Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülme canım bir dahakinde olur inşallah. Zaten ilk asilamanin tutma şansı daha az diye biliyorum. Rabbine güven en güzelini verecek sana insallahNasip değilmiş.
11. gün çok erken benim doktorum 15. gün dedi bence cuma yine yaptır belki de artar benim de bugün 10. gün pazara kadar gebelik testi yaptırmayacağım..
pazartesi de kan vereceğim
11. gün çok erken benim doktorum 15. gün dedi bence cuma yine yaptır belki de artar benim de bugün 10. gün pazara kadar gebelik testi yaptırmayacağım..
pazartesi de kan vereceğim
hayırlısı olsun canım da burda bir arkadaş yazmıştı 12. gün kan testinde gebelik yok çıkmış 15. gün 121 çıkmış bence kan testini yenileGaliba erken oldu ama bişey olsaydı değer biraz daha yüksek çıkardı
Bu gün yine evde test yaptım ikinci çizgi yine silik cıktı
Ignenin etkisi sanırım
Sizin sonucunuz pozitif olur insallah
Ben yolun sonundayim artik gozyaslarim akmiyor bile kullanmadigim ilac denemedigim kur tedavi kalmadi olmuyorsa zorlamamak gerek heralde hemen pesine tup bebek için yeniden baslayacak guc goremiyorum kendimde gurbette yasiyorum ailemin hicbiseyden haberi yok hic bu kadar tukendigimi hissetmemiştim bunlari yazarken bile heryerim titriyor hic dusunmezdim bunlari yasayacagimi benden bu kadarmis ins siz mutlu olursunuz emekleriniz bosa çıkmazÜzülme canım bir dahakinde olur inşallah. Zaten ilk asilamanin tutma şansı daha az diye biliyorum. Rabbine güven en güzelini verecek sana insallah
hayırlısı olsun canım da burda bir arkadaş yazmıştı 12. gün kan testinde gebelik yok çıkmış 15. gün 121 çıkmış bence kan testini yenile
boşver sen dalga geçenleri başlarına gelmedi ki nereden bilsinler ahh ahh...Dün o kadar uzuldumki kan sonucunu öğrenince hayalkırıklığı oldu
Evdeki testi iki gün daha yapicam çizgi koyulasirsa tekrar kan veririm
Dün bide heyecan yaptım laboratuardaki çocuk benim le dalgada geçti düşün halumi
Canımmm hayırlısı ınsallahNasip değilmiş.
Ben daha once asilama denedim ama uygulama olmadi cok gelisince iptal edildi ilk kez bu ay olmustu artik daha da yaptirmam bana nasip deglmis anne olmak ins sizin yuzunuz gulerCanımmm hayırlısı ınsallah 2asılaman tutar Allahınıznıyle
canımm seni çok iyi anlıyorum ben de 2 yıl olmasını bekledim. kimseye bişey soyleyemedim. anneme bi soylıycek oldum dur sen daha gencsin olur dedi. sonra ben de soylemekten vazgectim artık. klomen tedavilerim hiç işe yaramadı zaten yumurtam catlamadı bile. bi de ben her vajinal ultrasonda bayılıyorum ağrıdan ciddi ciddi kasıla kasıla. ona rağmen vazgeçmedim. artık tüp bebeği araştırmaya başladık parasını nasıl biriktiririz hangi ay yapabiliriz hepsini planlamıştık. bizim bu hayattaki amacımız aile kurmak o yüzden bütün maaşımız buna gitsin ama olana kadar devam dedik. çok şükür hiç beklemezken aşılamanın tutmasını bir baktım ki başım dönüyor değişik bir şeyler oluyor bana ve hamileyim.Ben yolun sonundayim artik gozyaslarim akmiyor bile kullanmadigim ilac denemedigim kur tedavi kalmadi olmuyorsa zorlamamak gerek heralde hemen pesine tup bebek için yeniden baslayacak guc goremiyorum kendimde gurbette yasiyorum ailemin hicbiseyden haberi yok hic bu kadar tukendigimi hissetmemiştim bunlari yazarken bile heryerim titriyor hic dusunmezdim bunlari yasayacagimi benden bu kadarmis ins siz mutlu olursunuz emekleriniz bosa çıkmaz
