- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
Hayırlısı olsun canım kavuşuruz ins en kısa zamandaBende niyeyse 2.ciden umutluyum bakalim hayrlisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canım kavuşuruz ins en kısa zamandaBende niyeyse 2.ciden umutluyum bakalim hayrlisi
Insallah canm senin kac yildir olmuor benim 2 yil oldu olmio hemde hocbir sorunumuz yokkenIns hayirlisi olur hakkımızda
2 yıl oldu benimde 1.5 senedir de tedavi görüyorumInsallah canm senin kac yildir olmuor benim 2 yil oldu olmio hemde hocbir sorunumuz yokken
Herkes ayni zamanin biseyi bu ablamda en yakin arkadasimda ust komsimda kalamior diorum toplu halde cişe bastik sanirimsaka bi yana kaliriz ins moralini yuksek tut ben inaniorum olcak hepimizin2 yıl oldu benimde 1.5 senedir de tedavi görüyorum
Bu ay hic olmadigi kadar heveslendim ama aylardir hevesim hep kursağımda kaldigi icin yine uzulcekmisim gibi geliyor bir yandan da bi mucize olur mu ki diyorum eşimle hayal kurmaya basladik ilk kez bu ay ciddi ciddi plan yapıyoruz ins oda bizi bekliyodur da hemen gelr kucuk melegimHerkes ayni zamanin biseyi bu ablamda en yakin arkadasimda ust komsimda kalamior diorum toplu halde cişe bastik sanirimsaka bi yana kaliriz ins moralini yuksek tut ben inaniorum olcak hepimizin
Bu ay hic olmadigi kadar heveslendim ama aylardir hevesim hep kursağımda kaldigi icin yine uzulcekmisim gibi geliyor bir yandan da bi mucize olur mu ki diyorum eşimle hayal kurmaya basladik ilk kez bu ay ciddi ciddi plan yapıyoruz ins oda bizi bekliyodur da hemen gelr kucuk melegim![]()
Bu tarz bir sürü örnek var etrafta ama insaniz ya iste uzulmeden edemiyoruz rabbim bizi hayra ulastirsin cokca dua bolca sabirInsallahh olmassada uzulme dicem insanin elinde deil uzulmemek ama ben cocougum olmio die 1 krre agladim o an kapi caldi karsi komsu geldi onunda 10 yil olmamisti ve 12 yasinda kanser oldu vefat etti sanki allah yollladi o kadini o gorunce sustm ve birdaha aglamadim inaniorum ki zamani gelmemis rabbim hayrlisini ve sagliklosini nasip etson hepimize olicak cocuklarimiz hoc sklma allahin izniyle moraloni yuksek tut suan tedavidesin
Yumurtana gore solicektir yok 14.gunu kan yap dedi 2 gun yattim simdide cok yorulmamaya ozen gosteriyorum sanki yorulunca kasimlarim agrio baska bi agrim yok yapinca karnim agrimisti o gun ins tutar seninde hepimizin bkalm
Insallahh olmassada uzulme dicem insanin elinde deil uzulmemek ama ben cocougum olmio die 1 krre agladim o an kapi caldi karsi komsu geldi onunda 10 yil olmamisti ve 12 yasinda kanser oldu vefat etti sanki allah yollladi o kadini o gorunce sustm ve birdaha aglamadim inaniorum ki zamani gelmemis rabbim hayrlisini ve sagliklosini nasip etson hepimize olicak cocuklarimiz hoc sklma allahin izniyle moraloni yuksek tut suan tedavidesin
Insanin elinde deil canm hepimiz burdaysak demek hepimiz bi umut pesindeyz yanliz deilsin moralimizi yuksek tutalm sonra hersey hormonlara yansio hayrlisi ne diyelim ins allah nasip edicektrya ben olmayınca öle deli gibi üüzlmüyorum da, afedersiniz ilişki sırasında bile aklımda acaba bu sefer tutar mı? yada aşılamadan sonra sürekli aklımda 10 dk bir aklıma gelio acaba tuttu mu? tutmazsa napsam acaba? gibi şeyler hep aklımı kurcalıyo. yada gözüm böle forumlarda işte, insanların hikayelirini okuyorum umutlu olurum diye![]()
Insanin elinde deil canm hepimiz burdaysak demek hepimiz bi umut pesindeyz yanliz deilsin moralimizi yuksek tutalm sonra hersey hormonlara yansio hayrlisi ne diyelim ins allah nasip edicektr
inşallah canım yaaa rabbim kimin gönlünde evlat isteği varsa rabbim ona versin inşallah. daha bugün işe otobüsle geliyorum, aklıma eğer hamileysem kocama nasıl söylesem diye düşündüm. yok şöyle sürpriz yapim böle sürpriz yapim, anneme şöle sölim kaynanama şöle söylim gibi kafamda türlü türlü şeyler :=)
Hepimiz kesin esimize nasil solesek die plan yapmisidir:)Sen suan tedaviddmisin
Insallah canimm olur :) gusel haberlerini beklioruz beninde ilk denemm peki asilamalarin arasi bekleme oldumu bende hemen olmassa 3 e kadr yapcamda merk edioorumevet 2 kere aşılama yaptım tutmadı geçen cuma da son aşılama hakkımı denedim bugün 5.gün bakalım hayırlısı inşallah olumlu sonuçlanır.
Insallah canimm olur :) gusel haberlerini beklioruz beninde ilk denemm peki asilamalarin arasi bekleme oldumu bende hemen olmassa 3 e kadr yapcamda merk edioorum
Bakalim ben bruksel tup bebek merkezinde yaptirdim bende memnunum yucel beyden daha bilmiorum ne dicek die beklemek istemem insallah bekle demez olmassa :)ben florence naghtingale hastanesinde çalışıyorum orada bi doktorda tedavi görüyorum dr. yusuf olgaç instagramda takip edebilirsin. bu adamın düşünceleri ve ilgisi benim dikkatimi çekti. başka doktorlar gibi dinlen falan demedi peş peşe hemen yaptırdı ama üçüncüyü 5 ay bekledik çünkü eşim iş seyahati için şehir dışındaydı. geçen ay geldi bu ay yaptık :)
Bakalim ben bruksel tup bebek merkezinde yaptirdim bende memnunum yucel beyden daha bilmiorum ne dicek die beklemek istemem insallah bekle demez olmassa :)