2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Evet canım izin veriyolar
Canim bişe soracam bahceCide transferden sana 2 3 saat yatmaya izin veriolar mi yoksa kaldırıolar mi bn daha önce oraya yaptrmadim çünkü bnm dr oraya gitti bnde o yüzden oraya gidiyorum .daha önce denedinmi sem hiç orda .bide transferden sonra sürgü koyuyolar mi çok su ictiginden zor tutuyo insan :KK48:
Evet canım ızın veriyolar bnm arkadaş 2 saat yatmıştı. Wc si geldi gitti yaptı sonra tekrar yatmış:KK48:

Kızlar bebe time gebelik testi aldım iki tane birini dün yaptım silik çıktı bu sabah tekrar yaptım daha koyu silik çıktı sizce dogrumudur adetim 20 gün geçti geç döllenme olmuş olabilir mi pko olduğum için düzensiz adet oluyorum bu ay tüp bebek tedavisine başlıycam hamile degilsem[/QUOTE
Doğru cnm tebrikler :KK76:

bu hormon iğneleri ne zamana kadar devam ediyo bilen var mı? Toplamaya mı transfere kadar mı?
transferden snr başka iğne oluyo mu tutunsun diye fln

bu hormon iğneleri ne zamana kadar devam ediyo bilen var mı? Toplamaya mı transfere kadar mı?
transferden snr başka iğne oluyo mu tutunsun diye fln
Toplamaya kadar devam canım, çatlatma iğnesi ile son buluyor. Transfer sonrasında da, doktor ya da işlemin yapıldığı merkezin protokolüne göre iğne kullanılabiliyor.

Toplamaya kadar devam canım, çatlatma iğnesi ile son buluyor. Transfer sonrasında da, doktor ya da işlemin yapıldığı merkezin protokolüne göre iğne kullanılabiliyor.
Sağol cnm işallah pts toplar bakıcaz :)
Yumurtaları bazen fazla hissediyo gibi oluyorum şimdiden :))

ben de ekim sonu başladım kızlar yumurta toplamam kasım ayında olacak ama

Back
X