Aşılama 2017 eylül-ekim aşılama yaptiracak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
11. gün çok erken benim doktorum 15. gün dedi bence cuma yine yaptır belki de artar benim de bugün 10. gün pazara kadar gebelik testi yaptırmayacağım..
pazartesi de kan vereceğim
11. gün çok erken benim doktorum 15. gün dedi bence cuma yine yaptır belki de artar benim de bugün 10. gün pazara kadar gebelik testi yaptırmayacağım..
pazartesi de kan vereceğim

Galiba erken oldu ama bişey olsaydı değer biraz daha yüksek çıkardı
Bu gün yine evde test yaptım ikinci çizgi yine silik cıktı
Ignenin etkisi sanırım

Sizin sonucunuz pozitif olur insallah

Galiba erken oldu ama bişey olsaydı değer biraz daha yüksek çıkardı
Bu gün yine evde test yaptım ikinci çizgi yine silik cıktı
Ignenin etkisi sanırım

Sizin sonucunuz pozitif olur insallah
hayırlısı olsun canım da burda bir arkadaş yazmıştı 12. gün kan testinde gebelik yok çıkmış 15. gün 121 çıkmış bence kan testini yenile

Üzülme canım bir dahakinde olur inşallah. Zaten ilk asilamanin tutma şansı daha az diye biliyorum. Rabbine güven en güzelini verecek sana insallah
Ben yolun sonundayim artik gozyaslarim akmiyor bile kullanmadigim ilac denemedigim kur tedavi kalmadi olmuyorsa zorlamamak gerek heralde hemen pesine tup bebek için yeniden baslayacak guc goremiyorum kendimde gurbette yasiyorum ailemin hicbiseyden haberi yok hic bu kadar tukendigimi hissetmemiştim bunlari yazarken bile heryerim titriyor hic dusunmezdim bunlari yasayacagimi benden bu kadarmis ins siz mutlu olursunuz emekleriniz bosa çıkmaz

hayırlısı olsun canım da burda bir arkadaş yazmıştı 12. gün kan testinde gebelik yok çıkmış 15. gün 121 çıkmış bence kan testini yenile

Dün o kadar uzuldumki kan sonucunu öğrenince hayalkırıklığı oldu

Evdeki testi iki gün daha yapicam çizgi koyulasirsa tekrar kan veririm

Dün bide heyecan yaptım laboratuardaki çocuk benim le dalgada geçti düşün halumi

Dün o kadar uzuldumki kan sonucunu öğrenince hayalkırıklığı oldu

Evdeki testi iki gün daha yapicam çizgi koyulasirsa tekrar kan veririm

Dün bide heyecan yaptım laboratuardaki çocuk benim le dalgada geçti düşün halumi
boşver sen dalga geçenleri başlarına gelmedi ki nereden bilsinler ahh ahh...
hayırlısıyla sevinirsin inşallah amin

Ben yolun sonundayim artik gozyaslarim akmiyor bile kullanmadigim ilac denemedigim kur tedavi kalmadi olmuyorsa zorlamamak gerek heralde hemen pesine tup bebek için yeniden baslayacak guc goremiyorum kendimde gurbette yasiyorum ailemin hicbiseyden haberi yok hic bu kadar tukendigimi hissetmemiştim bunlari yazarken bile heryerim titriyor hic dusunmezdim bunlari yasayacagimi benden bu kadarmis ins siz mutlu olursunuz emekleriniz bosa çıkmaz
canımm seni çok iyi anlıyorum ben de 2 yıl olmasını bekledim. kimseye bişey soyleyemedim. anneme bi soylıycek oldum dur sen daha gencsin olur dedi. sonra ben de soylemekten vazgectim artık. klomen tedavilerim hiç işe yaramadı zaten yumurtam catlamadı bile. bi de ben her vajinal ultrasonda bayılıyorum ağrıdan ciddi ciddi kasıla kasıla. ona rağmen vazgeçmedim. artık tüp bebeği araştırmaya başladık parasını nasıl biriktiririz hangi ay yapabiliriz hepsini planlamıştık. bizim bu hayattaki amacımız aile kurmak o yüzden bütün maaşımız buna gitsin ama olana kadar devam dedik. çok şükür hiç beklemezken aşılamanın tutmasını bir baktım ki başım dönüyor değişik bir şeyler oluyor bana ve hamileyim.
çok şükür veren de alan da Allah ama ben gonal f iğnesinin işe yaradığını düşünüyorum. gözünü tüp bebeğe dik ama bir aşılama daha yaptır bence.

