Aşılama 2017 eylül-ekim aşılama yaptiracak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben de kalktım aşılamadan sonra ev temizliği yaptım. perde astım, dolap yerleştirdim. işe gidip gelirken yürüyorum devamlı. haberi olmayanlar nasıl yapıyor. hamileliklerinin ilk haftalarında sakınmıyorlar, her işi yapıyorlar. Allah nasip ettiyse iş güç etkilemez ama tabi ben normal olanlardan değilim. aşılama ile bebek sahibi olmaya çalışıyorum. dikkat etmiyorum. ama bu ay.... geçen ay çanta bile taşımadım ama olmadı. of yaaa gerildim galiba.
Hİc merak etme canim eğer olacağı varsa olur zaten sakınma tabi ama ağır işlerde yapma yanı mesela sürekli yatıp aman sunu yapmim bunu yapmim demek bana saçma geliyo yemeğini yap yavaş yavaş evinin islerini yap ama tabiki ağır kaldırmak yükseklere felan uzanmamak lazim zaten kendi vücudunu tanıyorsun kendini zorlamicak herşeyi yapabilirsin Allah ol desin yeterki

Hİc merak etme canim eğer olacağı varsa olur zaten sakınma tabi ama ağır işlerde yapma yanı mesela sürekli yatıp aman sunu yapmim bunu yapmim demek bana saçma geliyo yemeğini yap yavaş yavaş evinin islerini yap ama tabiki ağır kaldırmak yükseklere felan uzanmamak lazim zaten kendi vücudunu tanıyorsun kendini zorlamicak herşeyi yapabilirsin Allah ol desin yeterki
amin. inşallah bize de ol diyeceği gün gelir.

sonuc 2.51 çıkmış kafam allak bullak
Canım Benimde öyle olmustu hatta benim aşılamanın 9. Günü 0.125 mi ne cıkmıstı adetin 3 gün geçti gittim 121 çıktı aşılamanın 15. Günü aşılamanın 15. Günü 911 çıktı içindeki sesi dinle bence ben hep bu defa oldu diyordum Allah a şükür suan hamileyim ümitsizliğe kapılma Allah bütün isteyenlerin kucağını boş bırakmasın

Canım Benimde öyle olmustu hatta benim aşılamanın 9. Günü 0.125 mi ne cıkmıstı adetin 3 gün geçti gittim 121 çıktı aşılamanın 15. Günü aşılamanın 19.Günü 911 çıktı içindeki sesi dinle bence ben hep bu defa oldu diyordum Allah a şükür suan hamileyim ümitsizliğe kapılma Allah bütün isteyenlerin kucağını boş bırakmasın

Benimde bugün 10.gün zor tutuyorum kendimi idrar testi yapmamak icin.yapsam cikmayacagini biliyorum.yinede yapmak istiyorum.nasıl bir histir bu. Adet sancilarim ara ara vuruyor.

Benimde bugün 10.gün zor tutuyorum kendimi idrar testi yapmamak icin.yapsam cikmayacagini biliyorum.yinede yapmak istiyorum.nasıl bir histir bu. Adet sancilarim ara ara vuruyor.
Benimde var dı canım ben adet olacağımı düşünüyordum agrı kesici pes filan almıştım sancılarım baya artmıştı hamile olduğumu öğrendim insallah sende hamilesindir

Benimde var dı canım ben adet olacağımı düşünüyordum agrı kesici pes filan almıştım sancılarım baya artmıştı hamile olduğumu öğrendim insallah sende hamilesindir
İnşallah ya.ama pek belirtim de yok herkes bişeyler yazmış. Benim sadece bir gece kasigima birden agri saplandı uykudan uyandım. Başka da bişey yok.hayirlisi

İnşallah ya.ama pek belirtim de yok herkes bişeyler yazmış. Benim sadece bir gece kasigima birden agri saplandı uykudan uyandım. Başka da bişey yok.hayirlisi
benim kistim oluştu aşılamadan sonra benimde kaşık agrım baya oldu bir gün sofrada baya oldu sofradan kalktım onunda kiste bağlamıştım
Benin’de bir belirtim yoktu sadece Boğaz’ım çok kuruyordu o da mevsim geçişinden dir diye düşündüm birde uyku. Geliyordu calıstıgim için akşam 12 gibi uyuyordum sabah 6:50 gibi kalkıyordum disarısı soguk yataktan zor kalkıyordum onunda soguk her zaman ki halim di

İdrar için de kan içinde adetini bekle veya aşılamadan sonra 14 15. Günü bekle canım daha net belli olur

A Anestezistkilisli NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim mutlu60 mutlu60 C cibilicibilisaksak06 aaynaa aaynaa Hurihuri2013 Hurihuri2013 Ruhudeli Ruhudeli @denetim
arkadaslar sizce benim degerim ignenin etkisinden dolayi mi oyle cikmistr yoksa gec dolenme ihtimalinden dolayi mi kafami cok karistiriyor diyorum ki gebelik falan yok igneden dolayi dusuk cikti tutmus olsa daha yuksek cikmaz miydi sizce normal mi bu durum persembeye kadar hergun yaptirmayi düşünüyorum
Ben aşılama yaptırmadığım için bilemiyorum kuzum

A Anestezistkilisli NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim mutlu60 mutlu60 C cibilicibilisaksak06 aaynaa aaynaa Hurihuri2013 Hurihuri2013 Ruhudeli Ruhudeli @denetim
arkadaslar sizce benim degerim ignenin etkisinden dolayi mi oyle cikmistr yoksa gec dolenme ihtimalinden dolayi mi kafami cok karistiriyor diyorum ki gebelik falan yok igneden dolayi dusuk cikti tutmus olsa daha yuksek cikmaz miydi sizce normal mi bu durum persembeye kadar hergun yaptirmayi düşünüyorum
Canım bence geç döllenme olabilir iğne o kadar süre durmaz

Back
X