2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Bal10cukkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
2.203
1.995
83
Arkadaslar 6 senelik evliyim
2 başarısız aşılamam
DondurulMuş emriyolarimla yola devam ediyorum

Ilk defa mı başladiniz
kaçıncı denemeniz
Yada hangi aşamadasınız buyurun beraber dertleşelim

ALLAH KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN

Son düzenleme:
Bende pzt günü doktorla görüşeceğim canım bende pko olduğu için kistler olabilir ultrasonda kist görünürse doktor kasım ayına erteler tedaviyi biran önce olsun istiyorum bende korkuyorum ya negatif olursa diye Allah en iyisini bilir diyorum bu sefer olacak diye kendime moral veriyorum ilk tüp bebek tedavim olacak inş ilk denemede tuttar hepimizin.

Bende pzt günü doktorla görüşeceğim canım bende pko olduğu için kistler olabilir ultrasonda kist görünürse doktor kasım ayına erteler tedaviyi biran önce olsun istiyorum bende korkuyorum ya negatif olursa diye Allah en iyisini bilir diyorum bu sefer olacak diye kendime moral veriyorum ilk tüp bebek tedavim olacak inş ilk denemede tuttar hepimizin.
Inşallah canım benim allah kimsenin kucagini boş birakmasin Çift çift versin allahım hepimize

Ben eylül ayında laparoskopi ile tuplerimi aldırdım. Allah izin verirse kasım ayında tüp bebeğe başlıcam. Uzun ve yorucu bi süreç geçirdim bende inşallah hepimiz amacımıza ulaşırız. Rabbim yardımcımız olsun

Ben eylül ayında laparoskopi ile tuplerimi aldırdım. Allah izin verirse kasım ayında tüp bebeğe başlıcam. Uzun ve yorucu bi süreç geçirdim bende inşallah hepimiz amacımıza ulaşırız. Rabbim yardımcımız olsun
Amin canım inşall allahım herkes gönlüne göre versin
Sabırsızlıkla 1 kasimı bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun

Kasım ayinda başlicak başka kimse yok mu arkadaşlar nerdesiniz

Nerde oturuyorsunuz tedaviniz nerde olcak acaba sizinde mi ilk denemeniz
İstanbul beylikdüzünde oturuyorum ben beylikdüzünde medicana hastanesinde yaptırmak istiyorum aslında ama devlet hastanesinde 1 şansımı denemek gibi bir dusuncemde var tam karar veremedim

Back
X