- 10 Ekim 2017
- 1.044
- 802
- 53
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
Valla arkadaşım cem çelik yaptı canım oda yasak falan dedi yapamayız dediHangi medicana canım ben Beylikdüzü medicana ya gidiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla arkadaşım cem çelik yaptı canım oda yasak falan dedi yapamayız dediHangi medicana canım ben Beylikdüzü medicana ya gidiyorum
Artık hayırlısı kızlar bazen 3 emriyo konuluyor 1 tanesi tutmuyorValla arkadaşım cem çelik yaptı canım oda yasak falan dedi yapamayız dedi
Beylik düzü canım mail atmıştım o şekilde yazdılarHangi medicana canım ben Beylikdüzü medicana ya gidiyorum
Tamm canım Sağol cevabın için bidaha konusucam bakalım ne dicekBeylik düzü canım mail atmıştım o şekilde yazdılar
Sen hangi doktora gidiyorsunTamm canım Sağol cevabın için bidaha konusucam bakalım ne dicek
Selman Laçinle başlamak istiyoruzSen hangi doktora gidiyorsun
Senden duyuyorum ozmn alıp yıyelımKızlar transferden önce ve sonra ananas yemek çok faydaliymis bu konu hakkında bilginiz var mı rahmi hareketlendiriyomuş diye biliyorum ben
Ben gUzel ananas bulamadgim için ananas suyunu aldım sürekli içiyorum eşimede havuç suyu içiyorum çok etkili oluyormuş kendimde havuç suyu içiyorum a vitamini varmış içinde çok faydaliymis çoğu yerde okudum dinledim uzmanlar öyle diyorSenden duyuyorum ozmn alıp yıyelım![]()
Valla bn eşime keçiboynuzu pekmezı aldım iyisınden bıde inciri bı kavonazo koyup uzerıne zeytın yağı döktüm her sbh verıyorum kaşık kaşık.Ben gUzel ananas bulamadgim için ananas suyunu aldım sürekli içiyorum eşimede havuç suyu içiyorum çok etkili oluyormuş kendimde havuç suyu içiyorum a vitamini varmış içinde çok faydaliymis çoğu yerde okudum dinledim uzmanlar öyle diyor
Ananas suları ndkr iyi işte oda var saf değil ya katkı maddelerı var etkili olurmu acaba normal meyvesini alsak yesek olur heraldeBen gUzel ananas bulamadgim için ananas suyunu aldım sürekli içiyorum eşimede havuç suyu içiyorum çok etkili oluyormuş kendimde havuç suyu içiyorum a vitamini varmış içinde çok faydaliymis çoğu yerde okudum dinledim uzmanlar öyle diyor
Tabiki daha iyi olur gerçek ananasAnanas suları ndkr iyi işte oda var saf değil ya katkı maddelerı var etkili olurmu acaba normal meyvesini alsak yesek olur heralde
Şifa olur inşallahValla bn eşime keçiboynuzu pekmezı aldım iyisınden bıde inciri bı kavonazo koyup uzerıne zeytın yağı döktüm her sbh verıyorum kaşık kaşık.
Tabiki daha iyi olur gerçek ananas
güzel buldugum zaman bende alicam geçen carrefoursa dan aldım taş gibiydi kuruydu hiç yiyemedim şimdilik suyunu hıı anladım canım olsun ya insallah oda sana etkisi olur rabbim sevindirsin seni inşalalh
Evet canım haklısın yaKızlar Beklemek nekadar zor ya zaman hiç geçmiyor kasım ayı gelmek bilmıyor
Bendede öyle hep bi düşünceler ya bıde olumsuz olabilrmi tutmazsa diye bi endişe halindeyimEvet canım haklısın ya
kafamda deli sorular la cildirabilirim gerçekten beklemek zor
Eşimde kendini çok alıştırdi BABA olma fikrine onun içinde çok zor olucak eğer olumsuz olursaBendede öyle hep bi düşünceler ya bıde olumsuz olabilrmi tutmazsa diye bi endişe halindeyim
Ay evet yaa benim eşimde diyo hamıle kaldığında kahvaltı hazırlıcam sana bi hamıle kal bsye ellettrmıcem yerınden kalkmıcanEşimde kendini çok alıştırdi BABA olma fikrine onun içinde çok zor olucak eğer olumsuz olursa![]()