2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Bazıları da şunu yap olayının dozunu kaçırıyo ben kendimle eşimle sakin geçiriyorum süreci anlıyorum merak ediyo ama sürekli şunu yap bunu yapma olayı hasta hissettiriyor şu ara whatsappa sık girmeyi düşünmüyorum hele de opu ve transfer günü telefonumu kapatıcam
Ben direk akrabalar ve kuzenler grubundan çıktım :KK48:

Çok güzel haber bu canım. Hadi hayırlı haberlerle gel.
Canım neden bilmiyorum ama doktorum kesin olcakmis gözüyle bakıyor bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına alıp evine gidiceksin dedı benide çok büyük beklenti içine soktu
bi bildiği var sanırım

Herkesin her dediği batoyor değil mi? Ben de “aa biz bi kere koyverdik hamileymişim” yada “ay çok midem bulanıyor dayanamıcam” diye yakınanlara sinir oluyorum. Donra da kozıyorum kendime milletin mutluluğundan sanane diye.
Biz kendi derdimizdeyken onlara kendimizi zaten onlara kapatıyoruz önce tuttu tutmadı sonra kese sonra kalp atımı sonra düştü düşecek kalkıyorlar adam ceketi atsa ben kalıyorum ulan adam kendini atsa olmuyor napayım:(

Ay sen beni bilsen.. Öncekilerde işyerinde bazı arkadaşlar biliyorlardı laf da ediyorlardı kulağıma geliyordu sonrasında ay canımm olmadı mı diye yalandan üzüntü pozları vs sonra başka sorunlarda oldu aramızda ben biraz mesafeliyim iyi olduğum 2-3 arkadaşım var. Geçen ocak ayındaki tedavide söylemedim izinliydim soramadılar da daha önceden bir günlük raporumu araştıran soran birine lafı söylemişliğim var çünkü haberleri olmadı ama delirdiler. Dondurulmuştu miyom ameliyatı falan temmuzda transfer oldu onda da yıllık iznimdi. Kimyasal oldu. Şimdikinde yine rapor aldım gittim geldim kontrollere şehir dışına biraz iznimde vardı tabi soramıyorlar da 1 hafta gibi işe gelmedim ohss olunca neyin vardı falan dedim griptim anlıyorlar ama laf alamıyorlar. Çok zevkli.
Hele dedektif gibi raporum araştırılıyor ya :) bu sefer tedavi başında ortopediden aldım raporu:halay:

Biz kendi derdimizdeyken onlara kendimizi zaten onlara kapatıyoruz önce tuttu tutmadı sonra kese sonra kalp atımı sonra düştü düşecek kalkıyorlar adam ceketi atsa ben kalıyorum ulan adam kendini atsa olmuyor napayım:KK43:
Hele birde, “ay 3. bebeği düşünmeye başladık ve korunmayı bıraktık bir baktım gebe kalmışım” diyenler oluyor, bende dedim şimdi ağzına kürek çarpacağım. Düşünmeyle olsa dördüz doğurmam gerek 12 senedir.

Buda son olsun bebişin tutunsun insaallah canım. Bu arada öncekilerin olmamasının nedeni varmı sizin
Yok canım hiçbirşey çıkmadı benimde Ekim’inde değerleri görüntülemeler historoskopi herşey temiz çıktı yalnız bu sefer 1 tane kaldı 5. güne şaşırdık ama nasip işte herşeyde bir hayır arayanlardanım Rabbim verecek inşallah sabırla bekliyorum...

Kızlar dün benden 17 yumurta toplanmış tı aradılar 12 tanesi dollenmiş
pazartesi transfer planlıyoruz dedi sabahi kontrole çağırdı
ona göre ogün yapılıp yapilmayacagina karar vericez dedi
Hayırlısı olsun canım sen medicana beylikdüzünde mi tedavi oluyordun

Herkese Merhaba;

Bende 04.11 de ilk görüşmemi yapmak için Memorial Ataşehir hastanesine gideceğim. daha önce 3 tüp bebek demesi yaptık ve hepsi başarısız oldu. Artık ümitlerimiz tükenmişken evlatlık alma planları yaparken kendiliğinden 1 kızımız oldu ve şu an 5 yaşında. Kardeş zamanı geldi de geçti bile... Bu sebeple bizde yeniden denemeye karar verdik. Cumartesi ilk görüşme sonrası nasıl bir tedavi protokolü olacak göreceğiz. Umarım herkesin kucağı bebişle dolar:)

Herkese Merhaba;

Bende 04.11 de ilk görüşmemi yapmak için Memorial Ataşehir hastanesine gideceğim. daha önce 3 tüp bebek demesi yaptık ve hepsi başarısız oldu. Artık ümitlerimiz tükenmişken evlatlık alma planları yaparken kendiliğinden 1 kızımız oldu ve şu an 5 yaşında. Kardeş zamanı geldi de geçti bile... Bu sebeple bizde yeniden denemeye karar verdik. Cumartesi ilk görüşme sonrası nasıl bir tedavi protokolü olacak göreceğiz. Umarım herkesin kucağı bebişle dolar:)
İnşallah canım amin

[
Herkese Merhaba;

doktorunuz kim acaba ? bende memorialdayım. rabbim sağlıcakla nasip etsin inş.

İki Tane transfer olacaktı dimi canım bide hastane iyi mi şikayetçi olduğun bi durum var mı biz acıbadem maslak ta yaptıracaktık ama vazgeçtik bi tanıdığım medicanada sağlıkçı indirimi sağladı orayı düşünüyoruz şimdi
Yok canım 1 emriyo transferi olucak vazgeçtik 2 tane den
insllah ilki tutar tutmassa eğer 2 emriyo istiyoruz hayırlısı artık
Bu arada çok memnun kaldım hemşireler sekreter kızlar doktorlar çok ilgili özelikle selman bey Aysun hanim da çok memnun kaldım

ama bi doktor fatma hanim var o çok ilgisiz hiç konuşmuyor sürekli somurtuyor 2 kere yumurta takibimde o baktı bana hiç memnun kalmadım
soyledimde sekreter kızlara ben sadece selman bey Aysun hanima girmek istiyorum dedim onlarda anlayış gösterdi onun DIŞINDA bu sorunum yok

Herkese Merhaba;

Allah kızını size bağışlasın. İnşaallah kızına kardeşte gelir en kısa zamanda canım

Yok canım 1 emriyo transferi olucak vazgeçtik 2 tane den
insllah ilki tutar tutmassa eğer 2 emriyo istiyoruz hayırlısı artık
Bu arada çok memnun kaldım hemşireler sekreter kızlar doktorlar çok ilgili özelikle selman bey Aysun hanim da çok memnun kaldım

ama bi doktor fatma hanim var o çok ilgisiz hiç konuşmuyor sürekli somurtuyor 2 kere yumurta takibimde o baktı bana hiç memnun kalmadım
soyledimde sekreter kızlara ben sadece selman bey Aysun hanima girmek istiyorum dedim onlarda anlayış gösterdi onun DIŞINDA bu sorunum yok
Sağol canım bende aysun hanıma randevu aldım Selman bey istediğim tarihte yoktu inşallah bende memnun kalırım

Back
X