6 aylığız tuzlu derken besinlerin tuzundan bahsediyorum açıkçası onuda pek sevmiyor dün et suyunda daha önce denemiş olduğumuz havuç patates ve brokoliyle çorba yaptım onuda severek yemedi sanırım bizim alışma ve artırma süreci uzun olacakKaç aylık acaba 12aydan once tuzlu bisey veremiyoruz alışana kadar deneyin ara ara böyle.onun dışnda belki sebzeleri daha çok sever çorbalari yada kahvaltisinda aksamdan suya koydugunuz zeytin peynir bunlardan verebilirsiniz en çok severek yedigi seyin icine önce az miktarlarla alistirin sonra yavas yavas cogaltabilirsiniz.
Alerji şüphemiz var yoğurt ve peynir veremiyorum bence tuzsuz peyniri çok sevebilir dün kan alındı önümüzdeki cuma alerji sonucu belli okursa peynir verebilirim inşallahgaliba siz de tatli sevmiyosunz biz de tatli istiyoruz sürekli....canim seker ve tuz icin cok küçükler ben mesela dün patatese zeytin ezdim yogurt labne zeytinyagi ekledim istemediler belki seninki sever dene
Anladım canim cidden zor bebis bakimi bazen bende sasip kaliyorum...elma armut rendesi icine bebek biskuvisi ve keci boynuzu özü dene birde benim oglan cok secici ve bunu sevdiAlerji şüphemiz var yoğurt ve peynir veremiyorum bence tuzsuz peyniri çok sevebilir dün kan alındı önümüzdeki cuma alerji sonucu belli okursa peynir verebilirim inşallah
Bizimde tam 6 doldurduk yani 6yi anca smdi yemeye basladilar bnde hic alisamicaklar sanmistim :) onlar veriyor herseyin kararini zorlamadm yemediklerinde üzülmeyin sizde kendileri hazir oldugunda baslarlar yemeye6 aylığız tuzlu derken besinlerin tuzundan bahsediyorum açıkçası onuda pek sevmiyor dün et suyunda daha önce denemiş olduğumuz havuç patates ve brokoliyle çorba yaptım onuda severek yemedi sanırım bizim alışma ve artırma süreci uzun olacak
En güzeli bu cidden ben de zorlamiyorum artik corbaya filanBizimde tam 6 doldurduk yani 6yi anca smdi yemeye basladilar bnde hic alisamicaklar sanmistim :) onlar veriyor herseyin kararini zorlamadm yemediklerinde üzülmeyin sizde kendileri hazir oldugunda baslarlar yemeye
iyi olmus canim zorlama iyice sogur...biz recel denedik biraz alerji yapti erteledim artik receli cilek receliydi şeftali receli alerji yapmadi ceviz de veriyorum artik mamaylaBiz tamamen biraktik ek gidayı :))))
Hic yemek istemiyor agzini kilitliyor
Aglamaya basliyor
Bende bir iki hafta ara verdim :)
Şeker vermemek gerekir bebeklere denemeyin benceiyi olmus canim zorlama iyice sogur...biz recel denedik biraz alerji yapti erteledim artik receli cilek receliydi şeftali receli alerji yapmadi ceviz de veriyorum artik mamayla
Sadece alerjisini denemek istemistim biraz merak benimki devami gelmez zaten de şimdiden tüm yiyecek alerjilerini kan vermeden görmek istedimŞeker vermemek gerekir bebeklere denemeyin bence
Az veriyoruz aslinda.yogurt yedigi gun gazi cok oluyor.acaba cok mu geliyor canim...yogurt nasil dokunuyor sürekli ağlayip istemiyo mu yoksa vücudu mu kizariyor
Sebze pürelerinin içinde kullaniyorum ben tavuklar çok güvenilir olmadigindan ilikli kemik suyu daha faydalı diye düsunüyorumAz veriyoruz aslinda.yogurt yedigi gun gazi cok oluyor.
Ek gida hazirlarken et suyu,tavuk suyu kullaniyormusunuz?
Ne kadar mesela kullaniyorsunuz.ben koy tavugu aldim bildik bir yerden ve et sulari hazirladim.Bu sularla karisik corbalar yapiyorum amaaa kabiz olduk.Tas gibi yapiyor yapana kadarda agliyorSebze pürelerinin içinde kullaniyorum ben tavuklar çok güvenilir olmadigindan ilikli kemik suyu daha faydalı diye düsunüyorum
Bebeginiz kac aylikNe kadar mesela kullaniyorsunuz.ben koy tavugu aldim bildik bir yerden ve et sulari hazirladim.Bu sularla karisik corbalar yapiyorum amaaa kabiz olduk.Tas gibi yapiyor yapana kadarda agliyor
Birse sunu sorayim bebekleriniz oturmaya ve basmaya basladimi
Bizimki 20 gun erken dogdu.desteksiz oturamiyor yeni yeni basmaya basladi
Bu benim ikinci kizim biraz yavas herhalde bu.Tedirgin olmaya basladim.sevgili kayinvalidecigim basmadigini soyluyor
6.5 aylikBebeginiz kac aylik
Yanini yastiklarla destek yapiyorum oturuyor.Eliyle birseylere uzanip aliyor.tutuyor.birkac saniye anca basiyor saliyor kendiniBebeginiz kac aylik
Bu soruyu bana sormadiniz ama cvp vermek istedim :)Yanini yastiklarla destek yapiyorum oturuyor.Eliyle birseylere uzanip aliyor.tutuyor.birkac saniye anca basiyor saliyor kendini
Bizimkide iste anca yeni yeni.hergun onua egzersiz yaptiriyorum:))kanepenin kenarina dayiyorum kanepeyede ilgisini cekecek seyler koyuyorum.Bu soruyu bana sormadiniz ama cvp vermek istedim :)
Benim kizimda 7 aylik oldu tam ve hala destekle oturuyor ve hic basmiyor kollarindan tutup bassin diye ugrasiyorum yok basmiyor
Ama yattigi yerden ayagimi itekliyor bi guzel :) basmaya gelince yok :)
Her cocugun gelisimi ayni olmuyorBizimkide iste anca yeni yeni.hergun onua egzersiz yaptiriyorum:))kanepenin kenarina dayiyorum kanepeyede ilgisini cekecek seyler koyuyorum.
Ne kadar mesela kullaniyorsunuz.ben koy tavugu aldim bildik bir yerden ve et sulari hazirladim.Bu sularla karisik corbalar yapiyorum amaaa kabiz olduk.Tas gibi yapiyor yapana kadarda agliyor
Birse sunu sorayim bebekleriniz oturmaya ve basmaya basladimi
Bizimki 20 gun erken dogdu.desteksiz oturamiyor yeni yeni basmaya basladi
Bu benim ikinci kizim biraz yavas herhalde bu.Tedirgin olmaya basladim.sevgili kayinvalidecigim basmadigini soyluyor
6.ayda destekli oturur diye biliyorum bebeginiz 6.5 aylik olmuş bence yanlara düşmesi çok normal.ilk cocugum olduğu için bende oturtma konusunda çok e ndiseliydim yanlış bişey yapmaktan ebemiz bize 6 ay dolduktan sonra oturtmaya basla demişti.6.5 aylik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?