- Konu Sahibi sevcanvildo
- #3.281
Zikire katılmak istiyorlar canımNeyde unutmusum canim hatirlat cnm eski mesajlara don.don kafam gitti zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zikire katılmak istiyorlar canımNeyde unutmusum canim hatirlat cnm eski mesajlara don.don kafam gitti zaten
Canim 11.olarak eklesem seni olurmu kuzum zaten adetine biter
Birde sen ovulasyon testi kullandın mi hic cnm :)Canııım kuzum sen niye bu kadar korktun bu klomenden bak bu sayfada benden başka kullananda var doktor kontrolü altında kullanınca korkulacak bişeyi yok gidersin bakar belli bi büyüklüğe gelince çatlamazsa çatlatma iğnesiyle çatlaytıyorlar yavrusu korkma bu kadar o senin işini kolaylaştırsın diye verilmiş kötü olsa sana kullanma derim canım zarar görmeni ister miyim o okuşan kistleri çoğu ilaçsız adette atıyorlar kist dediğin oluşan çatlamamış yumurtan sana yumurta büyüyünce tahlil yapacak eğer çatlamayacaksa çatlatma iğnesi verip çatlatacak ve gün verecek ilişki için o dönem geçincede gün aşırı beklenen adet gününe kadar kullanmaya devam edeceksin orda oluşan yumurta sağlıklı oluyor genelde tatlım benim belki bu sana iyi gelecek itme elinin tersiyle korkun yüzünden bak benimde ikinci gidişimde verdi o doktora bağlı yani birazda ha tabiki uzun süreli devam etmek isterse kullanmayacaksın azı ksrar fazlası zarar demişler çoğunun adetleri düzene binmiş bu ilaçla hep kötü yönünden bakma işe pozitif ol kuzucum
Canın sağolsun tatlım sen adını yaz ben sanada okurum sen okuyamasanda bişey olmazYa çok isterim ama ben nasıl yapacam bilemedim bende gece gündüz diye bi kavram yok vardiyalı çalışıyorum tel bile saklı gizli bakmaya çalışıyorum heryer kamera olduğu için ya okuyamazsam diye düşündüm ne zaman evde olacağım belli olmuyoki
Evet canım ben istettim netten aldığım ay klomen başladım testlede takip ettimBirde sen ovulasyon testi kullandın mi hic cnm :)
İnşallah vardır canım yaCanlarım hala regl olmadım sabırsızlanmaya başladım :)
İlk defa gittim daha bugün bu doktora ama iyiye benziyor :))yaa göbekten birde he inşallah acımaz sağol cnm belki iğneye gerek kalmaz :))kendi çatlarAmin canım yok aşkım acımıyor şeker iğnesi gibi ben göbekten vuruldum hiç bişey hissetmedim valla günde iki mi kullanacaksın bir mi korkma kötü olsa kullan demem bende bu şansını arttıracak kuzum ha kend kafana göre kullanmak istesen kesinlikle hayır derim çünkü takiple kullanılması gerek ama doktor kontrolünde bi sıkıntı olmaz doktorunda iyiyse hiç biiey olmaz allahın izniyle
Hımm doktorun dediği ilişki günlerine denk geldi mı peki ovulasyknda gözüken cnm bende mi alsam nettenEvet canım ben istettim netten aldığım ay klomen başladım testlede takip ettim
Kız okusak günlük iki okuruzh heralde be çok değil ki yarım saati almıyor yaniCanim 11.olarak eklesem seni olurmu kuzum zaten adetine biter
İnşallah canımm inşallah bi umut bekliyorum yarın gündüz olmazsam test yapcam canımmİnşallah vardır canım ya
İnşallah olmazsın cnmİnşallah canımm inşallah bi umut bekliyorum yarın gündüz olmazsam test yapcam canımm
İnşallah canım ama gerek kalsada acımıyor merak etme küçücük bi iğnesi varİlk defa gittim daha bugün bu doktora ama iyiye benziyor :))yaa göbekten birde he inşallah acımaz sağol cnm belki iğneye gerek kalmaz :))kendi çatlar
Yap kuzum direk kan ver idrarda çıkmazsa bide canın sıkılmasınİnşallah canımm inşallah bi umut bekliyorum yarın gündüz olmazsam test yapcam canımm
İnşallah canım alt karnım çok sert ve şiş beklicemm inşallah Rabbim güldürür :)İnşallah olmazsın cnm
Calısmasam kan testini çoktan yapmıştım kuzumda çalışıyorum gidemiyorumYap kuzum direk kan ver idrarda çıkmazsa bide canın sıkılmasın
InsAllah Allah hayirlisini versin sevindirsinİnşallah canım alt karnım çok sert ve şiş beklicemm inşallah Rabbim güldürür :)
Ona gerek yok şimdi canım zaten tanipte olacaksın ben almıştım zaten bilmiyordum klomen vereceğini ondan vardı diyr kullandımHımm doktorun dediği ilişki günlerine denk geldi mı peki ovulasyknda gözüken cnm bende mi alsam netten
Hadi ya o zaman çıkmazsa bile kendini üzme canım benim gibi adet olmadan umut bitmez ki inşallah çıkarCalısmasam kan testini çoktan yapmıştım kuzumda çalışıyorum gidemiyorum