2017 Mart ayı bebişleri :)

ne güzel bir duygu demi :) bizde ayın 15 inde gidicez allahın izniyle kalp atışlarını benimde ilk bebiş :) kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum .:KK70:
Kesinliklee tarifi olmayan bi duygu :) burada o kadar çok şey okuyorum ki insan korkuyo ama olumlu düşünmeye çalışıyorum inşallah duyarız kalp atışlarını

Kesinliklee tarifi olmayan bi duygu :) burada o kadar çok şey okuyorum ki insan korkuyo ama olumlu düşünmeye çalışıyorum inşallah duyarız kalp atışlarını
Evet ben hamile oldugumu ögrendigimdem beri internetteki bütün sayfaları ezberledim resmen .. :) normalde benim bebiş şuan 5+5 doktor 6 haftalıkken bakabilirz dedei geçen hafta sabırsızlıkla bekliyorum ya :) günler geçmiyor

Hepimize hayırlı olsun kızlar bende 5 haftalık hamileyim 13 mart benim muhtemel doğum Rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin

Evet ben hamile oldugumu ögrendigimdem beri internetteki bütün sayfaları ezberledim resmen .. :) normalde benim bebiş şuan 5+5 doktor 6 haftalıkken bakabilirz dedei geçen hafta sabırsızlıkla bekliyorum ya :) günler geçmiyor
Benim de doktora gittiğimde sat a göre 4+6 idi ama doktor 5+2 demişti bayramdan önce gittiğimde 2 hafta sonra gel demişti senden bir gün önce gidicem doktora 14ünde :)) bende çok sabırsızlanıyorummm :)

Ben dün kesesini gördüm on gün sonra çağırdı kalp atışı için nasıl geçecek on gün ilk bebeğim

Salı günü için randevu aldım ben de:)) 6+5 olacağım o gün. 7 yi geçmesi gerek diyor bazıları. Duyamam diye pimpirik yaptım biraz.

Back
X