Aşılama 2017 eylül-ekim aşılama yaptiracak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gayrettepede canim esimle ikimzide hicbir sorun yokken hamile kalamiorum 2 yil oldu istooruz bize kalsa direk tup bebek istedok dr izin vermedi adilamada tutar dedi sans arttigi icin 3 kere deneriz dedi

bnm doktorum da ilk öncelerde tüp bebek istememişti ama bu son aşılama sırasında dedi bu da tutmazsa tüp bebek yapalım dedi.

Arkdaslar Dun kontrole gittim sagda 13 solda 10.5 mm 2 yumurtam gelismis onlari takibe aldik doktorum igneye gecmeye gerek yok femaraya devam dedi prs yine kontrolum var yine heyecan sardi beni bu kez iptal olmadan ilk asilamami olcam galiba sizlere danışmak istedigim konuya gelince adetin kacinci gunu asilama oldunuz ya da olcaksiniz ??? Kac gün perhiz olmali ?
Merhaba Canim bende 5 gün önce asilama oldum adetin 17. Gunu asilama oldum 8 yumurtam oluştu çatlatma iğnesi oldum ama kaç yumurta istediğimiz boyuta gelip catladi bilmiyorum 5 günlük Bi cinsel perhizden sonra asilama sabahı esimden sperm aldılar yıkama işleminden sonrada asilama oldu doktorum aşılamadan sonra 3 gün pespese iliski önerdi benimki bu şekilde :)

arkadaslar bende asilama yaptirali 13 gün oluyo
asilamanin ilk 3 4 gunu kasik agrisiyla gecmisti fakat son ikigune kadar hersey normaldi.son dun ve bugun karin lat bolgemde sanki tuvaletin gelir de sıkışırsınya ayni oyle bi agri var
usuttummu acaba yoksa alt karinbolgeagrisi hamilelik belirtisi olabilir mi
adete 9 gun var daha erken mi iki gun sonra kan testi icin hastaneyegitcemzaten ama merak ediyorum

arkadaslar bende asilama yaptirali 13 gün oluyo
asilamanin ilk 3 4 gunu kasik agrisiyla gecmisti fakat son ikigune kadar hersey normaldi.son dun ve bugun karin lat bolgemde sanki tuvaletin gelir de sıkışırsınya ayni oyle bi agri var
usuttummu acaba yoksa alt karinbolgeagrisi hamilelik belirtisi olabilir mi
adete 9 gun var daha erken mi iki gun sonra kan testi icin hastaneyegitcemzaten ama merak ediyorum
Çatlatma iğnesini ne zaman olduysan üstüne 14 koy bat odur. 9 gün yok adetine

Slm kızlar ya ben aşılamanın 5. Gunu test yaptım iğnenin etkisi gecmismi die
En üstteki 5. Gece yaptıgım test
Alttaki 6. Sabah yaptıgım
En alttakide 6. Aksam yaptıgım
5. Gunu hiçbişey çıkmadı sonra çıkmaya başladı suan gebeliğin belli olması imkansız biliyorum ama neden böyle oldu anlayamadım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 72
Slm kızlar ya ben aşılamanın 5. Gunu test yaptım iğnenin etkisi gecmismi die
En üstteki 5. Gece yaptıgım test
Alttaki 6. Sabah yaptıgım
En alttakide 6. Aksam yaptıgım
5. Gunu hiçbişey çıkmadı sonra çıkmaya başladı suan gebeliğin belli olması imkansız biliyorum ama neden böyle oldu anlayamadım
Yani iğnenin 7. Günü. Hala kanında iğne hcgsi vardır ama git gide koyulasmasi şüpheli tabii. Bence test yapmaya devam et. Çok heyecanlı :dua:

Yani iğnenin 7. Günü. Hala kanında iğne hcgsi vardır ama git gide koyulasmasi şüpheli tabii. Bence test yapmaya devam et. Çok heyecanlı :dua:
Saol Canim cevabın icin bende iğneden die düşünüyorum ama neden bu şekilde çıktı anlayamadım :)

Mrb arkadaslar bende bugun kontole gittim 8.gun 15 ve 13.5 mm 2 adet gelisen yumurtam var cts tekrar gidicem hala femara ya devam ediyorum sizler adetin kacinci gunu kac mm ulasinca catlatma ignesini vurundunuz ve asilamaniz yapıldı?

Mrb arkadaslar bende bugun kontole gittim 8.gun 15 ve 13.5 mm 2 adet gelisen yumurtam var cts tekrar gidicem hala femara ya devam ediyorum sizler adetin kacinci gunu kac mm ulasinca catlatma ignesini vurundunuz ve asilamaniz yapıldı?
Gelişimleri çok normal bence zaten aşılama da 10. Günden sonra yapılabiliyormuş bugün drum öyle söyledi

Kızlar benim de bugün yumurta kontrolum vardı 7. Gunum bugun. Bir sürprizle karşılaştık sanırım 4 ten fazla yumurtam var ve bir tanesi 23 mm olmuş bile :110: aşılama en erken 10. Gün olabilyormus. Üç gün daha bu yumurtalar alıp başını gitmesin yaa

Kızlar Merhaba bende 2 ekimde aşılamamı oldum yanlız aklıma takılan birşey var ben yumurtalar büyümüş mu diye kontrole gittiğimde sol yumurtam 21mm olmuştu ve doktor hemen aşılama yapalım dedi yaklaşık 1 2 saat eşimin sperm testi alınması ve yıkanmasını bekledik aşılama yapıldı ve akşamına catlatma iğnesini yaptırdım bu işte bir terslik var ama anlamadım neden böyle oldu ve catlatma iğnesinin ertesi günü ayakta duramıyordum uykum var hala sürekli sallaniyorum:halay: bugün aşılamanın 3.gunu ve hiçbir ilacta vermedi bana sizce bu normal mi yoksa ben mi abartıyorum

Kızlar Merhaba bende 2 ekimde aşılamamı oldum yanlız aklıma takılan birşey var ben yumurtalar büyümüş mu diye kontrole gittiğimde sol yumurtam 21mm olmuştu ve doktor hemen aşılama yapalım dedi yaklaşık 1 2 saat eşimin sperm testi alınması ve yıkanmasını bekledik aşılama yapıldı ve akşamına catlatma iğnesini yaptırdım bu işte bir terslik var ama anlamadım neden böyle oldu ve catlatma iğnesinin ertesi günü ayakta duramıyordum uykum var hala sürekli sallaniyorum:halay: bugün aşılamanın 3.gunu ve hiçbir ilacta vermedi bana sizce bu normal mi yoksa ben mi abartıyorum
Canim kusura bakma tekrar soruyorum ama asilama yapıldıktan sonramı çatlatma iğnesi oldun o kısımı pek anlayamadım :/

Back
X