2017 mart ayinda asilama yaptiranlar bekleme surecini birlikte atlatalim sorularimizi cevaplayalim

chamallows

🇹🇷 PARLA... 100 YAŞINDASIN 🇹🇷
Pro Üye
17 Aralık 2015
27.003
49.324
598
merhaba herkese 13 martta pko dan dolayi purogon igne ve ovitrelle ilaclari kullanarak 2.asilamami yaptirdim
bu asilamada ilk asilamama gore daha farkli belirtilerim oldu
2 3 gundur ozellikle kasiklarimda ani hareketler yaptigimda agri oluyor ve belim cok agridi ara arada bas donmesi yasiyorum
sizlerde ne gibi belirtiler yada degisiklikler oldu acaba

Merhaba canim bende asilama yaptirdim bugun 5.gunum sen test yaptinmi ins guzel sonuclar alirsin

Merhaba canim bende asilama yaptirdim bugun 5.gunum sen test yaptinmi ins guzel sonuclar alirsin
merhaba benim 3 gunum kaldi pazartesi kan verecegim sizin ilk asilamanizmi insallah hayirli sonuclar alirsiniz
hangi ilaclarla yapildi asilamaniz nerede yapildi ?

Benim ikinci asilamam ilki de tutmustu kimyasal gebelik oldu antep ozel hastanede yaptirdim yumurta buyutucu igne 8gun kullandim ama adini hatirlamiyorum canim sonra catlatma ignesi 36 saat sonra asilama yapildi

Benim ikinci asilamam ilki de tutmustu kimyasal gebelik oldu antep ozel hastanede yaptirdim yumurta buyutucu igne 8gun kullandim ama adini hatirlamiyorum canim sonra catlatma ignesi 36 saat sonra asilama yapildi
anladim canim hayirlisi olsun insallah bu sefer alirsin bebisini kucagina asilama yapma sebepleri ne pko mu bir belirtiniz varmi

Selam kizlar bnde 16 martta asilama oldum bugun 10. Gunum sabah test yaptm bi cizgi silik cikti fakat aklima şu geldi asilama oldgm gun dr bana chorimon 5000 adinda bi igne verdi 4 gun sonra gobekten ignenin yarisini yap dedi acaba bu igneden dolayimi boyle iki cizgi cikti yardimci olun lutfen kafam corba gbi oldu

Selam kizlar bnde 16 martta asilama oldum bugun 10. Gunum sabah test yaptm bi cizgi silik cikti fakat aklima şu geldi asilama oldgm gun dr bana chorimon 5000 adinda bi igne verdi 4 gun sonra gobekten ignenin yarisini yap dedi acaba bu igneden dolayimi boyle iki cizgi cikti yardimci olun lutfen kafam corba gbi oldu
Hayirli olsun canim insallah guzel sonuclar alirsin biraz daha sabret cogu gitmis azi kalmis senin icin 3 4 gub sonra kan testinde kesinlesir ins halilesindir canim

canim asilamadan once vurdugun catlatma ignesinin icindre beta hcg hormonu var ve vucudun bu hormonu atmasi 10 12 gun suruyo buyuzden testlerde gebelik cikabiliyor 14. 15. gun yaparsan hatta kan verirsen senin icin daha saglikli olur insallah tuttmustur asilaman

canim asilamadan once vurdugun catlatma ignesinin icindre beta hcg hormonu var ve vucudun bu hormonu atmasi 10 12 gun suruyo buyuzden testlerde gebelik cikabiliyor 14. 15. gun yaparsan hatta kan verirsen senin icin daha saglikli olur insallah tuttmustur asilaman

Insalah kizlar cok sagolum bu ikinci asilamam :( sali gunu dr beklior gidip kan testi yapicam hersey Allahtan

benimde bugun 11.günüm gidip test yaptirsammi ilk aşılamam benim ardık dayanacak gucum kalmadı doktor ayin 30da test yaptır dedi ama

Insalah yukselir kuzum supheli gebelik olarak gecio bu rakamlar kesinlesmesi icin 5 uzeri olmasi lazm 2 gun sonra tekrar test yaptr insalah yukselir

Back
X