2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Canım senin ilk tüp bebek tedavinmi kaç yıldır olmuyordu...benDe tedaviye başlayacağım adetimle iki yıllık evliyim ilk tüp bebek tedavim olacak bende istiyorum 2 embiryo transfer edelsin doktor kabuk etmez diye korkuyorum
Evet ilk tedavim 6 yıllık evliyim
çok ısrar ettim ben illede istiyoruz dedim her kontrole gittiğimde

hala daha korkuyorum
2 emriyomu transfer etmeden rahat etmicem valla

Her sabah kan vermeye gidiyorum biliyomusun vere vere kan kalmadı resmen
ilaclarimin dozu sürekli değişiyor
bugün kontrol etti epey bi yumurta oluşmuş
ne kadar büyüklükte olması gerekiyor canım sayıyodu tek tek 13 15 16 diye bitane 19 var dedi
Hadı ya hergün kan mı verılıyo bununla ılgılı hiç bı bılgım yoktu duymamıştım. Canım senn iyi gıdıyo bence ztn ymurtalar 19 20 oldumu toplanır günün var ztn toplanmasına ınsallah ılkimiz sonuncumuz olur canım

Hadı ya hergün kan mı verılıyo bununla ılgılı hiç bı bılgım yoktu duymamıştım. Canım senn iyi gıdıyo bence ztn ymurtalar 19 20 oldumu toplanır günün var ztn toplanmasına ınsallah ılkimiz sonuncumuz olur canım
Yarın sabah 8 de tekrar çağırdı kan vericem sonra muane edicek tekrar

heralde çatlama ignesini yaptırıp yumurta toplama günü nü soylucek yarın görcem bakalım paylasirim burdan

heralde çatlama ignesini yaptırıp yumurta toplama günü nü soylucek yarın görcem bakalım paylasirim burdan
Hadı hayırlısı olsun canım tmm hayırlı haberlerını beklıyorum

Canım sen öyle ne kadar çok kan veriyorsun tuhaf yani ben yumurta toplanmadan önce bi kez kan verdim o kadar

Canım sen öyle ne kadar çok kan veriyorsun tuhaf yani ben yumurta toplanmadan önce bi kez kan verdim o kadar
İğne nin dozunu ona göre ayarlıyor sabah kanı veriyorum òglen arıyor hemşireler kaç doz vurulcami ve hangi iğneyi ek olarak kullanacağımı söylüyorlar sende nasıl oldu canım

Çift embriyo için doktoru nasıl ikna ettiniz kızlar bende çok gerginim ya kabul etmezse diye
canım bana 2 doktor bakıyordu surekli kontrollede
Bende her ikisine diyordumki
benim çift emriyo isteme nedenim
ilk önce inşallah ikiz gebelik olması eğer olmassada tek bebek için Şansımi zin artması İlk lerde kabul etmediler çok riskli erken doğum olabilir kaybedebilirsin bebeğini dediler ama ben acaba mı hiç demedim beni kararlı goruncede tamam dediler inşallah beni kandirip tek koymazlar heralde

canım bana 2 doktor bakıyordu surekli kontrollede
Bende her ikisine diyordumki
benim çift emriyo isteme nedenim
ilk önce inşallah ikiz gebelik olması eğer olmassada tek bebek için Şansımi zin artması İlk lerde kabul etmediler çok riskli erken doğum olabilir kaybedebilirsin bebeğini dediler ama ben acaba mı hiç demedim beni kararlı goruncede tamam dediler inşallah beni kandirip tek koymazlar heralde
Kandırma olmaz. Insallah ıkı tane koydurduğumuza pişman olmayız riskli falan dıyolar korkuyo insan

Hadi hayırlısı bakalım canım.
Hayırlısı olsun inşallah canım benim. En zoru bu sebepsiz olması canını sıkıyor insanın. Benim doktorum bir de kromozom tahlili istedi sebepsiz olduğundan. bekliyoruz bakalım. İstanbul da KOÇ Üniversitesi hastanesine gidiyorum ben. Sgk lı Muayene ödüyorsun testlerden hiç fark alınmıyor. Hizmette süper değerlendirmek isterseniz deneyin derim.

Kızlar eşimin sperm sayısı 2 milyon du eşime son 10 gündür havuç suyu kavrulmamiş kabak çekirdeği ve çekirdekli kara kuru üzüm yediriyirum bugün sperm tahlili nin sonucu çıktı inanamadik doktorla 30 milyona çıkmİş spermi transfer gününe kadar aynı 3 lü ye devam edicez inşallah
sizlerede kesinlikle tavsiye ederim

Kızlar ben de çift embriyo çok istiyorum ama yaşadığım ilde özel yok üniversite hastanesine gidiyorum. Daha önce orada tüp bebek yaptırmış birine sordum doktor kesinlikle cift embriyo kondurmuyor dedi üzüldüm açıkçası. Çünkü çoğul gebeligi kaldırabilir vücudum. Rahim ağzım normal kadınlardan uzun ve iç karnım geniş. Yine de teklif edeceğim doktora tedavi başlayınca.

Back
X