2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

günaydın kızlar

şımdı kan verdim ultrason için bekliyorum
doktorun geç kalacağı tuttu şansıma

vitamin d eksikliği yaşıyorum onun için kan aldılar inş normal seviyeye gelmiştir

kafamda deli sorular
dua edin de sivi felan olmasın tüplerde :))

günaydın kızlar

şımdı kan verdim ultrason için bekliyorum
doktorun geç kalacağı tuttu şansıma

vitamin d eksikliği yaşıyorum onun için kan aldılar inş normal seviyeye gelmiştir

kafamda deli sorular
dua edin de sivi felan olmasın tüplerde :))
Icini ferah tut yoktur sivi falan..getirme aklina oyle seyler. Bendede az cikti d vitamini. Onemli bir degermis. Canan Karatay en az 100 olmali diyor.

Dert etme kendine bak ne guzel sayi iyiymis. Yeterki yumurta olsun onlar buyur bir sekilde canim
çok şükür ama yinede bu sebepten dolayı hamile kalamıyorm. doktorumda öyle diyo şükür yumurta sayın çok güzel illaki bbüyüyecek diyo ama 2,5 yıl oldu bebeğimiz olsun istiyoruz artık

Arkadaslarim kan verdim eve geldim cok gec cikacak sonuclarim neden boyle anlamadim.aksamustu 3.5 4 dediler.gergin bekleyis.. icim bir rahat artik.. zor bir aydi sansim az benim bunu bilerekten umitlenmiyorum... keske olsa diyorum ve cok istiyorum... insallah sizlere guzel haber veririm.. Allah yardimcimiz olsun..guzel dilek ve dualriniz icinde herkese ayri ayri tesekur ediyorum..

çok şükür ama yinede bu sebepten dolayı hamile kalamıyorm. doktorumda öyle diyo şükür yumurta sayın çok güzel illaki bbüyüyecek diyo ama 2,5 yıl oldu bebeğimiz olsun istiyoruz artık
Olur sen dert ve stres yapma.. Allaha dua et tedavini ol insalah hersey guzel gecer

Arkadaslarim kan verdim eve geldim cok gec cikacak sonuclarim neden boyle anlamadim.aksamustu 3.5 4 dediler.gergin bekleyis.. icim bir rahat artik.. zor bir aydi sansim az benim bunu bilerekten umitlenmiyorum... keske olsa diyorum ve cok istiyorum... insallah sizlere guzel haber veririm.. Allah yardimcimiz olsun..guzel dilek ve dualriniz icinde herkese ayri ayri tesekur ediyorum..
Canım inşallah müjdeli haberini alırız , dualarım hepimize :KK75:

Canım Allah ol desin yeterki benimki 5.günün embiryosu bende ümitlenemiyorum. Ama olmasını hayırlısı ise saglıklısı ise herşeyden çok istiyorummmm

Back
X