2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Ne oldu ki, neden ağladın? Kötü bir haber yoktur inşallah.
Bu yola geliş gidişlerim geldi aklıma tek yumurtayla çıktım yola tabiki Can veren rabbim ama Bi poşete koyup çöpe atanları düşünüyorum bide bu hallerimizi ben duygusala bağladım bugün hala otobüste olmakta etkiledi galiba kusura bakmayın

Bu yola geliş gidişlerim geldi aklıma tek yumurtayla çıktım yola tabiki Can veren rabbim ama Bi poşete koyup çöpe atanları düşünüyorum bide bu hallerimizi ben duygusala bağladım bugün hala otobüste olmakta etkiledi galiba kusura bakmayın
Yok canım, ne kusuru. Merak etme, Rabbim çektiklerimizi biliyor, mükâfatımızı verecek inşallah.:KK200:

Üzülme canım o tek yumurta ile bebeğin gelir inş. Hiç olumsuz düşünme çok okuduk burda tek yumurta ile hamile kalanları Rabbim hayırlısını nasip etsin inş

Üzülme arkadasım allahım kimseye kaldıramıcagı yükü vermezmış bızımde sınavımız bu inan bız asıl annelerız bız bır bebeğmiz olsun dıye hayatımızı bedenımızı ruhumuzu feda eden sabırlı ve vefakar annelerız allahım muhakkak ödülümüzü verecektır bugün yada yarın sabır dıyıp şükredıcez arkadasım kıyamam sana lütfen topla kendını olucak allahım bıgün ödüllendırıcek bızı işallah

Kızlar emriyolog aradı şimdi
11 emriyomun hepsi 3.güne gelmiş sadece iki tanesi biraz geriden gelişmeye devam ediyormuş bi sıkıntı cikmassa eğer pazartesi transferim olucak inşallah

Kızlar lütfen benim için dua edermisiniz emin olun ben sizin için sürekli dua ediyorum
Müslümaninin bir başkası için ettiği dua daha makbulmuş.
İnşallah çok hayırlı ve rahat geçer işlemin kuzum iyi hisset olumlu düşün hep

Bugün iğnelerin son günü ve yumurta çatlamasın diye iki iğneyi resmen uzun yol otobüsünde yaptım kendime
Toplama öncesi son iki iğnem kaldı bugün
Bi koşarken yapmadığım kaldı

Bugün iğnelerin son günü ve yumurta çatlamasın diye iki iğneyi resmen uzun yol otobüsünde yaptım kendime
Toplama öncesi son iki iğnem kaldı bugün
Bi koşarken yapmadığım kaldı
İşte anlatmak istediğim buydu bızler ne kadarda hayatımızdan fedakarlık edıyoruz üzülmemeliyiz bence bizler harıka annelerız onları daha olusmadan kollamaya korumaya baslıyoruz allahım emeklerını bosa cıkarmasın canım:)

Kızlar merhaba tüp bebeğe başladım 3 gün ignemin dozu 225 bana çok geldi pazartesi kontrol le gidicem çatlar diye korkuyorum öyle bişey olan oldumu

Yumurta takibi başlayacak canım, meraklanacak bir durum yok. Erken çatlamaması içinde yumurta baskılayıcı iğne başlanacak ayrıca. İçin rahat olsun.
Ben yaptırdım, sonucumu bekliyorum.

Kızlar merhaba tüp bebeğe başladım 3 gün ignemin dozu 225 bana çok geldi pazartesi kontrol le gidicem çatlar diye korkuyorum öyle bişey olan oldumu
Canım bende 225 le başladım 3 gun sonra kontrole gittim kan değer lerime göre doktor dediki 225 az gelmiş 300 e çıkaralım dedi öyle devam ettim sonra

Merhaba herkese
Az once uye oldum 31 ekimde tup bebek basladim. Konuyla alakali hicbir fikrim yok burda hepiniz gayet konuya hakimsiniz mutlu oldum en azindan ne surecler beni bekliyor burdan sayenizde bilgi edinicem. Sali gunu 150 ganolf ile basladim bugun kontrole gittim dewam dedi sali tekrar gidicem sonrasinda neler olacak daha once bu sureci yasamis ya da benle birlikte yasayan biri warsa konusmak isterim.

Back
X