2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Progesteron iğne veya hap veriyorlar düşük tehlikesi için.
Yumurtlama testi gebelik testi gibi idrarla yapılıyor yumurtlama zamanı test çift çizgi veriyor. İlişki o zaman oluyor bu gebelik için
Coox sagolun Allah razi olsun canim anladim ne kadar iyisiniz cok sagolun sizin bir oglunuz var deyilmi?

Canım banada verdi iğnenin 9.cu günü kullanmaya başladım da bu olası gebelikte düşüğü önlemek içinmiş dedi ama bebek olmadan niye kullsndırttıyor ki anlayamadım
İyi yapmış bende bu düşük kurtaj ile öğrendim bilse İdim adete bir hafta kala bende icerdim. İç ihmal etme

Balın miktarını yazmamissin cnm cok teşekkür ederim şifa olsun inşallah :))
12 tatlı kaşığı çörek otu 10 çay kaşığı tarçın 10 yemek kaşığı bal nette bu tarif yazıyo canım sabah akşam birer tatlı kalığı aç karnına ya da yemeklerden 1-1,5 saat sonra yiyebilirsiniz diye ben yaptım bu ay inşallah hayrlı sonuç alırım

Balın miktarını yazmamissin cnm cok teşekkür ederim şifa olsun inşallah :))
12 tatlı kaşığı çörek otu 10 çay kaşığı tarçın 10 yemek kaşığı bal nette bu tarif yazıyo canım sabah akşam birer tatlı kalığı aç karnına ya da yemeklerden 1-1,5 saat sonra yiyebilirsiniz diye ben yaptım bu ay inşallah hayrlı sonuç alırım

İyi yapmış bende bu düşük kurtaj ile öğrendim bilse İdim adete bir hafta kala bende icerdim. İç ihmal etme
Düşük olmasın diye yani değil mi canım o zaman gebe kalacağımı mı düşünmüş yani canım bide adeti geciktiriyor mu bu ilaç ok soru sordum ama kusura bakma canım youyorum senide

Ilk haftalarda gobek agrisi olurmu bide ultrasonda kucuk oldugunda gostermiyormu?
Canım kanda gebelik hormonu hcgb hormonu 1500-2000 arası olmalı
Kese gorunmesi için 6 haftalık iken görünür.bende görünmedi bebek gelişmedi düşüğüm oldu tamamlanamadı düşük kurtaj oldum 15 martta

Canım kanda gebelik hormonu hcgb hormonu 1500-2000 arası olmalı
Kese gorunmesi için 6 haftalık iken görünür.bende görünmedi bebek gelişmedi düşüğüm oldu tamamlanamadı düşük kurtaj oldum 15 martta
Çok geçmiş olsun canım Rabbim tekrarını yaşatmasın sağlıklı hayrlı sorunsuz hamilelik nasip etsin inşallah

İnşallah canım teşekkür ederim emeklerimizin karşılığını alırız en yakın zamanda inşallah

Düşük olmasın diye yani değil mi canım o zaman gebe kalacağımı mı düşünmüş yani canım bide adeti geciktiriyor mu bu ilaç ok soru sordum ama kusura bakma canım youyorum senide
Canım adet olmazsan test yap varsa devam yoksa bırakırsın geciktirici özelliği var sanırım
Canım ne demek bilgim ölçüsünde yardımci oluyorum

Back
X