- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
İnşallah canım bende istiyorum bebişBugun martin ilk gunu ...Rabbim hepimizin once gobisini sonra kucagini doldursun insallah ...bu ay bekledigimiz bebisimiz insallah gelisini haber verir bizlere... hepimize umut olsun bu sayfa...
Insallah Allah nasip eder canim peki bisey yapiyormusun veya sikintin neydiİnşallah canım bende istiyorum bebiş
7 aylik evliyim ben 1 ay korunduk sadece ama olmadi geçen hafta doktora gittim proklatin yüksek çıktı hemde sağ yumurtalikta kist var. Kist önemli degilde proklatin canimi sıkıyoInsallah Allah nasip eder canim peki bisey yapiyormusun veya sikintin neydi
Cok mu yuksek cikti adetken baktirsaydin7 aylik evliyim ben 1 ay korunduk sadece ama olmadi geçen hafta doktora gittim proklatin yüksek çıktı hemde sağ yumurtalikta kist var. Kist önemli degilde proklatin canimi sıkıyo
Insallah canim insallah Allah bizlere nasip eder insallah o duyguyuİnşallah bu ay hamile kalmışızdır : ) Allah isteyen herkese nasip etsin
Adetimin 3. Günü baktirdim 57 çıktı bide bitince baktilar onda da 74 cikti 4 gün icinde 74 olmuş emar istediCok mu yuksek cikti adetken baktirsaydin
İns canm bu ay ugurlu gelr kasm annesi oluruz ins :) benim bat 8 cnm beklyrm ya iste 7 aydr deniyorum ins olur hepimizinde olurBugun martin ilk gunu ...Rabbim hepimizin once gobisini sonra kucagini doldursun insallah ...bu ay bekledigimiz bebisimiz insallah gelisini haber verir bizlere... hepimize umut olsun bu sayfa...
Kız senndemi şubat ayı tutmadı marta kaldı umutlarİnşallah bu ay hamile kalmışızdır : ) Allah isteyen herkese nasip etsin
Beni de aranıza alııınnn...Bugun martin ilk gunu ...Rabbim hepimizin once gobisini sonra kucagini doldursun insallah ...bu ay bekledigimiz bebisimiz insallah gelisini haber verir bizlere... hepimize umut olsun bu sayfa...
Ay duzelir canim uzulmeAdetimin 3. Günü baktirdim 57 çıktı bide bitince baktilar onda da 74 cikti 4 gün icinde 74 olmuş emar istedi
Tabiki canim hosgeldin aramiza hep beraber bekleyelim insallahBeni de aranıza alııınnn...
Sagol canim ...Insallah canim insalalahHAYIRLI OLSUN SAYFANIZ KIZLAR
İNŞALLAH BENDE KASIM VEYA ARALIK ANNESİ OLMAYI NASİP EDER RABBİM HAYIRLISI İLE
Olacak insallah canim Allahin izniyleİns canm bu ay ugurlu gelr kasm annesi oluruz ins :) benim bat 8 cnm beklyrm ya iste 7 aydr deniyorum ins olur hepimizinde olur
Benimde 3 fazla cikmisti yumurtlama gunundeydi ama dogru olan adetken olanmis gecen hamilelik testinj yaparken bakmislardi o zamn da normal cikmistiAdetimin 3. Günü baktirdim 57 çıktı bide bitince baktilar onda da 74 cikti 4 gün icinde 74 olmuş emar istedi
Dostinex e basladin mi canim?Adetimin 3. Günü baktirdim 57 çıktı bide bitince baktilar onda da 74 cikti 4 gün icinde 74 olmuş emar istedi
HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA İNŞALLAH UĞURLU GELİR BU SAYFA HEPİMİZEBeni de aranıza alııınnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?