2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Ne olur uzulme. Biliyorum burdan uzulme demek kolaydir ama inanki umut her zaman vardir. Bak ben kimbilir senden kac yas buyuk bir kadnim rezervim kotu. Senin kadar yumurtam kalmadi. Ama ugrastim kosturdum, zordu evet. Senin her zaman sansin var ve olacak.. son yunurtana kadar devam et canim Allah var gam yok..
Olana kadar uğraşcaz başka yolu yok napalım canım.Kaderde ne yazılmışsa onu görücez. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim gerçekten canım.

Yani bana doktorum artk bunlar bebek olmus öyle iyi durumdalar dedi.. sansimiz asilamada düşük ama tüp bebekte yuksek dendi.. bide haberi aldigim da eşim yanikda degildi izmirde o ondan da kötü oldum tabi.. tabi allah hayirli zamanda hayirli evlat versin orasi oyle ama insanda üzülüyo tabi isyana kacmamaya çalışarak
İştee ztn ümitleniyo ınsan. Sebepsiz infertilede zor bn hiç bsy anlamadım. Herşey bş bahane iştee sorun olsun olmasın Allah ol demişse olur. Haşaa tabi hiç bi zamn isyan etmedim.Vardır herşeyde bi hayır ne diyelim

Aynen bende bilet almaya diye ciktim 3 de 6.30 da eve geldim ama aman aman da yol yurumedim acayip agriyodu agrisina hap ictim dusun
Hadii ya. Ben daha hasta olmadım normalde 2 3 gnü öncesi olurum hevesim kursağımda kalır şimdi sonuç benim kursağımda bıraktı. İlaçlardan dolayı heralde

Kızlar bugün yine test yaptırdım dünde baktırmıştım ama dayanamadım yine kan verdim dün, 11.85 9. Gündü bugün 12.65 10.gün çok az değilmi arkadaş birden yükselebilir demişti bende bi umut öyle olmuştur dedim ama hüsran kimyasal gebelik olabilir mi

Blastokist transferine göre bakılınca 5 hafta 1 günlük görünüyor canım.
Blastokist transferine gore hesap nasil oluyor? Iyice kafam karisti heryerde baska yaziyor... benim ne kadar mesela simdi? 9 kasimda 3. Gun embriyosu rica etsem hesaplarmisin? Sat ise 21 ekim

Blastokist transferine gore hesap nasil oluyor? Iyice kafam karisti heryerde baska yaziyor... benim ne kadar mesela simdi? 9 kasimda 3. Gun embriyosu rica etsem hesaplarmisin? Sat ise 21 ekim
5 hafta 5 günlük çıkıyor canım. İnternette tüp bebekte gebelik haftası hesaplama diye bir site var. İster sat ile, ister blastokist ile ya da embriyo transferine göre hesaplıyor. Ben oradan bakıyorum.

5 hafta 5 günlük çıkıyor canım. İnternette tüp bebekte gebelik haftası hesaplama diye bir site var. İster sat ile, ister blastokist ile ya da embriyo transferine göre hesaplıyor. Ben oradan bakıyorum.
farkli farkli çıkıyor canim ben hesaplattim.. ondan sordum sat a göre 6+1 çıkıyor... transfere gore 5+5 :) tesekkur ederimmm

Back
X