- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #3.261
İnşallah allah gönlüne göre verir canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptirma canim inan gereksiz stres yasiyorsun.. hic belli olmuyor dr ne zaman dediyse o zamn yap..sabret az kaldi.. katlanacak degerin yeterki vesvese yapmaKıslar benim dün 8. Günüm dü transferimin kan testim 23 çıkmıştı normal değil mi yarın tekrar yaptırcam . Bugün yaptırmama gerek var mı ? Test günüm cuma günü o gün zateb yaptırcam
3. gün transferi ise, gayet iyi değerin canım. Gözün aydın olsun, Rabbim sağlıkla kucağında göstersin. Dualarında unutma bizleride.Kıslar benim dün 8. Günüm dü transferimin kan testim 23 çıkmıştı normal değil mi yarın tekrar yaptırcam . Bugün yaptırmama gerek var mı ? Test günüm cuma günü o gün zateb yaptırcam
Evet canım daha iyiyimBal10cukkk canım nasılsın, toparladın mı kendini?
Bence bekle canım. Benim düşüncemi bilirsin. Düğünse tek seferde, yıkımsa da tek seferde olsun.Harikaaaaa haberlerrrr üst üste gelioooı oleyyyyyttHarikaaa bi hafta oldu
cuma günü 9.günüm test yapsammı kızlar
Evet tatlım, Ocak ayı ile başlayacağım. Şanslısın, yaşın çok genç ve dondurulmuş embriyoların mevcut. Rabbim bu defa güldürecek yüzümüzü inanıyorum.Evet canım daha iyiyim
ocakta tekrar başlicaz bakalım
sen nasılsın sende ocakta başlicaktin dimi
İnşallah canım inşallahEvet tatlım, Ocak ayı ile başlayacağım. Şanslısın, yaşın çok genç ve dondurulmuş embriyoların mevcut. Rabbim bu defa güldürecek yüzümüzü inanıyorum.![]()
Cnm bnmmm bitanesinnnBence bekle canım. Benim düşüncemi bilirsin. Düğünse tek seferde, yıkımsa da tek seferde olsun.![]()
İçin rahat edecek ise, yaptır canım.Cnm bnmmm bitanesinnnamaaa napimmm meraktannn
![]()
Yaptirma canim inan gereksiz stres yasiyorsun.. hic belli olmuyor dr ne zaman dediyse o zamn yap..sabret az kaldi.. katlanacak degerin yeterki vesvese yapma
Canım benim unuturmuyummm allahım tüm isteyenlere bekleyenlere nasip etsin hayırlısıyla3. gün transferi ise, gayet iyi değerin canım. Gözün aydın olsun, Rabbim sağlıkla kucağında göstersin. Dualarında unutma bizleride.
Kuzuxum bence hamilesinİnan içime öyle doğdu:) sen hiç stres olmaaaa gelcek bebişlerinnn
Cok guzel masallah hayirlisi olsun darisi da basimiza insallahhkızlar sonucum 243.83 ağlıyorum mutluluktan inşallah katlanır :)
Ayyy çook sağol canım inşallah seninkilerde sana tutundu Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsinnOleyyyyAllahım sağlıklı bir gebelik geçirmeyi nasip etsin sonra da sağlıkla kucağına almayı
![]()
Çok teşekkür ederim canım inşallah bu sefer Rabbim sanada vericek inanıyorum moralini yüksek tut duamdasınCanim cok sevindim hayirlı uğurlu olsun bebişlerin![]()
Çoook çook dua ediyorum Rabbim bana bağışla onları diye Allah razı olsun amin inşallah en yakın zamanda sizin de haberlerinizi alırız :))Hayırlı olsun canım , katlanır tabi sen yeter ki iste ve dua et :) Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah darısı başımızaa :))
İnşallah en yakın zamanda canım çok teşekkür ederim :)Cok guzel masallah hayirlisi olsun darisi da basimiza insallahh![]()
Valla crinone jel kullanıyorum onun akıntısı oluyordu ama normal akıntım olmadıKızlarrrr pozitifff alanlar akıntı oldumu sizde bnm 6.gün başladı bgn???????
Rabbim yar ve yardımcın olsun stres yapma dicem ama insan ister istemez oluyor yavrularını alıp geliceksin inşallah güzel geçicek dualarım seninleKizlar pozitifif haberleri duydukca cok mutlu oluyorum benimde yarin transferim var duanizda unutmayin lutfen rabbim hepimize nasip etsin inşallah hayirli saglikli evlatlar
Benim surekli oldu canim. Ama ilaclardan diye okudum benKızlarrrr pozitifff alanlar akıntı oldumu sizde bnm 6.gün başladı bgn???????
Hayırlı olsun cnm insallahkızlar sonucum 243.83 ağlıyorum mutluluktan inşallah katlanır :)