2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Hmmm sennde baya olmus canm hic bi sorun yokken olmuyo deilmi. Bende 1.5 yil oldu evleneli bndee 5 aydr bekliyorz iste canm

sorınlar var aslında bende pko var eşimin de sperm sayısı biraz düşük ameliyat oldu bakalım yarın test verecek yine, inş yükselmiştir..anlayacağın ikimizde tedavi altındayız şuan..

Cok mu yuksek cikmis gecen ay yumurtlama doneminde yaptirmistim

Eklentiler

• 2017-03-22-13-34-31.webp
    2017-03-22-13-34-31.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 36
Senin iyiliğini dilerim canım düzenli kullan pişman olmayacaksın inan bana sanada şifa olacak aslan pençesi iki çeşit ama testeredişli olacak yaprakları tırtıklı testere dişi gibi sen kullan bak o amh nasıl düzeliyor agnucastonlada prolaktinin düşecek bi güzel allahın izniyle
indaallah cnm yaa allah razi olsun senden gani gani bebelerin olsun :)

Gebelik yok denildi sadece düşük oluşuyorsa eğer bir belirti olması gerekmez mi peki
Canım 5 sınırda bir değer zaten bir çok Dr 10 olması ile hamilelik var diyor. Dr o zaman adet olmanız için bir şey önermedi mi

Yok canm hiç bişey demedi bide özele gittim hiç ilgi yoktu. Ne kadar kötü bir durum bu ya beklemek de çok kötü :KK43:

indaallah cnm yaa allah razi olsun senden gani gani bebelerin olsun :)
Senden de razı olsun canım amin inşallah cümlemizinde olsun kuzum sen içini ferah tut allah bilir kul aracı inşallah sanada ben vesile olurum düzelirsin ki düzelecwksin buna inanıyorum ben hormonların sağı solu belli olmuyor hiç

Senden de razı olsun canım amin inşallah cümlemizinde olsun kuzum sen içini ferah tut allah bilir kul aracı inşallah sanada ben vesile olurum düzelirsin ki düzelecwksin buna inanıyorum ben hormonların sağı solu belli olmuyor hiç
aynen cnm oylee yaaa ilk doktora gittim esininde degerleri dusuk dedi o zaman bi karlra bagladik snrakingittigimiz doktor bana menopoz dedi gene karalar bagladik bu ay ilk defa kendimi iyi hissediyorum kendime bakiyorum geziyorum tozuyorum uzun sureden beri ilk defa bu forumda bu kadar kaldim

Kızlar doktordan geldim şimdi bu kimyasal gebelik değil adet dedi ama bana inandırıcı gelmedi biomiyorim klomen yazdı daha önce hic kullanmadım yumurtam kendi catliyordu çünkü niye yazdı anlamadım sizce zararı olur mu yoksa iyi bisey mi adetim 5 günü başka 5 gün kullan 3 nisanda gel dedi

Back
X