- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #3.781
Yasadigim her daim umudum olacak
Allah ömür verdikçe umutları paylaşacağız inşallah canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasadigim her daim umudum olacak
başaracaksın.. eminim!Ay insaah basaririm suan son sigarami iciyorum ve bitio arada bana sorun biraktinmi diye tamm mi gururlanim icmim
Bunlarin ogullarida cok kiymetli kiz oysaki ben kocamdan guzelimAferin kuzuma bak biz zoru başarmışta adamları almışız geriside güzel devam edecek inşallah :)
Demi basaririm ben guclu kadinim ben yaparim benbaşaracaksın.. eminim!
iradeli kadın! sen yaparsın..
Allah yardımcın olsun canım ben kırk defa bırakıp başladım hamile kslırsam bende direk paketi çöpe atacam gerçi eskisi kadar çok yüklenmiyorum zatende tsmamen içmesem daha iyi tabiKizlar ben bugun sigarayi birakiyorum yane yarin ilk gunum sans dileyin dua edin bana insallah kilo almam
Tabikide yaparsınDemi basaririm ben guclu kadinim ben yaparim bengaza geldim
Benim 1 oaket gidio gunluk ya bide annemin yaninda icemiyorum tuvalette boguluyorum dukkandaAllah yardımcın olsun canım ben kırk defa bırakıp başladım hamile kslırsam bende direk paketi çöpe atacam gerçi eskisi kadar çok yüklenmiyorum zatende tsmamen içmesem daha iyi tabi
Sende yaparsin abla inaniyorum buna bebis istiyorsak bu illetden vazgecmeliyizTabikide yaparsın
Benimde daha önce öyleydi de canım azalttım bayağı biBenim 1 oaket gidio gunluk ya bide annemin yaninda icemiyorum tuvalette boguluyorum dukkanda
Gel abla beraber birakalim hem birbirimizede destek oluruz ne dersinBenimde daha önce öyleydi de canım azalttım bayağı bi
Evet benim ilk bırakışım yeğenim içindi kardeşime yardım edecem onu kucağıma alacam doğunca sigarankn o pis kokusunu zararını onada bulaştırmayayım diye bi bıraktım 14 ay ağzıma bile sürmedimSende yaparsin abla inaniyorum buna bebis istiyorsak bu illetden vazgecmeliyiz
Olur bırakalım canım bende bahane arıyorum zatenGel abla beraber birakalim hem birbirimizede destek oluruz ne dersin
Demi basaririm ben guclu kadinim ben yaparim bengaza geldim
Allah yardımcın olsun canım ben kırk defa bırakıp başladım hamile kslırsam bende direk paketi çöpe atacam gerçi eskisi kadar çok yüklenmiyorum zatende tsmamen içmesem daha iyi tabi
Mesaj alınmıştır :) sen yeşilaycı bi kardeşimizsin sanırsam ki canım kocam içiyordu iki haftadır bıraktı içmiyor adam cep nargilesi almış onunla keyif yapıyor likitte nikotinsiz oh mis sabah baş ağrısıyla uyanmıyorum o pisliği bir daha ağzıma sürmem diyorbak size kesin bilgi vereyim en son gittiğim profesör söyledi bunu bana.. yumurtaların sağlıklı döllenme yapabilmesi için sigara kesinlikle yok edilmeli dedi.. pasif içici bile olmamalı anne adayı dedi.. aha da buraya yazıyorum vallahi demedi demeyin
Amin canım inşallah bizde seni öptüüükKızlar hepinize tam destek veriyorum bende eşimde sigara içmiyoruz hatta nefret ediyoruz :))sizde bırakın bi an önce sizlere güveniyorum bu arada okudum bütün yazılanları bende çok şey atlattım ama eşim iyiki var...Allah hepimize tez zamanda bebisler nasip etsin insallah hepinizi optum
Tamm abla basliyoruz yarin bebisi etkiliyor sigarada unutma bebis icin tamm miOlur bırakalım canım bende bahane arıyorum zaten
Canim benim tamm arada bizi yoklayinKızlar hepinize tam destek veriyorum bende eşimde sigara içmiyoruz hatta nefret ediyoruz :))sizde bırakın bi an önce sizlere güveniyorum bu arada okudum bütün yazılanları bende çok şey atlattım ama eşim iyiki var...Allah hepimize tez zamanda bebisler nasip etsin insallah hepinizi optum
evet sevgülcüm ben feci karşıyım.. Allah enişteciiimden de razı olsun.. iyi ki var anlayışlı kocalar canlarMesaj alınmıştır :) sen yeşilaycı bi kardeşimizsin sanırsam ki canım kocam içiyordu iki haftadır bıraktı içmiyor adam cep nargilesi almış onunla keyif yapıyor likitte nikotinsiz oh mis sabah baş ağrısıyla uyanmıyorum o pisliği bir daha ağzıma sürmem diyor