2017 mart kız anneleri

Merhaba canım bende inşallah mart annesiyim

Benimde 16 mart tabi kısmet yinede ne gibi şikayetleriniz var benim mesela gece uyku haliyle sırt üstü yatıyorum sol kol uyuşukluğu ile uyanıyorum bebeğime zarar veriyor muyum acaba sizdede oluyor mu

Benimde 16 mart tabi kısmet yinede ne gibi şikayetleriniz var benim mesela gece uyku haliyle sırt üstü yatıyorum sol kol uyuşukluğu ile uyanıyorum bebeğime zarar veriyor muyum acaba sizdede oluyor mu
Ben ilk aylarda çok fazla bulantı sorunu yaşadım geçti çok şükür şuan da altarafta ayrı bir ağrı var gece sürekli uyanıyorum ya acıkmış ya sıkışmış oluyorum sabah uyandığımdada sanki hertarafım şişmiş ve uyuşmuşum gibi oluyo ama bunlar hamilelikte gayet doğal olan şeyler

Aynen az yürüyüş yaptığım zamanlarda kuyruk sokumunda ağrı oluyor yürüyüş iyi geliyor

24 +3 kilo iyiydi ama 1'5 ay önce işten ayrıldım biren arttı 59 kiloyla hamile kaldım şuan 70 kiloyum

24 +3 kilo iyiydi ama 1'5 ay önce işten ayrıldım biren arttı 59 kiloyla hamile kaldım şuan 70 kiloyum
Anladım benim durumda buna yakın üç hafta önce konturolum vardı toplam 4 kiloydu ama ben şuan baya aldığımı hissediyorum evde tartımda yok ama kesin 6,7 kilo olmuştur hatta dahada fazla

Kilo bakımından mi canim? Hala ayni kilodayım bekliyorum ne Zaman fırlayacak diye ama benim iştahımda bir değişiklik olmadı bir de asermiyorum sanırım ondan alamadım daha.
En güzeli almamak ne kadar geç alırsan okadar iyi ama ben çok sık acıkmaya başladım ve yememe gibi ihtimal olmuyo açken sen sendeğilsin hesabı yani

En güzeli almamak ne kadar geç alırsan okadar iyi ama ben çok sık acıkmaya başladım ve yememe gibi ihtimal olmuyo açken sen sendeğilsin hesabı yani
Evet iştah artışı bekliyorum bende oluyormus ilerledikçe. Benim tek derdim su geçmeyen agrilarim sırtımda bir turlu rahat uyuyamıyorum dayak yemiş gibi kalkıyorum yataktan. Uykumu da alamıyorum hiç.

Çok iyi keşke bende daha az alabilseydim ama hiç mide bulantısı olmadı iştahım açıldı

Çok iyi keşke bende daha az alabilseydim ama hiç mide bulantısı olmadı iştahım açıldı
Benim de mide bulantım olmadı ama tek sorun iştahım açılmadı bi Turlu dert etme Doğumdan sonra verilir Bebek sağlıklı olsun en önemlisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…