Aşılama 2017 eylül-ekim aşılama yaptiracak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba bende eylül sonu ekim başı gibi asılmaya başlayacağım adetle 2.gunu gel dedi doktorum ilk aşılamam negatif ti martta yaptirmistim..adetin haftasonuna gelirse 3.gun gel dedi cuma akşam olursam die bi kağıda ilaç adı yazdı verdi bunu pazar yap 75 doz dedi pazartesi gel dedi bakalım adetim ne zamn gelecek pco başlangıcı varmış bnde de
Hangi ilaci yazdi acaba ?

ben de pcoluymuusm ve yeni öğrendım
bu ne demek oluyor ya
kadın olmak amma zor
heryerden birsey cıkıyor:KK43:
Pcos yumurtaliklarda irili ufakli bircok yumurtacigin bulunma durumu ultrasonda gayet acikca gorebilirsiniz doktorda muayene olurken .bu durum yumurta gelisim ve catlamasini etkilerken ayni zamanda hormonları da etkileyebiliyor tabi etkileri kisiye gore de degisiyor bazisinda kilo problemi asiri tuylenme sac dokulmesi sivilcelenme seklinde olabilirken bazisindada hormonlari etkilemeyip sadece ultrason gorunumunde olabiliyor ben bekarligimdan bu yana tedavisi altindayim su ilaci icinde gecer diye birsey degil etkisi azaliyor o kadar ömür boyu seninle olan bir rahatsizlik sadece donemsel olarak etkileri yok oluyor mesela benim tedavi donemimde bekarken hormonlarim yuksek cikarken evlendikten sonra normale döndü sadece görünümde var cok kilo almamaya ozen gostermek lazim

Pcos yumurtaliklarda irili ufakli bircok yumurtacigin bulunma durumu ultrasonda gayet acikca gorebilirsiniz doktorda muayene olurken .bu durum yumurta gelisim ve catlamasini etkilerken ayni zamanda hormonları da etkileyebiliyor tabi etkileri kisiye gore de degisiyor bazisinda kilo problemi asiri tuylenme sac dokulmesi sivilcelenme seklinde olabilirken bazisindada hormonlari etkilemeyip sadece ultrason gorunumunde olabiliyor ben bekarligimdan bu yana tedavisi altindayim su ilaci icinde gecer diye birsey degil etkisi azaliyor o kadar ömür boyu seninle olan bir rahatsizlik sadece donemsel olarak etkileri yok oluyor mesela benim tedavi donemimde bekarken hormonlarim yuksek cikarken evlendikten sonra normale döndü sadece görünümde var cok kilo almamaya ozen gostermek lazim
anladım canım
ben de yenşi öğrendım valla
saç dökülmem cok fazla ondan olabıleceği geldı sımdı aklıma
benım ılk asılamamda yumurtam cok cabuk ve guzel gelişmişti
bu safer gecenkıne göre daha agır gelıısyor sankı

allah yardımcımız olsun ya ne zor işlermiş valla
bazen diyorum millet tecavüzle tek seferde hamile kalıyor
:)
nasıl denk gelıyor inan aklım almıyor bu işlerin içine girdiğimden beri

anladım canım
ben de yenşi öğrendım valla
saç dökülmem cok fazla ondan olabıleceği geldı sımdı aklıma
benım ılk asılamamda yumurtam cok cabuk ve guzel gelişmişti
bu safer gecenkıne göre daha agır gelıısyor sankı

allah yardımcımız olsun ya ne zor işlermiş valla
bazen diyorum millet tecavüzle tek seferde hamile kalıyor
:)
nasıl denk gelıyor inan aklım almıyor bu işlerin içine girdiğimden beri
al benden de o kadar
Benimde klomen kullanirken cok guzel gelisiyr ve catliyordu ancak dollenme olmuyordu igneye geçince gelismesi cok gec oldu bende sac dokulmesinden sikayetciyim ama alistim artik allahtan yenisi çıkıyor bende suan adet gormek icin sokturucu aliyorum temmuzda asilamam yapilamadan iptal oldu onumuzdeki ay baslarim muhtemelen olursa asilama olmazsa direk tup e gecmeyi dusunuyorum

al benden de o kadar
Benimde klomen kullanirken cok guzel gelisiyr ve catliyordu ancak dollenme olmuyordu igneye geçince gelismesi cok gec oldu bende sac dokulmesinden sikayetciyim ama alistim artik allahtan yenisi çıkıyor bende suan adet gormek icin sokturucu aliyorum temmuzda asilamam yapilamadan iptal oldu onumuzdeki ay baslarim muhtemelen olursa asilama olmazsa direk tup e gecmeyi dusunuyorum
klomen beni mahvetti
birdaha kullanmam o ilacı
psikolojımı acayip bozmustu

klomen beni mahvetti
birdaha kullanmam o ilacı
psikolojımı acayip bozmustu
Benim doktorum 3 kez kullandiktan sonra devam etmenin anlami yok demisti benimde sinir sistemimi alt ust etmisti ama yumurtalar iyi durumdaydi eski doktorum 6 kez kullanabilirsin desede ben yol yakınken dondum simdiki doktorum hem alaninda hem tup bebek konusunda uzman ona guvendim bakalim ins ekimde cift cizgiyi goruruz :)

Benim doktorum 3 kez kullandiktan sonra devam etmenin anlami yok demisti benimde sinir sistemimi alt ust etmisti ama yumurtalar iyi durumdaydi eski doktorum 6 kez kullanabilirsin desede ben yol yakınken dondum simdiki doktorum hem alaninda hem tup bebek konusunda uzman ona guvendim bakalim ins ekimde cift cizgiyi goruruz :)
inşallah canım

Slm kizlar.. ben ilk asilamami 15eylulde yaptirmistim tutmadi bugün regl oldum. Yarin ikinci asilama icin muayeneye gidicem ve ignelere baslariz.

Back
X