- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 38
- Konu Sahibi Berenimo877
Kizlar herkese merhaba. Isterseniz burdan devam edelim. Hepimizn haftalari birbirine cok yakin. En guzel bilgileri burda paylasalim ne dersiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi gibi bi kan ver derim canımMerhaba kızlar eylül 6 da yaptıgım testimi paylasıcam yorumlarınızı beklıyorum Eki Görüntüle 2042451 Eki Görüntüle 2042452
Vericem.teşekürlerVar gibi gibi bi kan ver derim canım
Ben bu soruyu cok sormustum. Herkesin yumurtaliklari agrirken benim rahim kismim sizliyodu igne batiyodu bicak saplaniyodu. Ama soyle soyliyim bunlar adet olurkende oluyodu. Yani hicbir fark yoktu.Yeni hamileler belirtilerimiz yazar mısınız? Mesela göbek deliğinizin alt kısmında ağırlık şişlik var mı? Örnek olarak
Aynen acele etme bende 22 sinde gidicemKizlar son adet tarihime gore 4+3. Brn ovulasyonla takip yaptigim icin adet tarihimide biliyorum. O da dündü. Dunku kan sonucumda 260. Bende haftaya cumartesi gitmeyi dusunuyorum. 1700lerde kese gorunuyo diyolar smdi bosuna gitmiyim dedim. Ne diyosunuz
Şişlik değil ama normal adet agrilarim var bide yumurtalıklarda batma oluyo aradaYeni hamileler belirtilerimiz yazar mısınız? Mesela göbek deliğinizin alt kısmında ağırlık şişlik var mı? Örnek olarak
Bence var canım hemen kan verMerhaba kızlar eylül 6 da yaptıgım testimi paylasıcam yorumlarınızı beklıyorum Eki Görüntüle 2042451 Eki Görüntüle 2042452
Adet gününüzün ilk gününden diğer adet gününüzün son gününe, yani genelde adetiniz kaç günde olur? Son günü birlikteliğiniz olmuş ve hamilesiniz ya ondan sordum kendimle karşılaştıtmak adınaMerhaba kizlar ben 35 gunluk evliyim ve hamileyim 2 agustosta adet oldum 6 si son gun ve birlikteligimiz oldu.carsamba gunu kan verdim degedledim 600 ustunde cikti hastaneden donduktsn sonra nokta seklinds kan geldi diged gunled artti fakat adet kanamasi gibi yogun degil pilti ssklinde kan da geliyo.Devlstte iki gun kan verdim en son dusmus degerin dedi doktor gebeliginiz sagliksiz ilerliyo dedi icini temizlememiz gerek dedi.Ben kabullenemedim cunku hic agdim yoktu ozel hastaneye dun cikar cikmaz devletten gttik ve kan verdim durumu anlattim ulyrasonda kesem gozuktu devlette gozukmuyo dediler.Doktor goruntuden umutlu oldugunu soyledi.Bana igne yaptirdi ve hap yazdi kullaniyorum ve istirahat ediyorum.Pazartesi tekrar gidip kan vedcsm degerlere ve keseye bakicak doktor buyuyup buyumedigine.Bu durumu yasayip hamileligi devam eden oldu mu kizlar dua edin bana
ay artık gidicem vallaBence var canım hemen kan ver
Adet gününüzün ilk gününden diğer adet gününüzün son gününe, yani genelde adetiniz kaç günde olur? Son günü birlikteliğiniz olmuş ve hamilesiniz ya ondan sordum kendimle karşılaştıtmak adına