2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Aynen 5 gün klomen kullandım sonra çatlama iğnesi yaptım sonra aşılamam oldu 2 kere ama olmadı malesef
Tüp bebeğe başlıcam die çok heycanliydım ama başlayınca tedaviye tüm heycan im bitti sanki boşuna iğneleri yapıyorum
hastaneye boşuna gidip geliyorum olmucak gibi geliyor niyeyse
hayırlısı artık
Ay öle düşünme canım olucak bu sefer

Merhaba arkadaşlar bizde 1 ay sonra 2. Tüp bebek denememize baslicaz. Ve İstanbul da yaptircaz doktor hastane tavsiyesi istiyorum. Gerçekten kafam çok karışık.. önerilerinizi bekliyorum.
Canım ben şişli kolan international hastanesinde ilk tüp bebek tedavime başladım. Şimdilik memnunum. geçen hafta pazartesi yumurtalar toplandı ama rahimin dinlenmesi gerek dedikleri için transfer aralık ayına kaldı. Doktorumdan ve ekibinden şimdilik çok memnunum

O yontemi duydum cnm ama gitmeyi dusundgm merkez uygulamiyormus spermleri 6000 kat buyuterek sectikleri yontemi uyguluyorlarmis. Aslinda mikrocipi bnde denemek istyrm ama kararsz kaldm
Seninki de mikro chip gibi bir şey sonuçta yine en sağlıklısı seçiliyor 6000 kat boşuna büyütülmüyor, rabbim yardımcın olsun:KK200:

Ablamın 2 kızı var yaşı 28. Bugün hamıle oldugunu söyledi bana. Hiç beklemiyordu korunuyodu

Arkadaslar bugün puregon kullanmamın 5.günü
Hiç ağrım bişeyim olmamıştı ama
Son 1 saattir kasiklarimda ağrı oldu sanki adet olucakmisim gibi normal mi bu ağrı acaba

Merhabalar bugün Antalya tüp bebek merkezi Kemal özgür beyle görüştüm. Normalde kasım adetiyle başlamaya karar vermiştim ama bu hastanenin uygulaması biraz farklı imiş. Öncesinde 1 ay Doğum kontrol hapı kullandırıyorlarmış. Sonrasında tedavi ve eğer yumurtalar 5. Güne gelmezse kesinlikle transfer yapmıyorlarmış doktora göre eğer bi embriyo 5. Güne gelmezse zaten sağlıksızdır dedi. Bu da biraz kafamı karıştırdı kızım 3. Gün transferiydi. Sonrasında eğer 5. Güne ulaşırsa embriyoları donduruyorlarmış. Yani taze embriyo transferi yapmıyorlarmış 1 ay vücüdu dinlendirip transfer yapıyorlarmış. Nedenini sordum çünkü benim şimdiye kadar hep taze transfer olmuştu oda tecrübelerimiz bize bunun daha iyi sonuçlar getirdiğini gösterdi dedi

Merhabalar bugün Antalya tüp bebek merkezi Kemal özgür beyle görüştüm. Normalde kasım adetiyle başlamaya karar vermiştim ama bu hastanenin uygulaması biraz farklı imiş. Öncesinde 1 ay Doğum kontrol hapı kullandırıyorlarmış. Sonrasında tedavi ve eğer yumurtalar 5. Güne gelmezse kesinlikle transfer yapmıyorlarmış doktora göre eğer bi embriyo 5. Güne gelmezse zaten sağlıksızdır dedi. Bu da biraz kafamı karıştırdı kızım 3. Gün transferiydi. Sonrasında eğer 5. Güne ulaşırsa embriyoları donduruyorlarmış. Yani taze embriyo transferi yapmıyorlarmış 1 ay vücüdu dinlendirip transfer yapıyorlarmış. Nedenini sordum çünkü benim şimdiye kadar hep taze transfer olmuştu oda tecrübelerimiz bize bunun daha iyi sonuçlar getirdiğini gösterdi dedi
Gerçekten ilginç. Bence transferde pozitif oranını fazla göstermek için bu uygulamayı yapıyorlar vücudu hazırlamak ve dinlendirmek güzel şeyler ama süreci 3 aya çıkarmış oluyor. Gerçi suan ben de bir hormonun yüksekliği yüzünden ilaç kullanıyorum kasım ayında tedavi olacağım.

Günaydın kızlar. Aranıza yeni katıldım daha doğrusu sayfayı yeni fark ettim. bende kasım ayında tüp bebek transferi olacağım inşallah şuan ilaçlara devam ediyorum. Sizler hangi aşamadasınız

Günaydın kızlar. Aranıza yeni katıldım daha doğrusu sayfayı yeni fark ettim. bende kasım ayında tüp bebek transferi olacağım inşallah şuan ilaçlara devam ediyorum. Sizler hangi aşamadasınız
Gunaydin Canım
6.gün puregon iğne mi vurcam bugün
kan verdim dönüyorum hastaneden şimdi kan sonucuma göre menegona başlicakmışim sen hangi ilaçları kullanıyorsun

Gunaydin Canım
6.gün puregon iğne mi vurcam bugün
kan verdim dönüyorum hastaneden şimdi kan sonucuma göre menegona başlicakmışim sen hangi ilaçları kullanıyorsun
Canım ben şuan estrofem kullanıyorum endometriumun kalınlaşması için haftaya pazartesi kontrolüm var inşallah bi aksilik çıkmazsa ve endometrium istenilen kalınlığa ulaşmışsa kasım ayında transferim olacak. senin yumurtalar toplanmadı değil mi yanlış anlamadım

Back
X