- 22 Temmuz 2014
- 30.203
- 26.913
- 798
hayırlı uğurlu olsun inşallahAy kızlar bende bugun dosya acıldı yarın klomene baslıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı uğurlu olsun inşallahAy kızlar bende bugun dosya acıldı yarın klomene baslıyorum
Ay ınsallah canım nasıl bı surec beklıyor benı acaba sen oldunmu canım daha once hiçhayırlı uğurlu olsun inşallah
aşılamamı olalı 10. günüm benim de ilk aşılamam şimdi yumurta takibin yapılır ondan sonra da çatlatma iğnesi aşılama soruların olursa sor burada herkes yardımcı olurAy ınsallah canım nasıl bı surec beklıyor benı acaba sen oldunmu canım daha once hiç
Ay canım inşallah cok guzel haberler alırız senden Allahın ıznıyle Salı günü ulturosunum var demekkı o zaman yumurtalarıma bakıcak dımı altanmı muane edıyor yoksa karındanmı canımaşılamamı olalı 10. günüm benim de ilk aşılamam şimdi yumurta takibin yapılır ondan sonra da çatlatma iğnesi aşılama soruların olursa sor burada herkes yardımcı olur
ben ankaradayım hacettepe de yaptrdım..Ay canım inşallah cok guzel haberler alırız senden Allahın ıznıyle Salı günü ulturosunum var demekkı o zaman yumurtalarıma bakıcak dımı altanmı muane edıyor yoksa karındanmı canımSen nerdesn canım nerde yaptırdın
Allah razı olsun canım inşallah hersey duzenlı sekılde ılerler o zamana gelebılırım ınsallah senın test gunu ne zaman canımben ankaradayım hacettepe de yaptrdım..
alttan muayene ediyorlar canım ikinci kez yine çağırırlar yumurtaların 17 -18 i görünce de sana çatlatma iğneni vuracakları tarihi söyleyip aşılama zamanı belli olur inşallah şifa olsun hayırlarla sağlıcakla sevinelim inşallah..
yumurtaların büyüdükçe ağrı olur endişe etme
İstanbul canım zeynepkamıle gıdıyorum bendesen hangi şehirdesin gkce
hadi hayırlısı inşallah canımİstanbul canım zeynepkamıle gıdıyorum bende
hadi hayırlısı inşallah canım
hadi ya o kadar erken adet mi oldun canım ilk aşılamanmıydı hayırlısıyla sağlıcakla hepimiz kavuşuruz bebeklerimize inşallah benim de 10. günümBen adet aşılamanın 11. Günü adet oldum.inşallah sen kavusursun bebehine
İnşallah canımhadi hayırlısı inşallah canım
Sakın ol canım inş güzel sonuçlar alırsın bizde umut olurSelam arkadaşlar ben yine tahlil verdim stres tavan nedensiz ofke yukluyum bu sabah etrafı kırıp dokesim var caresizligi hic bu kadar derinden yasamamisim meğerse bunyem ataga geçiyor
İlk asilamaydihadi ya o kadar erken adet mi oldun canım ilk aşılamanmıydı hayırlısıyla sağlıcakla hepimiz kavuşuruz bebeklerimize inşallah benim de 10. günüm
Hadi hayırlısı hemen sonucu yaz merak ediyorumSelam arkadaşlar ben yine tahlil verdim stres tavan nedensiz ofke yukluyum bu sabah etrafı kırıp dokesim var caresizligi hic bu kadar derinden yasamamisim meğerse bunyem ataga geçiyor
Evet ilkİlk asilamaydi
Saat 2 civarinda çıkar dediler bakalim bekliyorumHadi hayırlısı hemen sonucu yaz merak ediyorum
Insallah guzel sonuclarını alırız canımSaat 2 civarinda çıkar dediler bakalim bekliyorum