2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Kızlar opu sonrasi tek tarafli kasıkta sislik hisseden oldu mu hiç . Benim 26 sinda opu oldu sol kaşık tarafimda sislik hissediyorum . Bacagimi karnima doğru cektigimde
bende hormon iğnelerinden snr 4. güne doğru sağ kasık ağrılarım başlamıştı ( opu ne bilmiyorum ama ) doktor normal ddi yumurtalar büyüdükçe çoğaldıkça artacak ztn belki 1,5 2 kilo ödemin olur dedi haftaya durma göre toplama işlemi olur sanırım

Kızlar bu gün dr. randevum vardı transfer için rahim kalınlığım ve progesteron hormonum ölçülecekti ve ona göre transfere karar verilecekti. Veeeeee sonuçlar dr. istediği gibi çıkmış cumartesi günü büyük gün. Transfer olacağım hadi hayırlısı bakalım inşallah bi sıkıntı çıkmaz da rabbim sonuna erdirir.
çok sevindim ben de ilk kontrolü bugün güzel geçirdim benim de pts gibi bişi dedi güzel giderse hadi inşallah hepimize :)

bende hormon iğnelerinden snr 4. güne doğru sağ kasık ağrılarım başlamıştı ( opu ne bilmiyorum ama ) doktor normal ddi yumurtalar büyüdükçe çoğaldıkça artacak ztn belki 1,5 2 kilo ödemin olur dedi haftaya durma göre toplama işlemi olur sanırım
Hayırlı olsun canım, “opu” yumurta toplama işlemi.

Selam arkadaşlar, şimdiden tedavileriniz hayırla sonuçlansın inşallah.
Benim tedavim ekim ayında dondurulmuşla oldu, 27 ekimde transfer gerçekleşti. Sonucumu nasipse 6 Kasım'da alacağım.
Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah, önce göbişlerimiz sonra kucaklarımızı doldursun.:KK200::anneadayı::anne:
inşallah ya şu kasım ayı hepimize bol bereketiyle gelir inşallah :KK200:

öğrenicem :))
bacak hareketleri yumurta büyürken bile etkiliyor kasığı unutmazsam sorarım dokoruma :KK66: benim opu da bi an önce olsa resmen günler yavaş geçiyo ya
O şişlik ve ödem yaklaşık 15-20 gün kadar rahatsız edecek seni. Şimdiki durumun rahat yani :bicak:
inşallah ya şu kasım ayı hepimize bol bereketiyle gelir inşallah :KK200:
İnşallah canım, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.❤️:nazar:

O şişlik ve ödem yaklaşık 15-20 gün kadar rahatsız edecek seni. Şimdiki durumun rahat yani :bicak:

İnşallah canım, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.❤️:nazar:
o kadar arafta kalmıştım ki uzun süredir şu an razıyım ya bazen onu hissedince bile inşallah deyip ümitleniyo insan
:nazar: nazarlardan kem gözlerden kötü bakışlı niyetli herkesten korusun bizi rabbim (olayın bi de bu tarafı var :))

Merhaba kızlar hepinize öncelikle tedavileriniz hayırla sonuçlanır inşallah.. Benim Ağustos ayında ilk tüp bebek denemem oldu fakat kimyasal gebelik yaşadım beta hcg düzensiz arttiktan sonra düşüşe geçti. Histereskopi yapıldı 30 Eylül de fakat hala adet göremedim benim gibi olan var mı? Histereskopide sadece rahime çizik atıldı başka bir işlem yapılmadı. Ekim adetimle tedaviye başlayacaktık fakat Kasıma kaldı sanırım (doktorum bira Daha bekleyelim diyor adeti ama tık yok )

o kadar arafta kalmıştım ki uzun süredir şu an razıyım ya bazen onu hissedince bile inşallah deyip ümitleniyo insan
:nazar: nazarlardan kem gözlerden kötü bakışlı niyetli herkesten korusun bizi rabbim (olayın bi de bu tarafı var :))
Amin canım. Onları kafana takıpta stres yapmamalısın. Senin şu anda tamamen pozitif olman lazım, yumurtalarının kalitesini etkiliyor çünkü.

