- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #2.661
Yengec burcuyum canim benimde ev aktara donmus durumda :) simdi havuc kuru yapiorum catlasin diye
Ah anneem yengec cok iyi bnde yaptm bu ay incir ve havuç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yengec burcuyum canim benimde ev aktara donmus durumda :) simdi havuc kuru yapiorum catlasin diye
Valla canım inofolic kullanıp hamile kalanlar çok bence o iyi inofolic içeriğinde bsşka şeylerde varmış sadece folic asid yok yani oda gebeliği kolaylaştırıyormuş
Evet var ben çörek otu b yemek kaşığı tarçın bi tatlı kaşığı koydum hüplettim :) sen miktara göre yap canımCanım simdi bakabildim de karıştırırken belirli miktarları var mı bal tarcin corek otunun
Coox sagolun Allah razi olsun canim anladim ne kadar iyisiniz cok sagolun sizin bir oglunuz var deyilmi?Progesteron iğne veya hap veriyorlar düşük tehlikesi için.
Yumurtlama testi gebelik testi gibi idrarla yapılıyor yumurtlama zamanı test çift çizgi veriyor. İlişki o zaman oluyor bu gebelik için
Rica ederim sende sağol canımHmmm anladm canm onuda arastiricam saolasn
Ilk haftalarda gobek agrisi olurmu bide ultrasonda kucuk oldugunda gostermiyormu?Progesteron iğne veya hap veriyorlar düşük tehlikesi için.
Yumurtlama testi gebelik testi gibi idrarla yapılıyor yumurtlama zamanı test çift çizgi veriyor. İlişki o zaman oluyor bu gebelik için
Evet canım 9 yaşındaCoox sagolun Allah razi olsun canim anladim ne kadar iyisiniz cok sagolun sizin bir oglunuz var deyilmi?
Balın miktarını yazmamissin cnm cok teşekkür ederim şifa olsun inşallah :))Evet var ben çörek otu b yemek kaşığı tarçın bi tatlı kaşığı koydum hüplettim :) sen miktara göre yap canım
InsALLAH ALLAH HAYIRLI EVLAT NASIP EDER CANIMEvet canım 9 yaşında
İkinci bebiş istiyorum. Sağlıkla ve hayirlisi ile
İyi yapmış bende bu düşük kurtaj ile öğrendim bilse İdim adete bir hafta kala bende icerdim. İç ihmal etmeCanım banada verdi iğnenin 9.cu günü kullanmaya başladım da bu olası gebelikte düşüğü önlemek içinmiş dedi ama bebek olmadan niye kullsndırttıyor ki anlayamadım
Onuda göz kararı koydum yutabileceğim şekilde canım ben dört gün yaptım yumurtalar büyümedi diye bıraktım büyümüştü diyeBalın miktarını yazmamissin cnm cok teşekkür ederim şifa olsun inşallah :))
12 tatlı kaşığı çörek otu 10 çay kaşığı tarçın 10 yemek kaşığı bal nette bu tarif yazıyo canım sabah akşam birer tatlı kalığı aç karnına ya da yemeklerden 1-1,5 saat sonra yiyebilirsiniz diye ben yaptım bu ay inşallah hayrlı sonuç alırımBalın miktarını yazmamissin cnm cok teşekkür ederim şifa olsun inşallah :))
12 tatlı kaşığı çörek otu 10 çay kaşığı tarçın 10 yemek kaşığı bal nette bu tarif yazıyo canım sabah akşam birer tatlı kalığı aç karnına ya da yemeklerden 1-1,5 saat sonra yiyebilirsiniz diye ben yaptım bu ay inşallah hayrlı sonuç alırımBalın miktarını yazmamissin cnm cok teşekkür ederim şifa olsun inşallah :))
Düşük olmasın diye yani değil mi canım o zaman gebe kalacağımı mı düşünmüş yani canım bide adeti geciktiriyor mu bu ilaç ok soru sordum ama kusura bakma canım youyorum senideİyi yapmış bende bu düşük kurtaj ile öğrendim bilse İdim adete bir hafta kala bende icerdim. İç ihmal etme
Canım kanda gebelik hormonu hcgb hormonu 1500-2000 arası olmalıIlk haftalarda gobek agrisi olurmu bide ultrasonda kucuk oldugunda gostermiyormu?
Çok geçmiş olsun canım Rabbim tekrarını yaşatmasın sağlıklı hayrlı sorunsuz hamilelik nasip etsin inşallahCanım kanda gebelik hormonu hcgb hormonu 1500-2000 arası olmalı
Kese gorunmesi için 6 haftalık iken görünür.bende görünmedi bebek gelişmedi düşüğüm oldu tamamlanamadı düşük kurtaj oldum 15 martta
İnşallah canım teşekkür ederim emeklerimizin karşılığını alırız en yakın zamanda inşallah12 tatlı kaşığı çörek otu 10 çay kaşığı tarçın 10 yemek kaşığı bal nette bu tarif yazıyo canım sabah akşam birer tatlı kalığı aç karnına ya da yemeklerden 1-1,5 saat sonra yiyebilirsiniz diye ben yaptım bu ay inşallah hayrlı sonuç alırım
Sen bu şekil yap canım arkadaşın dediği gibi her sitede kendine göre yorum yapmışlar bu şifa olur inşallahİnşallah canım teşekkür ederim emeklerimizin karşılığını alırız en yakın zamanda inşallah
Canım adet olmazsan test yap varsa devam yoksa bırakırsın geciktirici özelliği var sanırımDüşük olmasın diye yani değil mi canım o zaman gebe kalacağımı mı düşünmüş yani canım bide adeti geciktiriyor mu bu ilaç ok soru sordum ama kusura bakma canım youyorum senide