Kuzum pes etmekk yok bu yolda bırgun meleklerımızı bızı bulcak ama bıraz zamanı var demekkıBen daha once asilama denedim ama uygulama olmadi cok gelisince iptal edildi ilk kez bu ay olmustu artik daha da yaptirmam bana nasip deglmis anne olmak ins sizin yuzunuz guler
Tatlım öle deme uzuluyorum vala kıyamam sanaNasilYarDiyeyim G Gkcebrk Inanin aglamaktan cigerim soldu her ay ayni şeyleri yasamaktan usandim elimden de birsey gelmiyor o kadar dikkat ediyorum ki yinede olmuyor ben nerde ne gunah isledim de bunlari yasiyorum diye düşünüyorum sabah aksam kuran okudum dua ettim her gece hayalini kurarak uyudum henuz haketmiyorum demekki anne olmayi rabbim sizlerin yüzünü guldursun hersey gonlunuzce olsun
Aylarca bekledim denedim umut ettim cocugum olursa ismi ya umut ya melek koyacaktim su vakitten sonra ne hayal kuracak psikolojim kaldi nede devam edecek gücüm tum planlarım altust oldu hayat sartlari bi yandan o kadar zor ki rabbim kimseyi sinamasin bu dertleTatlım öle deme uzuluyorum vala kıyamam sanaAma Allahım bırgun hepımıze hayırlısı ıle hayırlı zamanda meleklerımızı verıcek ınanıyorum ben. Bende yenı basladım ama pek umıtlı degılım ama şans işte nasıp diye dusunuyorum belkıde hıc beklemedıgımız zaman nasıp olcak annelık bızlere
![]()
Canim seni çok iyi anlıyorum burda hemen hemen herkesin benzer hikayeleri var şu anki psikolojin çok fena tahmin edebiliyorum ama daha fenalarini yaşayan biri olarak diyorumki sabret Rabbim güzel kapılar açıcak demekki vakti zamanı henüz gelmemis ama vazgecme herzaman umut vardır ben bundan önce 3 asilama daha yaptım ilki tuttu ama devam etmedi 2si tumadi buda 4. Hala umutla bekliyorum belki buda tutmicak olsun beklicem bir gün olucak üzme tatlı canını vazgecme tedaviden her kışın bir baharı vardirBen yolun sonundayim artik gozyaslarim akmiyor bile kullanmadigim ilac denemedigim kur tedavi kalmadi olmuyorsa zorlamamak gerek heralde hemen pesine tup bebek için yeniden baslayacak guc goremiyorum kendimde gurbette yasiyorum ailemin hicbiseyden haberi yok hic bu kadar tukendigimi hissetmemiştim bunlari yazarken bile heryerim titriyor hic dusunmezdim bunlari yasayacagimi benden bu kadarmis ins siz mutlu olursunuz emekleriniz bosa çıkmaz
Canım bıraz ara ver kafanı dınle sonra tekrar basla ıstersen tedavıne ama ben ınanıuorum bak bıgun ya umut yada melegın olucak ınsallah ALLAHIN IZNIYLEAylarca bekledim denedim umut ettim cocugum olursa ismi ya umut ya melek koyacaktim su vakitten sonra ne hayal kuracak psikolojim kaldi nede devam edecek gücüm tum planlarım altust oldu hayat sartlari bi yandan o kadar zor ki rabbim kimseyi sinamasin bu dertle
Catlama ıgnesı neden 1ay suruyor canım olemı oluyoduHakkınızda hayırlısı olsun canım inş bende çatlatma iğnesi vuruluyorum şimdi 1 ay boyunca vurulucam 4 tanesini vuruldum daha umarım en kısa zamanda beklediğin o güzel haberi alırsınız