- 13 Kasım 2016
- 186
- 69
- 98
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #3.621
Konustun canım dayanamadım aradım duphalac verdiler ve sorunsuz çözdüDoktorun ya da hemsiren ile gorus canim. Bana demislerdi bizi arayin bir ilac verecegiz diye...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konustun canım dayanamadım aradım duphalac verdiler ve sorunsuz çözdüDoktorun ya da hemsiren ile gorus canim. Bana demislerdi bizi arayin bir ilac verecegiz diye...
Olana kadar uğraşcaz başka yolu yok napalım canım.Kaderde ne yazılmışsa onu görücez. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim gerçekten canım.Ne olur uzulme. Biliyorum burdan uzulme demek kolaydir ama inanki umut her zaman vardir. Bak ben kimbilir senden kac yas buyuk bir kadnim rezervim kotu. Senin kadar yumurtam kalmadi. Ama ugrastim kosturdum, zordu evet. Senin her zaman sansin var ve olacak.. son yunurtana kadar devam et canim Allah var gam yok..
Benim blmıyorum bugun kafa dağıtmak için alışverişe çıktım ondan mı bılmıyorum ama çok ağrıyo sızlıyoBu arada ilaclari birakinca bacaklarda ağrı oluyo mu bilginiz var mı
Aynen bende bilet almaya diye ciktim 3 de 6.30 da eve geldim ama aman aman da yol yurumedim acayip agriyodu agrisina hap ictim dusunBenim blmıyorum bugun kafa dağıtmak için alışverişe çıktım ondan mı bılmıyorum ama çok ağrıyo sızlıyo
İştee ztn ümitleniyo ınsan. Sebepsiz infertilede zor bn hiç bsy anlamadım. Herşey bş bahane iştee sorun olsun olmasın Allah ol demişse olur. Haşaa tabi hiç bi zamn isyan etmedim.Vardır herşeyde bi hayır ne diyelimYani bana doktorum artk bunlar bebek olmus öyle iyi durumdalar dedi.. sansimiz asilamada düşük ama tüp bebekte yuksek dendi.. bide haberi aldigim da eşim yanikda degildi izmirde o ondan da kötü oldum tabi.. tabi allah hayirli zamanda hayirli evlat versin orasi oyle ama insanda üzülüyo tabi isyana kacmamaya çalışarak
Hadii ya. Ben daha hasta olmadım normalde 2 3 gnü öncesi olurum hevesim kursağımda kalır şimdi sonuç benim kursağımda bıraktı. İlaçlardan dolayı heraldeAynen bende bilet almaya diye ciktim 3 de 6.30 da eve geldim ama aman aman da yol yurumedim acayip agriyodu agrisina hap ictim dusun
Cok sevindimKonustun canım dayanamadım aradım duphalac verdiler ve sorunsuz çözdü
4 hafta 4 günlük canım.
Canım sende mi sonuç bekliyorsun bu bahsettiğin ağrı sonuç beklerken olan mıBu arada ilaclari birakinca bacaklarda ağrı oluyo mu bilginiz var mı
Blastokist transferine göre bakılınca 5 hafta 1 günlük görünüyor canım.Cnm benim 5 gün embriyo su 16 Kasım'da transfer oldu hesapima göre 4 hafta 5 günlük doğru sence
Blastokist transferine gore hesap nasil oluyor? Iyice kafam karisti heryerde baska yaziyor... benim ne kadar mesela simdi? 9 kasimda 3. Gun embriyosu rica etsem hesaplarmisin? Sat ise 21 ekimBlastokist transferine göre bakılınca 5 hafta 1 günlük görünüyor canım.
5 hafta 5 günlük çıkıyor canım. İnternette tüp bebekte gebelik haftası hesaplama diye bir site var. İster sat ile, ister blastokist ile ya da embriyo transferine göre hesaplıyor. Ben oradan bakıyorum.Blastokist transferine gore hesap nasil oluyor? Iyice kafam karisti heryerde baska yaziyor... benim ne kadar mesela simdi? 9 kasimda 3. Gun embriyosu rica etsem hesaplarmisin? Sat ise 21 ekim
Hayırlı olsun canım inş herşey yolunda gider bebeklerimizi kucaklarımıza alırızMerhabalar kızlar. Yarın opu var. Dua edin banaeşimin tese olma ihtimali var inşallah gerek kalmaz
![]()
farkli farkli çıkıyor canim ben hesaplattim.. ondan sordum sat a göre 6+1 çıkıyor... transfere gore 5+5 :) tesekkur ederimmm5 hafta 5 günlük çıkıyor canım. İnternette tüp bebekte gebelik haftası hesaplama diye bir site var. İster sat ile, ister blastokist ile ya da embriyo transferine göre hesaplıyor. Ben oradan bakıyorum.
Canim yukselmesi gerekiyordu sanki. Cok ayni kalmis sanki. Doktorun ne diyor aradin mi canim?Kızlar yardım edin lütfen kafam çok karışık ne demek bu değerler