2017 mart ayinda asilama yaptiranlar bekleme surecini birlikte atlatalim sorularimizi cevaplayalim

Tedekkur ederim tatlm ikinci asilamamda tuttu
Benim de pazartesi ya sa salı günü 2. aşılamam olacak inşallah bu sefer tutacak rabbimin izniyle. Kac yumurtan vardı, hamileligini aşılamadan kac gün sonra öğrendin canım

kızlar bebek yok aşılama tutmadı o hastane başıma yıkıldı çok üzüldüm çok ağladım bu mübarek gün çok umutlanmistim benim ilk aşılamamdi ama olmadı üstelik bir sorunum yoktu benim adet gününe 6gunum var keşke şu tahlil yanlış olsa defalarca baktım tüp bebek yaparım daha aşılama aasla istemiyorum tüp bebekte şansım yüksek değilmi :(((

kızlar bebek yok aşılama tutmadı o hastane başıma yıkıldı çok üzüldüm çok ağladım bu mübarek gün çok umutlanmistim benim ilk aşılamamdi ama olmadı üstelik bir sorunum yoktu benim adet gününe 6gunum var keşke şu tahlil yanlış olsa defalarca baktım tüp bebek yaparım daha aşılama aasla istemiyorum tüp bebekte şansım yüksek değilmi :KK43:((
Üzülme cnm herseyde vardır bir hayır insan bukadar emek verip bu kadar canı gönülden isterken bunu düşünemiyor ama rabbimin takdirine kalıyor sonuclarimiz... senin kaçıncı aşılamadı cnm

Üzülme cnm herseyde vardır bir hayır insan bukadar emek verip bu kadar canı gönülden isterken bunu düşünemiyor ama rabbimin takdirine kalıyor sonuclarimiz... senin kaçıncı aşılamadı cnm
benim ilk asilamamdi ama daha asla aşılama olmam tüp bebeğe gececegim

kızlar bebek yok aşılama tutmadı o hastane başıma yıkıldı çok üzüldüm çok ağladım bu mübarek gün çok umutlanmistim benim ilk aşılamamdi ama olmadı üstelik bir sorunum yoktu benim adet gününe 6gunum var keşke şu tahlil yanlış olsa defalarca baktım tüp bebek yaparım daha aşılama aasla istemiyorum tüp bebekte şansım yüksek değilmi :KK43:((
Canin sagolsun tatlim uzulme Rabbim hakkinda hayirlisini versin benim ilk asilamam tutmustu heveslendik hayeller kurduk sonu gelmedi sagliksiz bir gebelikti ve cok yipratici gecti ins Rabbim seni yormadan en kisa zamanda saglikli bir bebek nasip eder

Canin sagolsun tatlim uzulme Rabbim hakkinda hayirlisini versin benim ilk asilamam tutmustu heveslendik hayeller kurduk sonu gelmedi sagliksiz bir gebelikti ve cok yipratici gecti ins Rabbim seni yormadan en kisa zamanda saglikli bir bebek nasip eder
tsk ederim Rabbim muradıni versin

N Nale34 cnm kendin hakkında eb doğru kararı sen verirsin ama eğer önemli bir sıkıntı yoksa 2. Asılama daha iyi olmaz mı tup benek daha zorlu bir süreç.

N Nale34 cnm kendin hakkında eb doğru kararı sen verirsin ama eğer önemli bir sıkıntı yoksa 2. Asılama daha iyi olmaz mı tup benek daha zorlu bir süreç.
ya cnm çok zor bir sürecti benim için 2.aşılamanin tutacagina pek ümidim yok artık dünyanın parasini verdik en azından tüp bebek Şansım çok yüksek inanki yoruldum hersey maddiyat olmuş borç harç yapcaz artık inanki sasirdim asilamaya o bu 2,5 milyar gitti yok Film yok tahlil doktor ücreti filan çöp oldu üzüntüde yanima kar kaldı sadece

Hamile oldugunu ogrenen arkadaslar asilamanin kacinci gununde idrarda pozitifi gordunuz

kızlar sizler asilamayi ne kadara yaptirdiniz acaba?
Haklisin cnm hem maddi hemde manevi olarak yorucu ve yıpratıcı bir süreç benim kide en baştan sona kadar 3700 falan tuttu ilaçlar testler aşılama parası hepsi içinde tabi ben bahçeci de yaptırdım. Sen nerde yaptırdın

Haklisin cnm hem maddi hemde manevi olarak yorucu ve yıpratıcı bir süreç benim kide en baştan sona kadar 3700 falan tuttu ilaçlar testler aşılama parası hepsi içinde tabi ben bahçeci de yaptırdım. Sen nerde yaptırdın
ben şafak hastanesinde yaptirdim

kızlar kimler çoğunluk 2ci asilamada hamile sanarim yanılıyormuyum doktor bitane daha yapalım aşılama dedi inş bu sefer olur Rabbim yüzümüzü güldürur zaten hastalandım bitince hemen gitcem kismetse yine zor günler gelecek stres öf of

Yok canim gop safak tahliller o bu film aşılama hepsi 2500 tuttu şimdiye
kadar sadece aşılama 1250

Back
X