Ben daha once asilama denedim ama uygulama olmadi cok gelisince iptal edildi ilk kez bu ay olmustu artik daha da yaptirmam bana nasip deglmis anne olmak ins sizin yuzunuz guler
Kuzum pes etmekk yok bu yolda bırgun meleklerımızı bızı bulcak ama bıraz zamanı var demekkı

NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim G Gkcebrk Inanin aglamaktan cigerim soldu her ay ayni şeyleri yasamaktan usandim elimden de birsey gelmiyor o kadar dikkat ediyorum ki yinede olmuyor ben nerde ne gunah isledim de bunlari yasiyorum diye düşünüyorum sabah aksam kuran okudum dua ettim her gece hayalini kurarak uyudum henuz haketmiyorum demekki anne olmayi rabbim sizlerin yüzünü guldursun hersey gonlunuzce olsun

NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim G Gkcebrk Inanin aglamaktan cigerim soldu her ay ayni şeyleri yasamaktan usandim elimden de birsey gelmiyor o kadar dikkat ediyorum ki yinede olmuyor ben nerde ne gunah isledim de bunlari yasiyorum diye düşünüyorum sabah aksam kuran okudum dua ettim her gece hayalini kurarak uyudum henuz haketmiyorum demekki anne olmayi rabbim sizlerin yüzünü guldursun hersey gonlunuzce olsun
Tatlım öle deme uzuluyorum vala kıyamam sana :( Ama Allahım bırgun hepımıze hayırlısı ıle hayırlı zamanda meleklerımızı verıcek ınanıyorum ben. Bende yenı basladım ama pek umıtlı degılım ama şans işte nasıp diye dusunuyorum belkıde hıc beklemedıgımız zaman nasıp olcak annelık bızlere ❤️

Hakkınızda hayırlısı olsun canım inş bende çatlatma iğnesi vuruluyorum şimdi 1 ay boyunca vurulucam 4 tanesini vuruldum daha umarım en kısa zamanda beklediğin o güzel haberi alırsınız

Tatlım öle deme uzuluyorum vala kıyamam sana :KK43: Ama Allahım bırgun hepımıze hayırlısı ıle hayırlı zamanda meleklerımızı verıcek ınanıyorum ben. Bende yenı basladım ama pek umıtlı degılım ama şans işte nasıp diye dusunuyorum belkıde hıc beklemedıgımız zaman nasıp olcak annelık bızlere ❤️
Aylarca bekledim denedim umut ettim cocugum olursa ismi ya umut ya melek koyacaktim su vakitten sonra ne hayal kuracak psikolojim kaldi nede devam edecek gücüm tum planlarım altust oldu hayat sartlari bi yandan o kadar zor ki rabbim kimseyi sinamasin bu dertle

Benim bir süre önce ki sözlerim ve psikolojim kendimi gördüm sende kendimi suçladım kızdım içime kapandım ama baktım çare bu değil daha çok yıpratıyor stres sıkıntı insanı En büyük faktör zaten bu da sen elinden geleni yap takdiri Allah a bırak dualarımız en büyük umudumuz umudunu yitirme Rabbim en doğru en hayırlı zamanda verecektir inş

Canim seni çok iyi anlıyorum burda hemen hemen herkesin benzer hikayeleri var şu anki psikolojin çok fena tahmin edebiliyorum ama daha fenalarini yaşayan biri olarak diyorumki sabret Rabbim güzel kapılar açıcak demekki vakti zamanı henüz gelmemis ama vazgecme herzaman umut vardır ben bundan önce 3 asilama daha yaptım ilki tuttu ama devam etmedi 2si tumadi buda 4. Hala umutla bekliyorum belki buda tutmicak olsun beklicem bir gün olucak üzme tatlı canını vazgecme tedaviden her kışın bir baharı vardir

Aylarca bekledim denedim umut ettim cocugum olursa ismi ya umut ya melek koyacaktim su vakitten sonra ne hayal kuracak psikolojim kaldi nede devam edecek gücüm tum planlarım altust oldu hayat sartlari bi yandan o kadar zor ki rabbim kimseyi sinamasin bu dertle
Canım bıraz ara ver kafanı dınle sonra tekrar basla ıstersen tedavıne ama ben ınanıuorum bak bıgun ya umut yada melegın olucak ınsallah ALLAHIN IZNIYLE

Hakkınızda hayırlısı olsun canım inş bende çatlatma iğnesi vuruluyorum şimdi 1 ay boyunca vurulucam 4 tanesini vuruldum daha umarım en kısa zamanda beklediğin o güzel haberi alırsınız
Catlama ıgnesı neden 1ay suruyor canım olemı oluyodu

Hepinize cok tesekkur ederim gozlerimden damlalar suzulurken bana destek oldunuz basimi omzuna yaslayip aglayabilcegim kimsem yokken siz beni dinlediniz esimin bile haberi yok su halimden bi yanim birak artik olmuyorsa zorlama diyo bi yanim baska sansin mi var devam etmeyip ne yapacaksın diyo kizlar ustune birde biz seneye doguya tayinciyiz bu sene icinde olmazsa doğuda mumkun degil tedavi olacak doktor bulamam elim kolum baglandi caresizlik cok zormus

Back
X