- Konu Sahibi sevcanvildo
- #3.681
Tsk cnm sanada
[/QUOTE
Tsk cnm sanada zahmet verdim tekrar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[/QUOTE
Tsk cnm sanada zahmet verdim tekrar
İnşallah kuzucum zaten ben hamile kalırsam sizin için sürekli dua edecem ay valla çekecem ya seviyorum sizleri ben amaaAnneai belkide yerlesiyordur yer ariyordur
Amin insalalh hepimizi guldursun rabbimİçine şüphe atma tabikiside tutar yavrusu niye tutmasın o mani değil oku gönül rahatlığıyla
Ben torpilli dua isterim amaİnşallah kuzucum zaten ben hamile kalırsam sizin için sürekli dua edecem ay valla çekecem ya seviyorum sizleri ben amaa
Onemli degil cnm cok gecmis olsunTsk cnm sanada
Ya canım pislik insan pisliktir ben cidden öok sabırlıyım konuştu etti duymamazlıktan geldim boşver dedim sebep ne biliyor musun kışın bu vakti toprak olan bahçeyi süpürmüyormuşum kapının önünü yımamıyormuşum hayır kışın ne bahçeyle uğraşacam ha öteki türlü zaten silip süpürüyorum evde durmuyor komşuyu şahit ediyor bide terbiyesiz bi kadın dedim sen evde mi duruyorsun ki göreceksin onu geç senin gibi fesat olamam her çıktığımda bağır çağır süpürüp komşu şahit etmem ben herkeside kendin gibi çirkef sanma bundan sonra ya tellal çıkarırım ya liste yaparım benim kapımın önüne karışma pislikse benim evime giriyor ha madem öyle bahçeyede elimi sürmem bundan böyle cehennemin dibine kadar
Ya anlamadım ki cnım zaten ben mi çok iyi niyetli takılıyorum insanlarda vicdan merhamet mi kalmamış kasımdan beri burdayım çok geldi kulağıma lanet olsun dedim yani günahı boynuna aileme kadar çocuk şikayet eder gibi şikayet etti yine sustum bak güya kapı önünü temizliyor ben temizlerken onların ayakkabılarını alıp ayakkabılığa koyuyorum o alıp karda kışta kapı önüne atıyordu yine bişey demedim gelen misafirlerime kadar sataştı yine sustum boşver dedim dün yaptı yine düzgün bi şekilde uyardım sadece bugün yine e daha nereye kadar sabredebilir bi insan sen söyle canım bi insanın sabrıyla bu kadar oynanır mı allah aşkına ya kız resmen yaşına başına bakmadan ben kızı yaşındayım kavga için didiniyor yalanlarla iftiralarla bide kendimi savunuyorum diye ne dese beğenirsin çok büyük biliyorsunda dedim sen saygıyı haket sonra çık karşıma konuş saygı hahedenindir sen büyük gibi davranda bi evvela bende sana büyük diyipte eyvallah çekeyim haksızlık gmrürsem babam olsa vız gelir ysni nefret ederim haksızlık yapmam yapanada susmam kendime yada başkasına diyorum ya düşmanım olsa haklıysa hsklıdır yani haksız demem ben bilen bilir beniIste canm komsuluk boyle bisey kimisi bela olur işte Rabbm yardmcn olsun söylemen gerekeni söylemişsn haddini aşmış tabiki ama böyle insan napar eder bi yolunu bulur pislk yapmann sen baş edemen guzrl jalbinle bosver canm
Allh hepimizi böyle insankardan esirgesin korusun yani ben hala mal gibi boşver komşudur büyüktür o utansın kafasında yutmaya çalışıyorum bir sürü yaptığı şey olmasına rağmen bende allah korkusu var yonsa kuldan zerre çekinmem böyle karaktersizler için günaha girmekten kırkuyorum ben yaniIste canm komsuluk boyle bisey kimisi bela olur işte Rabbm yardmcn olsun söylemen gerekeni söylemişsn haddini aşmış tabiki ama böyle insan napar eder bi yolunu bulur pislk yapmann sen baş edemen guzrl jalbinle bosver canm
Söz kız vallada söz :)Ben torpilli dua isterim amasozmu
Amin canım inşallahAmin insalalh hepimizi guldursun rabbim
Ya anlamadım ki cnım zaten ben mi çok iyi niyetli takılıyorum insanlarda vicdan merhamet mi kalmamış kasımdan beri burdayım çok geldi kulağıma lanet olsun dedim yani günahı boynuna aileme kadar çocuk şikayet eder gibi şikayet etti yine sustum bak güya kapı önünü temizliyor ben temizlerken onların ayakkabılarını alıp ayakkabılığa koyuyorum o alıp karda kışta kapı önüne atıyordu yine bişey demedim gelen misafirlerime kadar sataştı yine sustum boşver dedim dün yaptı yine düzgün bi şekilde uyardım sadece bugün yine e daha nereye kadar sabredebilir bi insan sen söyle canım bi insanın sabrıyla bu kadar oynanır mı allah aşkına ya kız resmen yaşına başına bakmadan ben kızı yaşındayım kavga için didiniyor yalanlarla iftiralarla bide kendimi savunuyorum diye ne dese beğenirsin çok büyük biliyorsunda dedim sen saygıyı haket sonra çık karşıma konuş saygı hahedenindir sen büyük gibi davranda bi evvela bende sana büyük diyipte eyvallah çekeyim haksızlık gmrürsem babam olsa vız gelir ysni nefret ederim haksızlık yapmam yapanada susmam kendime yada başkasına diyorum ya düşmanım olsa haklıysa hsklıdır yani haksız demem ben bilen bilir beni
Rutin kontrol mü cnmYarın Dr kontrolüm var çok merak ediyorum ne diyecek
Kız 31 yaşındayım bunun gibi çirkef bi kadın bismillah yeni görüyorum amaaan kendi pisliğinde boğulsun rabbim bana istediğinin bin katını versin allaha havale ediyorum bu saatten sonra konuşsada umuruma gelmez küçülmem onun gibi biriyle canım yaş ilerlemiş ama boş ilerlemiş muhatsp mı olacam susarım kend bsşını yesin kız boşveer zaten cevap alamazsa orta yerinden çatlar iyi olur :) en büyük ceza bu böyle kavgacı tiplere susacaksın kuduracaklar oturup izleyeceksin oohhh miissssCanm haklisin sonuna kadar haklisin sabrda bi yere kadar sinirlerini zipltma boşver
Benim de bel sırt ağrıyor göğüslerim ağrıyor yakın Zaman geldi.. Benim düşük olan gebelikte de göğüslerim öğrenene kadar ağrımıştı cnm bilemedim...Ya kizlar adet belirtilerm vardi gogslerde hasaasiyet bel ağrısı falan bugün gogsler rahatladi hic bi ağrı sızı yok adet olmuyck gibi böyle bişey gordunz mu hc ben hic olmamstm böyle
Amin canım allah razı olsunSakine için okudum kızlar şimdi sevgül için okumaya başlayacsgim allah kabul etsin dualarimizi