- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #1.021
Sana bol bol dua edicem tatlımİnşallah canım, nasibimde varsa yazacağım.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana bol bol dua edicem tatlımİnşallah canım, nasibimde varsa yazacağım.![]()
Allah razı olsun canım benimSana bol bol dua edicem tatlım
Hem otogarda aynı taksici hem hastaneden otogara aynı taksici şans mı nasip mi bilemedim ben ağladım adam ağladıCanım aynı taksiciyemi denk geldin
Ne oldu ki, neden ağladın? Kötü bir haber yoktur inşallah.Hem otogarda aynı taksici hem hastaneden otogara aynı taksici şans mı nasip mi bilemedim ben ağladım adam ağladı
Bu yola geliş gidişlerim geldi aklıma tek yumurtayla çıktım yola tabiki Can veren rabbim ama Bi poşete koyup çöpe atanları düşünüyorum bide bu hallerimizi ben duygusala bağladım bugün hala otobüste olmakta etkiledi galiba kusura bakmayınNe oldu ki, neden ağladın? Kötü bir haber yoktur inşallah.
Yok canım, ne kusuru. Merak etme, Rabbim çektiklerimizi biliyor, mükâfatımızı verecek inşallah.Bu yola geliş gidişlerim geldi aklıma tek yumurtayla çıktım yola tabiki Can veren rabbim ama Bi poşete koyup çöpe atanları düşünüyorum bide bu hallerimizi ben duygusala bağladım bugün hala otobüste olmakta etkiledi galiba kusura bakmayın
Bu yola geliş gidişlerim geldi aklıma tek yumurtayla çıktım yola tabiki Can veren rabbim ama Bi poşete koyup çöpe atanları düşünüyorum bide bu hallerimizi ben duygusala bağladım bugün hala otobüste olmakta etkiledi galiba kusura bakmayın
Üzülme arkadasım allahım kimseye kaldıramıcagı yükü vermezmış bızımde sınavımız bu inan bız asıl annelerız bız bır bebeğmiz olsun dıye hayatımızı bedenımızı ruhumuzu feda eden sabırlı ve vefakar annelerız allahım muhakkak ödülümüzü verecektır bugün yada yarın sabır dıyıp şükredıcez arkadasım kıyamam sana lütfen topla kendını olucak allahım bıgün ödüllendırıcek bızı işallahBu yola geliş gidişlerim geldi aklıma tek yumurtayla çıktım yola tabiki Can veren rabbim ama Bi poşete koyup çöpe atanları düşünüyorum bide bu hallerimizi ben duygusala bağladım bugün hala otobüste olmakta etkiledi galiba kusura bakmayın
İnşallah çok hayırlı ve rahat geçer işlemin kuzum iyi hisset olumlu düşün hepKızlar emriyolog aradı şimdi
11 emriyomun hepsi 3.güne gelmiş sadece iki tanesi biraz geriden gelişmeye devam ediyormuş bi sıkıntı cikmassa eğer pazartesi transferim olucak inşallah
Kızlar lütfen benim için dua edermisiniz emin olun ben sizin için sürekli dua ediyorum
Müslümaninin bir başkası için ettiği dua daha makbulmuş.
Yaa kıyamamHem otogarda aynı taksici hem hastaneden otogara aynı taksici şans mı nasip mi bilemedim ben ağladım adam ağladı
İşte anlatmak istediğim buydu bızler ne kadarda hayatımızdan fedakarlık edıyoruz üzülmemeliyiz bence bizler harıka annelerız onları daha olusmadan kollamaya korumaya baslıyoruz allahım emeklerını bosa cıkarmasın canım:)Bugün iğnelerin son günü ve yumurta çatlamasın diye iki iğneyi resmen uzun yol otobüsünde yaptım kendime
Toplama öncesi son iki iğnem kaldı bugün
Bi koşarken yapmadığım kaldı
Doktorun senin yumurtalığını gözlemleyerek ayarlamıştır canım dozunu ve kullandığın doz yüksek değil.Kızlar merhaba tüp bebeğe başladım 3 gün ignemin dozu 225 bana çok geldi pazartesi kontrol le gidicem çatlar diye korkuyorum öyle bişey olan oldumu
Doktorun senin yumurtalığını gözlemleyerek ayarlamıştır canım dozunu ve kullandığın doz yüksedu dozu değil.[/QUOTE
Doğrudur cnm aşılama olduğumda 32.5 dozu 225 görünce şaşırdım bide benim yumurtalarim çabuk büyüyor insllh catlamaz sende tüp bebek yaptırıyor musun
Canım bende 225 le başladım 3 gun sonra kontrole gittim kan değer lerime göre doktor dediki 225 az gelmiş 300 e çıkaralım dedi öyle devam ettim sonraKızlar merhaba tüp bebeğe başladım 3 gün ignemin dozu 225 bana çok geldi pazartesi kontrol le gidicem çatlar diye korkuyorum öyle bişey olan oldumu