Amin canım. Onları kafana takıpta stres yapmamalısın. Senin şu anda tamamen pozitif olman lazım, yumurtalarının kalitesini etkiliyor çünkü.
stres yapar mıyım ya bilmem mi etkilediğini çok şükür pozitif moddayım ya bana kötü hissettirecek hiçbi ortama hiçbir muhabbete hatta düşünceye dahi girmiyorum bu adıma gelene kadar neler çekiyoruz

Merhaba kızlar hepinize öncelikle tedavileriniz hayırla sonuçlanır inşallah.. Benim Ağustos ayında ilk tüp bebek denemem oldu fakat kimyasal gebelik yaşadım beta hcg düzensiz arttiktan sonra düşüşe geçti. Histereskopi yapıldı 30 Eylül de fakat hala adet göremedim benim gibi olan var mı? Histereskopide sadece rahime çizik atıldı başka bir işlem yapılmadı. Ekim adetimle tedaviye başlayacaktık fakat Kasıma kaldı sanırım (doktorum bira Daha bekleyelim diyor adeti ama tık yok )
benim polip alındı o yüzden işlem farklı olabilir hormon testlerin önemli sanırım bu aşamada ama bekleyip en son söktürücü bişiler veriyor doktorlar
benimki gecikebilir demişti işlem sonrası olmazsan ilaçla destekleriz diye bilgi vermişti

benim polip alındı o yüzden işlem farklı olabilir hormon testlerin önemli sanırım bu aşamada ama bekleyip en son söktürücü bişiler veriyor doktorlar
benimki gecikebilir demişti işlem sonrası olmazsan ilaçla destekleriz diye bilgi vermişti
Anladım canım çok sağol. Inşallah ilaca gerek kalmadan adet olurum. Hormonlarım hep düzenliydi yani tüp bebek öncesi öyleydi sonrası ne oldu bilmiyorum belki ilaçlardan değişmiş olabilir.

Anladım canım çok sağol. Inşallah ilaca gerek kalmadan adet olurum. Hormonlarım hep düzenliydi yani tüp bebek öncesi öyleydi sonrası ne oldu bilmiyorum belki ilaçlardan değişmiş olabilir.
tabi etkiler inşallah gerek kalmaz ama çok da tehlikeli değil ilaç bu anlamda ..benim bu sürece başlayışım hatta şöyle olmuştu ilk prolaktinim bayağı yükselmişti hatta hamile sanmıştım kendimi ama değilmiş dostinex kullanıp adet olmuştum snr normale döndü

tabi etkiler inşallah gerek kalmaz ama çok da tehlikeli değil ilaç bu anlamda ..benim bu sürece başlayışım hatta şöyle olmuştu ilk prolaktinim bayağı yükselmişti hatta hamile sanmıştım kendimi ama değilmiş dostinex kullanıp adet olmuştum snr normale döndü
Bende bir ihtimal belki diyerek idrarda gebelik testi yaptım adetim 4 gün geçince fakat negatif çıktı :) Bu hafta bekleyip tekrar doktorumla görüşmem gerekecek sanırım. Olsak bi dert olmasak bi dert kadın olmak çok zor malesef.. Allah yardımcımız olsun hepimizin

selam kızlar,bende kasımın ilk haftası adetle birlikte ikinci denemeye kalkışıyorum ve cok heyecanlıyım

Henüz bir sey kullanmıyorum klomenin yan etkisiymiş yumurta geliştirmek için bu ay olmazsa baska bir ilaç kullanacağım yarın tekrar kontrole gidecegim belki ilaç verir dr. Çok tesekkür ederim cevapladığın için Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inş.
Canm ne dedi dr mrk ettim

Back
X