- 10 Ekim 2017
- 1.044
- 802
- 53
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #3.141
Ay Allah razı olsun canımInsallah seninde olur canim.. Allah sebinde yuzunu guldurur insallah.. dualarim seninle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay Allah razı olsun canımInsallah seninde olur canim.. Allah sebinde yuzunu guldurur insallah.. dualarim seninle
Ay arka arkaya haber vericezzz Allahım ınsallah tutunmuştur yaaBenimde 5. Günüm
Bende ağlarım çıklık atarım komşular habire yokmu diyo bsyler ya diyorum olsa ztn ben söylerim elime bi mikrofon alıp camdan hamıleyım diye bağırcam dıyorum hatta güliyolarBilmiyorm ama pozitif duyunca gozyaslarim sel olacak.. Allah hayirlisini versin canim
Insallah o gunleride gorururz. Sen hamile kalda istedigin hersey sana serbestBende ağlarım çıklık atarım komşular habire yokmu diyo bsyler ya diyorum olsa ztn ben söylerim elime bi mikrofon alıp camdan hamıleyım diye bağırcam dıyorum hatta güliyolar![]()
Crinone jelin normal fiyatı 120₺, SGK ödemeli fiyatı 13₺. Fakat iğnenin fiyatını bilmiyorum.Kızlar su crinone jel ne kadar ssk karşılanmis fiyatı ben bugün 4 kutu aldım bide hibor iğne aldım 83 TL tuttu bişey anlamadım
Ewt öyle olacak cnm.. insallah tutunmuslarsir bizlere cnm boynumuz bükük içimiz buruk kalmayizAy arka arkaya haber vericezzz Allahım ınsallah tutunmuştur yaa
Insallah o gunleride gorururz. Sen hamile kalda istedigin hersey sana serbest
Üzülme canımm stres yapma kaç kişinin jel çubuğuna gelen leke olmuş ama hamileymiş tahriş etmiş ondanda olan olmuşKizlar yarin test günüm simdi farkettim crione jel ile birlikte kahverengi lekelenme olmuş![]()
Cnmmm güselll haberlerini bekliorızzInsallah o gunleride gorururz. Sen hamile kalda istedigin hersey sana serbest
Bilmiyorumm bilmiyorumm;( tevekkuldeyimmm. Allahimm sen büyüksünÜzülme canımm stres yapma kaç kişinin jel çubuğuna gelen leke olmuş ama hamileymiş tahriş etmiş ondanda olan olmuş
Allah yardımcımız olsun canım. Stres yapmaaa dicem ama elinde olmuyo insanın.Bilmiyorumm bilmiyorumm;( tevekkuldeyimmm. Allahimm sen büyüksün
Nasil bir leke canim kucuk nokta nokta mi yoksa sadece bir parca kahve lekemiKizlar yarin test günüm simdi farkettim crione jel ile birlikte kahverengi lekelenme olmuş![]()
Ip gibi ince 1 veya 2 cm kadar bide bir mercimek kadar bir leke. Bu jel ile birlikte dışarı çıkmış. Peçete ile silincede pembe leke geldi cok az minikNasil bir leke canim kucuk nokta nokta mi yoksa sadece bir parca kahve lekemi
Kırmızıya dönmediği müddetçe rahat ol. LekelenmedirIp gibi ince 1 veya 2 cm kadar bide bir mercimek kadar bir leke. Bu jel ile birlikte dışarı çıkmış. Peçete ile silincede pembe leke geldi cok az minik
Ben gonalf ile basladim 4 gun cetroide ile devam ettim ovitrella catlama iğnesi onu hemşire soyliyecektirkızlar benim ilaçlar gelmiş tedavim önümüzdeki ayy cetrotide 4 adet gonal f 4 adet 1 adet de ovitrelle ilaçları görünce bile bir telaş aldı beni .. 4 adet dediği sadece 4 gün mü yapılıyor acaba ? İlaç kullanım forumlarını hiç okumadım cahilliğime verin![]()
o halde bu ilaç tedavisi toplam 8 gun mu surecek ? İlaçlar ayrı ayrı alınıyor yani teşekkür ederimmBen gonalf ile basladim 4 gun cetroide ile devam ettim ovitrella catlama iğnesi onu hemşire soyliyecektir
Benim gonalf 900 du. 10 gun ganolf kullandim. 4.gunden itibaren cetroide basladim ikisi ayni anda kullandim biri sabah biri aksamdio halde bu ilaç tedavisi toplam 8 gun mu surecek ? İlaçlar ayrı ayrı alınıyor yani teşekkür ederimm