- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #3.421
24 yaşımdayımaynen yola devam ara vermeden
yaşın kaç peki ? Allahım ikinci de yüzünü güldürsün canım insaahhhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
24 yaşımdayımaynen yola devam ara vermeden
yaşın kaç peki ? Allahım ikinci de yüzünü güldürsün canım insaahhhhh
yasında çok genç üzme kendini sakin vardır bi hayır de ve ocakta devam:)).24 yaşımdayım
Sen nasilsin cnm nasil gidiyorGayet iyi canım. İnşaAllah 5. Güne bikaçtane embriyon olurr
korkma yerleşmese insallah8.günüm kızlar bgn demin kahve lekelenme olduuu ooofff adetmi olcammm![]()
Inşallah yerleşme kanamasıdır.Hemen kötü düşünme.Senin yaş kaçtı ilk denemen mi.sorun neydi8.günüm kızlar bgn demin kahve lekelenme olduuu ooofff adetmi olcammm![]()
Yaş 31 2.deneme sorun varikosel sizin?Inşallah yerleşme kanamasıdır.Hemen kötü düşünme.Senin yaş kaçtı ilk denemen mi.sorun neydi
İyi canım smdılık bişey yok. Senn nasıl gidiyo test günün nezmnSen nasilsin cnm nasil gidiyor
Cumartesi cnm beklemeye devamİyi canım smdılık bişey yok. Senn nasıl gidiyo test günün nezmn
Evet canım yarınCumartesi cnm beklemeye devamsenin yarin miydi
Benim yaşımda 32.İlk denemem olucak.Bende rahim anamolisi var.Yaş 31 2.deneme sorun varikosel sizin?
Bildiğim kadarıyla kasık ağrısının olması normal.Merhaba kızlar. İlk denemem tüp bebek. 4. Gün orta kalite transferi pazartesi yapıldı. Bugün 4. Günüm. Sabah mnce sap kasık ağrısı şimdide sol kasık ağrısı var. Sizce normal mi
Canım birşey kalmamış hadi hayırlı güzel haberlerini bekliyorum inşallah.Evet canım yarın
Amin canım rabbim o güzel haberi vermeyi nasip etsin hepimize İnşaAllahCanım birşey kalmamış hadi hayırlı güzel haberlerini bekliyorum inşallah.
Teşkkür ederim canımBildiğim kadarıyla kasık ağrısının olması normal.
İnşallah tatlım salı günü benim test günüm sabah gideceksin dimi kan vermeye?Amin canım rabbim o güzel haberi vermeyi nasip etsin hepimize İnşaAllah
Allah emeklerini boşa cıkarmasın canımben de bugun opu oldum. sadece 2 tane ve ilk bakışa göre kötü olmayan yumurtam var. yarın gelecek haberi bekliyorum dört gözle cumartesi transfer olacak mı diye...![]()
Evet canım sabah gidicem. Bu akşam uyku yok bna. Artık test yapmıyosun demi evdeİnşallah tatlım salı günü benim test günüm sabah gideceksin dimi kan vermeye?