2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

İnşallah canım bende dün başladım tedavime bugün ikinci iğnemi vurucam kendim
İnşallah hepimizin duası kabul olur evlatlarimiza kavusuruz
Tek mi çift mi emriyo transferi düşünüyorsunuz
Kuzum ben daha iğnelere başlamadım kasım ya da aralık adetiyle başlayacak tek mi çift mi olur Rabb'im bilir inşallah o aşamaya bi gelebilsek

Bende çok korkuyodum hatta hemşire bi arkadaşım var ona yaptiririm diyodum ama hiç korkulacak bişi yokmuş hiç açmıyor ikinci iğnemi de şimdi vuruldum eşim vurdu onuda korkma hiç hersey bebeğimiz için sonuç ta
inşallah olumlu sonuçlanır canım tedavin cevap için de teşekkürler :)

Canım tedavime başladım ve bugün hayatımın en kötü günüydü
Sabah evden çıktım heycanlı heycanlı devlet hastanesine gittim raporumu aldım sonra koştur koştur özele geldim tam 2 saat doktora girmeyi bekledim açım biyandan
sonra girdim doktora muane etti felan
ben dedimki ben çift emriyo istiyorum öyle demeye kalmadan yok erken doğum yaparsın bebeğin kokusunu içine çekip ölmesi çok mu iyi olur çok büyük risk demeye başladı mı doktor
ikiz olmasını bile bile biz çift emriyo koyamayız bazı durumlarda koyabilirz ancak dedi
Benim de migrenim var başıma bi ağrı girdi ve miğdeme vurdu
mu
saat 3 ten beri sadece Ağlıyorum
doktor gerçekten çok üzdü beni
bugün ilk iğnemi vuruldum ama bu üzüntü ve stresten ne olcak hiç bir fikrim yok hala bile başım çatliyor tedaviye başladım diyede ağrı kesici bile kullanamadim apranax içmemem gerekiyor Muş
Öyle yani canım böyle bi gün geçirdim

Sen ne yaptın konusamadik kaç gündür
Ay canım yaa ama evet doktorlar önermiyo gercekten yaa bı bakarsın eger embrıyo 1. Katıletede değilse sen zorlarsın 2 tane koydurursun eger embryo 1. Kalıtedeyse 1 tane koydurursun üzülme kndını strese koyma 1 tane koyup tutan cokk dedıgı gbı 2 tane koyup ölen düşen çok

Zaman geçmıyo yaa kasım başı gelsede başlasam bende
Ben daha adetin 3. günündeyim ama şöyle düşünüyorum vücudumu gebeliğe hazirlayabileceğim 1 ay var. Diyet yapıyorum vitamin takviyeleri alıyorum maddi manevi hesaplarımi yapıyorum eksik bilgilerimi tamamlıyorum...

Ben daha adetin 3. günündeyim ama şöyle düşünüyorum vücudumu gebeliğe hazirlayabileceğim 1 ay var. Diyet yapıyorum vitamin takviyeleri alıyorum maddi manevi hesaplarımi yapıyorum eksik bilgilerimi tamamlıyorum...
Aynen oda guzel bişey bende senın gibiyim vitamın takvıyesi alıyorum ınsallah olumlu sonuçlar alırız hepımız kötüsünü düşünmek dahi istemıyorum

Aynen oda guzel bişey bende senın gibiyim vitamın takvıyesi alıyorum ınsallah olumlu sonuçlar alırız hepımız kötüsünü düşünmek dahi istemıyorum
Sadece güzel günleri düşünmek istiyorum artık Aralık ayında güzel haberi almış olmak istiyorum

Kasım da başlamıcam ama kasımda sonuç alicam kızlar 1 kasim test günüm bebegimi aldım dinlenmediyim
Allah güzel hayırlı olumlu tedaviler versin sizlere kolaylik versin. Bol pozitifli ay olsun insallah☺

Kasım da başlamıcam ama kasımda sonuç alicam kızlar 1 kasim test günüm bebegimi aldım dinlenmediyim
Allah güzel hayırlı olumlu tedaviler versin sizlere kolaylik versin. Bol pozitifli ay olsun insallah☺
İnsallah ilk pozitifi sen alirsinda bizlerede umut olursun canım hayırlısı olsun hakkımızda
kaç yıllık evlisin , sorun kimde , ilk denemen mi ? canım
çok soru sordum sanırım

İnsallah ilk pozitifi sen alirsinda bizlerede umut olursun canım hayırlısı olsun hakkımızda
kaç yıllık evlisin , sorun kimde , ilk denemen mi ? canım
çok soru sordum sanırım
Sorun değil canım 4 yıllık evliyim sorun eşimde.
4. Denemem ilk 2 si negatif
3. 6 haftalik düşük
4. De allah buyuk☺

Kızlar bu tek çift embriyo olayına çok takmayın akışına bırakın... bende çift diye tutturdum doktor istemedi sonra embriyo kalitesine bakılınca biri iyi diğerinin kalitesi orta kalite diye doktor bn demeden kendisi ddi iki embriyo transfer edelim diye yani bi sürece başlayın embriyolar oluşsun sonra doktor kalitesine göre karar verir özelikle sana diyorum Bal10cukkk Bal10cukkk

Kızlar bu tek çift embriyo olayına çok takmayın akışına bırakın... bende çift diye tutturdum doktor istemedi sonra embriyo kalitesine bakılınca biri iyi diğerinin kalitesi orta kalite diye doktor bn demeden kendisi ddi iki embriyo transfer edelim diye yani bi sürece başlayın embriyolar oluşsun sonra doktor kalitesine göre karar verir özelikle sana diyorum Bal10cukkk Bal10cukkk
Anladım canım ilk gün çok üzmüştüm kendimi resmen hasta oldum yattım bütün gün
Ama sonra ben üzülsemde aglasam da doktor bildiğini yapıyor oyüzden kendime geldİm ertesi gün
artık üzmucem kendimi
herseyi akışına birakicam
hayırlısı neyse öyle olsun

Anladım canım ilk gün çok üzmüştüm kendimi resmen hasta oldum yattım bütün gün
Ama sonra ben üzülsemde aglasam da doktor bildiğini yapıyor oyüzden kendime geldİm ertesi gün
artık üzmucem kendimi
herseyi akışına birakicam
hayırlısı neyse öyle olsun
Dur bakalım canım daha tedavi başlamadan çok gereksiz şeylere üzülüyorsun ne kadar yumurta oluşacağını bile bilmiyoruz ki herşey yolunda gözükse bile her birinizin bünyesi tedaviye farklı tepkiler veriyo keşke yumurtalarımız spermle buluşup kaliteli bi embriyo olur ilk düşünmemiz gereken şey bu bak ben 7 yıllık evliyim görünürde sebepsiz infertilite ve yumurta rezervim iyi sözde ama bak 3 aydır doktor özel olduğu halde başlamıyor tedavime çünkü istediği durumda değil demekki rahim sırf bu yüzden narkozla histeroskopi yaptı bana

Back
X