2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Arkadaslar zaten iki tane toplanan yumurtamdan biri dollenmis. Transfere gidiyorum. Kendimi 5 tane de olsa zaten 1 tane transfer edilecekti diye avutuyorum. Dualarinizi eksik etmeyin.
Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah en kisa surede kavuşursun bebegine :)

Kizlar bgn 7. Gunum sabah idrar testi yaptim 5. Gun embriyosu testte var gibi duruyor. Hem erken gebelik hem normal gebelik testiyle yaptim
Hayirli ugurlu olsun canimmmmm

Kızlar benimde transfer gününü de sayarsam 9. Günüm kan testi yaptırmak istiyorum çıkar mı acaba
Evet çıkar canım ama

Bence bekle
bende 8gun yaptirmiştim olumsuz çıkmıştı çok ağlamiştim
değerimin artmicagini biliyordum ama 10.gün tekrar yaptırdım bu umut yine o negatifle karşı karşıya geldim
Yani olumsuz bi durumda iki kere üzülme benim gibi canım

İnşallah bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur sana bizede müjdeli haberi verirsin

Evet çıkar canım ama

Bence bekle
bende 8gun yaptirmiştim olumsuz çıkmıştı çok ağlamiştim
değerimin artmicagini biliyordum ama 10.gün tekrar yaptırdım bu umut yine o negatifle karşı karşıya geldim
Yani olumsuz bi durumda iki kere üzülme benim gibi canım

İnşallah bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur sana bizede müjdeli haberi verirsin
İnşallah arkadaşım ama çoğu insanın azda olsa çıkmış yarın eşime sürpriz yapmak istiyorum 5. Gün embrıyosu iki tane konulmuştu belki benimde çıkar diye ümit ediyorum

Amin canim cok sagol. Bundan sonra bol dua. Cok ayniyiz, dinlenme yeme icme ne tavsiye edersin bana?
Surekli yatmamak gerekiyormus. Sadece agir isler yapma dendi bana. Onun disinda gez toz kafani dagit bence. Cok stresli bir tedaviden gectik bizim su an morale ihtiyacimiz var. Protein agirlikli beslenmem soylendi birde bana. Ve bol su. Hatta amerikali bir doktorun onerisini okudum hic bir sey yemesseniz bile bol su icin demis. Su hayattir derler ya bosa demiyorlar sanirim.

Back
X