Aşılama 2017 eylül-ekim aşılama yaptiracak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım ilk kez ilaç kullanıyorum asistanının hatası ve benim yumurtam normalde gelişiyor o yüzden bi aksilik var gibi görünmedi ama sarsıldım ilaçların telafuzları çok yakın olduğu için farklılık olabilir diye düşündüm. Aradılar bu ay ücretsiz yapalım kusura bakmayın bizim hatamız bir sürü laf ama hüvenim sarsıldı bir kere. Dr aslında çok ilgili hasta yoğunluğu fazla ama benim şanssızlığımı kader mi bilmiyorum. İyiki farkettim değilse bu ay yine aynı hata olacsktı bosa emek vercektim.
Canım bu defa dr daha ilgili olur hem bedava yapacaklar bu tarz şeylerde dr birer aracı

Kızlar kaç gündür yazamadım açıkçası uzak kalmak kafamı dağıtmak istedim ama takipteyim hamile olan arkadaşlar çok çok sevindim hepiniz için bilen arkadaşlar var çarşamba 15.günümdü idrar testim negatif cıktı bi daha da test yapmadım doktora da gitmedim progestanida biraktim ama hala adette olmadım göğüs acılarım geçti ara ara kasik ta agrilarim var bugün bisey fark ettim öğlenden beri 2 defa kahverengi akıntı gbi bisey var anlamadım ne yapmam lazım

Kızlar kaç gündür yazamadım açıkçası uzak kalmak kafamı dağıtmak istedim ama takipteyim hamile olan arkadaşlar çok çok sevindim hepiniz için bilen arkadaşlar var çarşamba 15.günümdü idrar testim negatif cıktı bi daha da test yapmadım doktora da gitmedim progestanida biraktim ama hala adette olmadım göğüs acılarım geçti ara ara kasik ta agrilarim var bugün bisey fark ettim öğlenden beri 2 defa kahverengi akıntı gbi bisey var anlamadım ne yapmam lazım
Canım doktora git bence en yakın zaman da

Belki kistin olabilir basit kistlerden yani öyle olunca adet goremeyebilirsin ya da bir ihtimal geç döllenme vardır. Ya da progestan kaynaklı adet olamamissindir o durumda yakında olursun. En iyisini Dr bilir

Kızlar ben çatlatma iğnesi yapalı 6 gün oluyor bu iğne mı teste pozitifi gösteriyor kaç gün sonra geçiyor etkisi

Herkeste farklı canım maksimum 12. Güne kadar kalır etkisi. Benim 10. günde bitiyor mesela kimisinin 7-8

Evet canım o iğne pozitif gösteriyor genelde o iğneyi yaptırdıktan sonra 14 15 güne kesin etkisi geçiyor

Asilamayi olduğum günden beri yapıyorum gün güne siliklesiyor elimde çok vardı test oyuzden yaptım yanlış almışım netten ovulasyon yerine gebelik geldi

Selam kızlar sizlere bisey sormak istiyorum gecen ay bende aşılama tedavisine başladım igneleri falan kullandım son aşamaya gelince doktorum cok yumurtan var dedi ve aşılamayı iptal etti:( yumurtanın cok olması iyi bişey degilmi kafama takıldı başka aranızfa böyle bişey yaşayan varmı acaba?

Selam kızlar sizlere bisey sormak istiyorum gecen ay bende aşılama tedavisine başladım igneleri falan kullandım son aşamaya gelince doktorum cok yumurtan var dedi ve aşılamayı iptal etti:KK43: yumurtanın cok olması iyi bişey degilmi kafama takıldı başka aranızfa böyle bişey yaşayan varmı acaba?
Bizzat ben temmuz ayinda yaşadım cogul gebelik riski taşıdığı icin iptal edilir

Günaydın kızlar benim size sormak istediğim 5.gün klomene başlayıp kaçıncı gününüzde aşılama oldunuz. Ben yanlış ilaç olayından sonra fazlaca sorgular oldum geçen ay 3.gün başlayıp 13.gün aşılamam olmuştu bu ay 5.gün başlattı 13 gün yumurtalara bakmak için çagırdı o gün çatlatma iğnesi verip 15.gün aşılama yapacagını düşünüyorum. Sizde de böyle mi ilerledi.

Günaydın kızlar benim size sormak istediğim 5.gün klomene başlayıp kaçıncı gününüzde aşılama oldunuz. Ben yanlış ilaç olayından sonra fazlaca sorgular oldum geçen ay 3.gün başlayıp 13.gün aşılamam olmuştu bu ay 5.gün başlattı 13 gün yumurtalara bakmak için çagırdı o gün çatlatma iğnesi verip 15.gün aşılama yapacagını düşünüyorum. Sizde de böyle mi ilerledi.
Canım herkesin aşilma günü farklı oluyor kimi 13.gün kimi 16.gün yumurtanin gelişimine göre bakıp catlama ignesini veriyor. İlkinde erken gelişir 2.asilamada geç gelişir bu normal yani doktorun doğru yapiyodur merak etme

Arkadaslar ayin 10nda catlatma 12 asilama oldum sizce bugün kan versem cikar mi normalde test gunum persembe ama gelisimi takip etmek için sizce yaptirmali miyim biraz olsn merakimi giderir mi

Asilamada değil de klomen tedavisinde benim de böyle olmuştu canım. Asilamada iğne vurundugum için yumurtalarım 4 günde gelismisti ama sanki daha önce bir kez baksa iyi olurdu. Gerçi sizin uzak hastane sanirim

Back
X