2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Bu meryemanaeliotunun faydasi var galiba kiz vajinam acilio gibi agrio nasil anlatim ki yane degisik icten kasiniyor gibi ama anlatamiyorun eger hamile olursam bu ay onun sayesinde olacagina inaniyorum
Hımm anladım canım bak şimdi gözüm korktu içmesem mi :( bilemedim dur bakalım sen bi dene bana haber et canım inşallah işe yarar ben dostinex falan da kullanıyorum onun için temkinliyim biraz

Haklısın ama bitecek bu günler.. beklenen çok güzel bir şeyse çekilen çile kutsaldır.. sabret nolursun

benimki de öyle diyor ama çocuk hastası gelde takma gittiğmiz yerlerde özeniyorum bebekli çiftlere:KK61:

Hepsinin ağzı bir.. sanki anlaşmış gibi tüm kocalar..
Burda herkes aynı halde nolur sabrını kaybetme gelecek o gün.. nolur..

Hepsinin ağzı bir.. sanki anlaşmış gibi tüm kocalar..
Burda herkes aynı halde nolur sabrını kaybetme gelecek o gün.. nolur..

ne bileyim cnm inş gelecek de bazen çok umutszuluğa düşüyorum moralim bozulyor belki hiç olamayack diye..
iki gündür acayip kötüyüm gözlerim hep dolu dolu ne işe odaklanabiliyorum ne eve elim kolum kalkmıyor..

Kizlar Günaydın bende dün kasigimda agri olunca falan bide cok guzel ruyalar gordum o hizla kalktm yaptm test no no zaten çokta umudum yoktu ama yinede iste o burukluk hep oluyo hep ayni ya sanki hep aynisi olacak gibi ..
SS2007 SS2007 canm boyle bekleyip bekleyip adet oluncada çok kotu oluyo ya Rabbm sana kolaylk versn

Kizlar Günaydın bende dün kasigimda agri olunca falan bide cok guzel ruyalar gordum o hizla kalktm yaptm test no no zaten çokta umudum yoktu ama yinede iste o burukluk hep oluyo hep ayni ya sanki hep aynisi olacak gibi ..
SS2007 SS2007 canm boyle bekleyip bekleyip adet oluncada çok kotu oluyo ya Rabbm sana kolaylk versn

hayırlısı olsun cnm hakkında hep beraber nisan ayına odaklanıcaz napalım..

üzülme canım vardır bunda da bi hayır birlikte nisan ayına odaklanalım napalım kısmet..bende üzüldüm ama yapacak bişey yok cnm..
Benim daha günüm geçmedi canım ama çoğunun çıkmış gerçi çıkmayanlarda varmış ama idrarla yaptım bide bilmiyorum ya

Benim daha günüm geçmedi canım ama çoğunun çıkmış gerçi çıkmayanlarda varmış ama idrarla yaptım bide bilmiyorum ya

bence sen ara ver testlere falan düşünmemeye çalış adetin geçsin sonra yap testini böyle hormonlarda olumsuz etkileniyormuş cnm sende var daha umut hayırlısı olsun..

Yani oyle canm elden gelen bisey yok.sukrediyorm ben en azndan eşim her ne olursa olsun yanmda onun varlığıyla teselli buluyorm canmz sağolsunda diyorm

evet en önemliside o zaten çok sabırsısız hemen olsun istiyoruz herşeyin ama yinede eşimi baba olarak görmeyi çok istiyorum ben:KK43:

[QUOTE="Deli_manya, post: 50649940, member: Miyazcm dur var senin gününe smdiden uzme kndini[/QUOTE]
CANIM BEKLE SEN BEN YAPMIYORUM ÜZÜLÜRÜM DİYE O TESTİ YAPINCA KÖTÜ OLUYOR İNSAN GECENE KADAR BEKLE miyazcımm

bence sen ara ver testlere falan düşünmemeye çalış adetin geçsin sonra yap testini böyle hormonlarda olumsuz etkileniyormuş cnm sende var daha umut hayırlısı olsun..
Haklısın canım düşünmemem gerek daha kırmızı kartı yemedim diye sevinsem mi ik silik çizginin üzerine bişey çıkmamasına üzülsem mi bilemedim ya

Back
X