- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #3.401
Allah tamamına erdirsin senin adına çok sevindim.Darısı bizim başımıza.Canım senin yaş kactı sorun neydi
Yas 32. Sorun amh dusuklugu fsh yuksekligi. Amh:0.5 fsh:19
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah tamamına erdirsin senin adına çok sevindim.Darısı bizim başımıza.Canım senin yaş kactı sorun neydi
O zaman Balikesir universitesinden de alabilirsin pek ala raporunu canimben balıkesirde yaşıyorum aşılama falan yaptırmadım sadece yumurta tabiki yaptırdım o kadar...
Canım belirtilerin neydi var mıydı :)Yas 32. Sorun amh dusuklugu fsh yuksekligi. Amh:0.5 fsh:19
bakalım kısmet diyelim...O zaman Balikesir universitesinden de alabilirsin pek ala raporunu canim
Benimde 32.Bendede fsh yüksekliği vardı fsh:16 amh:1,71 çıkmıştı en son bunlara üzülürken bende bide rahim anamolisi çıktı.İnşallah bende hamile kalabilirim.Doktorum rahimimin yumurtalarımın testlere göre daha iyi olduğunu söyledi ama bakalıp ne olucakYas 32. Sorun amh dusuklugu fsh yuksekligi. Amh:0.5 fsh:19
Tebrik ederim hayırlı ugurlu olsun bebişlerinKizlar 12. Degerim 990 cikti ay hamile miyim ben simdi Allahımmmmm cok sukurrr![]()
Benimde 17 toplanmış tıgüzel anne adaylari selamlar
bugün toplamam vardı 16 tane dedi doktor
yarın kaç tane döllenme olmuş haber edecekler
sayisi nasıl guzelmi ????
Gayet iyi canım. İnşaAllah 5. Güne bikaçtane embriyon olurrgüzel anne adaylari selamlar
bugün toplamam vardı 16 tane dedi doktor
yarın kaç tane döllenme olmuş haber edecekler
sayisi nasıl guzelmi ????
Benimde 17 toplanmış tı
Kızlar bu yumurta toplama işi bi adet döngüsü içinde mi oluyoBenimde 17 toplanmış tı
Transferim oldu bitti benimki negatif olduşuan hangi aşamadasın canik ?
inş yaa çok istiyorum herşey yolunda gitti bundan sonra da Allaj mutlu sona ulaştırsın :)))Gayet iyi canım. İnşaAllah 5. Güne bikaçtane embriyon olurr
Sorun neydi canım.Tüp bebek yapılan merkezin doktorun da başarısı çok etkiliyoTransferim oldu bitti benimki negatif oldu
Transferim oldu bitti benimki negatif oldu
Kızlar bu yumurta toplama işi bi adet döngüsü içinde mi oluyo
Aminnnnnnnnninş yaa çok istiyorum herşey yolunda gitti bundan sonra da Allaj mutlu sona ulaştırsın :)))
hepimizi inş tabi
Hayır canım, yumurtlama zamanına denk geliyor. Yani adet başlangıcından başlarsak saymaya 12-15 günlerine denk geliyor.Kızlar bu yumurta toplama işi bi adet döngüsü içinde mi oluyo
İlk dememdi evethayırlısı olsun canim ilk denemen miydi
hiç ara verme pes etmeden devam inş
sıkıntı neydi sende
aynen yola devam ara vermedenİlk dememdi evet
bizde sorun eşimde morfoloji haretlilik sayı problemi var ocak ta tekrar başlicaz inşallah