2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Bızım burdada pazar vardı doktora gttım oyuzden gıdemedım baktı aşılamadan snra kist fln olmusmu dıe bısey yok cok sukur dedıgım gıbı arkadasa vıtamınler verdı ddım ya banada verdı esımede bıtkısel ılaçlar hamılelıkte onemlı faktor ddı bunlar
Hadi bakalım hayırlısı ilk reglinde baslicak mısın tedaviye canım yoksa ilaç lari 1 süre kullanıp öyle mi başlıcaksiniz

Arkadaslar ben Kasim da bu igneleri kullanacagim. Sizlerin kullanacagi igneler belli oldu mu ?

Eklentiler

• DD577CC8-173B-44AB-A602-B21442AE3A72.webp
    DD577CC8-173B-44AB-A602-B21442AE3A72.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 89
Arkadaslar ben Kasim da bu igneleri kullanacagim. Sizlerin kullanacagi igneler belli oldu mu ?
Yok canım 1 kasımda belli olcak devlet hastanesinden dış heyet raporumu alıp 1 kasımda medicana ya gidip tüp bebek serüvenim baslicak inşallah
allah yardimcin olsun seninde

Benim
Hiç onu sormadım biliyomusun ben hiç rapor falanda çıkarmadım ozelde geçerlı oluyormu rapor[/QUOTE
Evet bazı özellerde geçerli yariyariya indiriyor ücreti
rapor için başvurdum ben 1 kasımda raporum cikicak gidicem özel hastaneye

Hiç onu sormadım biliyomusun ben hiç rapor falanda çıkarmadım ozelde geçerlı oluyormu rapor
Evet bazı özellerde geçerli yariyariya indiriyor ücreti
rapor için başvurdum ben 1 kasımda raporum cikicak gidicem özel hastaneye

Devletten nasıl yapıyosun kımınle görüşüyosun canım bılgı verırmısın ben uğraşırsam uğraşırım eşim uğraşmaz yapmaz

Devletten nasıl yapıyosun kımınle görüşüyosun canım bılgı verırmısın ben uğraşırsam uğraşırım eşim uğraşmaz yapmaz
Ilk Eğitim araştırma hastanesinde kadın doğum polikliğine gidiyorsun orda durumunu anlıyorsun işte şu kadarlık evliyim cocugumuz olmuyor diye anlatiyorsun seni doktor muane ediyor sonra seni tüp bebek bölümüne yönlendiriyor oraya gidiyorsun ordada eline bi kağıt veriyolar kağıtta yazanlari tamamlamani istiyorlar hepsini tamamladıktan sonra evraklarıni teslim etmeye gidiyorsun
sana bi dosya aciyorlar istersen devlette de yaptirabiliyorsun eğer özelde yaptırmak istiyosanda dış heyet raporu veriyolar sana sende gidip özel de daha uyguna yaptiriyosun ilaç larını felan devlet karşılıyor belli bi payını sen ödüyor sun böyle işte canım inşallah karışık anlatmamişımdir

Ilk Eğitim araştırma hastanesinde kadın doğum polikliğine gidiyorsun orda durumunu anlıyorsun işte şu kadarlık evliyim cocugumuz olmuyor diye anlatiyorsun seni doktor muane ediyor sonra seni tüp bebek bölümüne yönlendiriyor oraya gidiyorsun ordada eline bi kağıt veriyolar kağıtta yazanlari tamamlamani istiyorlar hepsini tamamladıktan sonra evraklarıni teslim etmeye gidiyorsun
sana bi dosya aciyorlar istersen devlette de yaptirabiliyorsun eğer özelde yaptırmak istiyosanda dış heyet raporu veriyolar sana sende gidip özel de daha uyguna yaptiriyosun ilaç larını felan devlet karşılıyor belli bi payını sen ödüyor sun böyle işte canım inşallah karışık anlatmamişımdir
Yok tatlım gayette açıklayıcı. Yapabilirsem yaparım artık napım

Cnm asilama aşamasından gecneden veriyolar mi raporu
Dogru onu soylemeyi unuttum Benim eşimin sperm sayısı 5 milyonun altında olduğundan aşılama ya gerek duymadilar direkt tüp bebek raporu nu vercekler canım
Gerçi ben zaten başka bi hastanede önceden 2 aşılama olmuş tum ama dedigim gibi 5 milyon spermin altindaysa aşılama şartı aranmiyor

Back
X