2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kızlar Hastanedeyim doktor muayne etti tahlillerime baktı gayet iyi dedi rahmin yumurtalıklarında iyi dedi gebelik testi verdim sonuç bekliyorum ona göre tedavi vericek sanırım offf kafam Allah bullak...bakalım Hayırlısı olsun
Ay cnm Allah gonlune gore versin insallah

Aslında normali idrarda çıkmaması biz kendimizi kandırıyoruz sen ümit kesecek durumda değilsin bence kan testi yapmadan da kesmemelisin. Şimdi bundan 2-3 gün sonra tekrar çizginin belirmesi gerekiyor yada kan testi yaptırmalısın.
Öyle mi yapayım ben mesajları ye yeni görüyorum kız :) yetişemiyorum çok hızlıyız yine :) adetten bi iki gün geçerse gidip yaptıracam yada 29 bekleyecem bakalım kontrolüm o gün

Kızlar Hastanedeyim doktor muayne etti tahlillerime baktı gayet iyi dedi rahmin yumurtalıklarında iyi dedi gebelik testi verdim sonuç bekliyorum ona göre tedavi vericek sanırım offf kafam Allah bullak...bakalım Hayırlısı olsun
Canım burda ezan okunuyor. Adetin gelmiş ama üzülme desemde üzülüyorsundur. Ama bunu düşün sağlıklı olsa idi seninle kalırdı. Devam etmemesinde bir hayır varki rabbim nasip etmedi. Ben kendime bunu telkin ediyorum. Yoksa bu ruh hali ile kendimize eziyet yaparız. Evladın olacak Allah'ın izniyle

Bugün yapmicam canım geçmesini beklicem :) geçerse yapcam ama ben günümde olurum bakalım hayırlısı :)
En doğru karar veriyorsun Arkadaşlar hepinize söylüyorum strese girmemek üzülmemek için bunları yakın zamanda çok stresli bir şekilde yaşadım erkenden gebeliği öğrenmek Aslında mutluluk verse de stresli bir sürecin başlamasına neden oluyor adetiniz geçtikten bir gün sonra test yapın kanda da değerlendirin ve kanama lekelenme yoksa oluruna bırakın

Back
X