2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Sağdakiler yavaş gelişiyor diye vermedi 2 tanesi büyüktü muhtemelen onlar çatlamıştır, artık şansım yok mudur kızlar :KK43: sağda 3 yavaş büyüyen solda 8 tane vardı muhtemelen soldakilerden çatladı
Canim sen nasıl anladın çatladığını
Iç camasirina gelen sumuk gibi sıvıdan mı bahsediyorsun sen o yumurtalar büyürken geliyor

Merhaba arkadaşlar , hepimizin Allah yardımcısı olsun, Acıbadem Maslak Bülent Tıraşla cumartesi günü iğnelere başladık , salı kontrolde iyi gitti herşey cumartesi sabahtı 2. Kontrol , 8. Gün ama ben bugün yumurtalarımın erken çatladığını anladım iççamaşarımdan , sağ taraftakiler tembel yavaş büyüyor diye merionalın dozunu artırmıştı doktor bey, biraz moralim bozuldu
Canım yumurta çatladı anlamına gelmez. Yumurta büyüdüğündede akıntı oluyor.. bu konuda bilgi edinmek içinde doktoruna sor seni bilgilendirsin rahatlamış olursun.

Canım yumurta çatladı anlamına gelmez. Yumurta büyüdüğündede akıntı oluyor.. bu konuda bilgi edinmek içinde doktoruna sor seni bilgilendirsin rahatlamış olursun.
Teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız ama bilirsiniz emin olmak için de gittim doktora şimdi çıktım bir sorun görmedi ama iyi ki gelmişim cetrotide verdi , yarın sabah yine randevu verdi , öpüyorum sizi kızlar

Kizlar gunaydin.. size sorum olacak; bu tedavi suresince agda yapilmasi yasaktir degil mi? Cok ozur dilerim sizden, ama direk arayip soramadim doktoruma erkek oldugu icin..

Kizlar gunaydin.. size sorum olacak; bu tedavi suresince agda yapilmasi yasaktir degil mi? Cok ozur dilerim sizden, ama direk arayip soramadim doktoruma erkek oldugu icin..
Valla canım benım arkadasta kontrle gitcek diye yaptı ağda.ama ben korkarım kendimi çok kasıyorum çünkü

Bu konuyu bende cok merak ediyorum kontrolden önce boyle bir islem yapmam lazim aceba zarari olir mu

Back
X