2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Cnm rahim duvarı 8 mm olmuş yuurtalardan biri19 2si 17 mm çatlatma iğnwsi oldum yarın asılamam olacak gerçi 36 saat olmuyor iğneden sonra ama hayırlısı artık 28 saat sonra olacak aşılama
Çok sevindm canım ins olur sen kalbini ferah tut vardır dr un bi bildigi.:KK200:

Kızlar çok heycanliyim yarın sabah anestezili yumurta toplama işlemim var
Anestezi bildiğimiz bayağı uyutuliyor mu yoksa sadece bölge mi uyşturuluyor yapılan bütün işlemleri görebiliyor musun ???

Anestezi bildiğimiz bayağı uyutuliyor mu yoksa sadece bölge mi uyşturuluyor yapılan bütün işlemleri görebiliyor musun ???
Uyutuluyorsun canım ☺️ Hayırlı olsun, inşallah kaliteli embriyo olurlar.❤️

Uyutuluyorsun canım uyandığında herşey bitmiş oluyor. Simdiden hayırlı olsun ınsallah kaliteli yumurtaların olur hepsı

Selam arkadaşlar ben daha tedavi başındayım sulu ultrason çekilecek .sonucu kaç günde çıkar devamında nasıl bir tedavi süreci takip ediliyor bilen varsa deneyimlerini aktarabilir mi acaba. Kist ve miyomlarım var. eşimde herhangi problem yok .

Merhaba arkadaşlar. Ben de tüp bebek tedavisine temmuzda başladım ancak hala transfer olamadım. Rahim kalınlığı istenilen düzeye gelmiyor bir türlü. Nar suyu içiyorum bol bol. Saraçoğlu bunu öneriyormuş. İnşallah şifa olur bana. Dün adet oldum ve yarın femara ilaca başlayacağım. Bu defa da böyle deneyelim dedi doktor. Yumurta gelişince rahim de kalınlaşıyormuş. 10 gün sonra belli olacak benim iş. İnşallah bu ay transfer olurum. 2 tane dondurulmuş 5. gün embriyom var. Heyecanla bekliyorum onları :)

Amin canım inşallah tüm isteyen herkes hamile kalır
Canim bişe soracam bahceCide transferden sana 2 3 saat yatmaya izin veriolar mi yoksa kaldırıolar mi bn daha önce oraya yaptrmadim çünkü bnm dr oraya gitti bnde o yüzden oraya gidiyorum .daha önce denedinmi sem hiç orda .bide transferden sonra sürgü koyuyolar mi çok su ictiginden zor tutuyo insan :KK48:

Canim bişe soracam bahceCide transferden sana 2 3 saat yatmaya izin veriolar mi yoksa kaldırıolar mi bn daha önce oraya yaptrmadim çünkü bnm dr oraya gitti bnde o yüzden oraya gidiyorum .daha önce denedinmi sem hiç orda .bide transferden sonra sürgü koyuyolar mi çok su ictiginden zor tutuyo insan :KK48:
Bende daha önce orda yaptırmadım canım

Kızlar bebe time gebelik testi aldım iki tane birini dün yaptım silik çıktı bu sabah tekrar yaptım daha koyu silik çıktı sizce dogrumudur adetim 20 gün geçti geç döllenme olmuş olabilir mi pko olduğum için düzensiz adet oluyorum bu ay tüp bebek tedavisine başlıycam hamile degilsem

Eklentiler

• 20171031_124029-1.webp
    20171031_124029-1.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar bebe time gebelik testi aldım iki tane birini dün yaptım silik çıktı bu sabah tekrar yaptım daha koyu silik çıktı sizce dogrumudur adetim 20 gün geçti geç döllenme olmuş olabilir mi pko olduğum için düzensiz adet oluyorum bu ay tüp bebek tedavisine başlıycam hamile degilsem
Ay canım bildiğin çift çizgi bu hayırlı uğurlu olsun bebeğin
kaç yıllık evlisin

Ayy canım hamilesin senn ay hayırlı olsun yaa çok sevındım bnm arkadaşta düzensız adet oluyodu 7 yıllık evlıydı 15 günü geçmiştı test yaptı oda hamileymiş doktora git bnce hmn

Ay canım bildiğin çift çizgi bu hayırlı uğurlu olsun bebeğin
kaç yıllık evlisin
Saol canım 2 bucuk sene oldu evleneli daha öncede pozitif çıkmıştı ama adet olmuştum bir gün sonra test bozuktu galiba inşallah bu sefer doğrudur

Ayy canım hamilesin senn ay hayırlı olsun yaa çok sevındım bnm arkadaşta düzensız adet oluyodu 7 yıllık evlıydı 15 günü geçmiştı test yaptı oda hamileymiş doktora git bnce hmn
Yarında test yapicam tekrar pozitif çıkarsa doktora gitcem canım

Back
X