2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Sevcan kardesim sen her kese cok iyi morel veriyorsun cok sagol senin bebeyin yokmu peki beni yanlis anlama yazmam belki biraz kotu olur yani sen cok iyi birisin ruhdan dusmedin goruyorum hep iyi dusunuyorshn Allah seni sevindirsin insAllah inan namazda duamda aklima geliyorsunuz dua ediyorhm
Canimsin daha 5aylik evliyim ben insanlara moral vermek beni mutlu ediyor zaten bayan kuaforu olunca kadinlarin duygularindanda anliyorum canim bide benden once yagmur arkadasimiz aklina gelsin olurmu ona doktorlar erken menopoz demisler... Allahim once yillarca olmayanlara sonra bana versin... ben asiri seviyorum cocuj ama nasip iste...

Ya bide bu formda kadinin biri adete 2gun kala korunmasiz beraber olmus tek o gun hamile kalmis bisey olmaz diye korunmamis hatta yane bi umut her zaman var canlarim
Evet yahu adetten hemen sonra gebe kalan var adetliyken yeni yumurtası oluşan bile oluyormuş okudum şoklara girdim ama allah istedimi oluyor yeterki istesin bsnada moral er sevcan bende depresyona girmek üzereyim haaa az kaldı ay şiştim yaa :)

Canimsin daha 5aylik evliyim ben insanlara moral vermek beni mutlu ediyor zaten bayan kuaforu olunca kadinlarin duygularindanda anliyorum canim bide benden once yagmur arkadasimiz aklina gelsin olurmu ona doktorlar erken menopoz demisler... Allahim once yillarca olmayanlara sonra bana versin... ben asiri seviyorum cocuj ama nasip iste...
Bas uste canim yaparim insAllah Allah senide sevindirsin insAllah men bu ayi bekliyorum insAllah sag salim bitiriyim insAllah bilcem hamileyim yoksa hayla inanamiyorhm Allah senide sevindirsin

Evet yahu adetten hemen sonra gebe kalan var adetliyken yeni yumurtası oluşan bile oluyormuş okudum şoklara girdim ama allah istedimi oluyor yeterki istesin bsnada moral er sevcan bende depresyona girmek üzereyim haaa az kaldı ay şiştim yaa :)
Bebis sisiriyor swniii :-) yaramaz kiz seninki hemen karninimi sisirdi :-)

Yağmura bende dua ediyorum ve allahın dediği olur kulun değil diyorum kendini bırakmaması lazım nice imkansız denilenlerin bebişleri oluyoray ben ona aslan pençesi dedim ama hiç ses etmedi be çok iyi geliyor o

Benim ogluşuma hamıle kalmadan önce sistis olmuştum..kadın doguma gitmiştim adet bittikten 10 gün sonra.yumurtaların catlıyor günaşırı ilişki demişti..acep ben hep adetden 10 gün sonra mı yumurtluyom yoksa sürekli değiiyo mu bu. Hiç anlamadım bu yumurta işini:-)

Bas uste canim yaparim insAllah Allah senide sevindirsin insAllah men bu ayi bekliyorum insAllah sag salim bitiriyim insAllah bilcem hamileyim yoksa hayla inanamiyorhm Allah senide sevindirsin
Allah razi olsun canin kulun kula ettigi dua gunahsiz cikarmis agizdan o yuzden kabul olurmus Allah butun dualarini kabul etsin

Ahada yumurtluyorsun gibisi yok iki çizgide koyu aksiyon başlasıınnn ekşınn çalışmalara başla hemen canım dur gülücük koymsyı unutmuşum hemen koyayım :)
Kız ben catlatma ignesi olduğum için köyü ben sadece siliklesme olacak mı diye yaptım bu testi ama bugün ki daha koyu sanki anlamadım olayı :(

Benim ogluşuma hamıle kalmadan önce sistis olmuştum..kadın doguma gitmiştim adet bittikten 10 gün sonra.yumurtaların catlıyor günaşırı ilişki demişti..acep ben hep adetden 10 gün sonra mı yumurtluyom yoksa sürekli değiiyo mu bu. Hiç anlamadım bu yumurta işini:-)
Bende bunu cozemiyirum yumurta catlayinca adetmi oluyoruz yoksa yumurta catlayinca hamilemi yumurta catlamazsa adet olmazmiyiz acaba

Back
X