- 14 Ocak 2017
- 202
- 399
- 18
- 38
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #4.201
Slm kızlar bi kaç gündür yoktum internetim bitti
ama yarin yüklüycem şimdi eşimin iternetine dadandım
neyse yarın görüşürük öpüyorum hepinizi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[USER=210908]@burciss[/USER] (burcu) D Deli_manya nagihan dualarinizi okudum. Rabbim gönlünüzden geçeni kucağınızda sağlıklı ve hayırlısıyla göstersin
Kızlar iyi akşamlar bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı o kadar üzüldüm ki.. Tam bu sefer oldu diyorum yine kocaman bir negatif görüyorum ..kızlar ben listenin ekran fotoğrafını çektim ismi yazan herkes için de Allahın izniyle inşallah o listede yazan kişiler için duamı okuyacağım. Bunu bilin. Fakat artık kadınlar kulubune girmiycem yazı yazmıycam. Bunu paylaşmak istedim. Aranızdan ayrılıyorum. İnşallah Allahım herkesin duasını kabul eder hamile kalırız. Kalırsam eğer öyle aktif olucam. Sizleri tanıdığıma çok memnunum inşallah hamileler grubunda görüşmek dileğiyle:)
Abla cok gecmis olsun bide yaptinmi o duayi bide adet oldunmuGünaydın kızlar dün pek bi giremedim mide ağrısından ölüyordum resmen zikir çektim ne halle iki kişi kaldı bugün onlarıda çekecem allahın izniyle akşam ezanına kadar cumartesi duasını bitireyimde bi sağ salim neyse adetim heniz gelmedi iki gündür sağ yumyrtalığımda da ağrı vardı bugün o da yok idrardan sonra her zaman olmamakla beraber hafif çok az yani akıntıyla kan gördüm bugün ki kahverengiydi ama ateş düştü büyük ihtimalle adet olacam şimdi annem rahatsız biraz yanına gidiyorum çok giremezsem merakta kalmayın adet oldu mu olmadı mı diye öpüldünüz
Günaydın kızlar dün pek bi giremedim mide ağrısından ölüyordum resmen zikir çektim ne halle iki kişi kaldı bugün onlarıda çekecem allahın izniyle akşam ezanına kadar cumartesi duasını bitireyimde bi sağ salim neyse adetim heniz gelmedi iki gündür sağ yumyrtalığımda da ağrı vardı bugün o da yok idrardan sonra her zaman olmamakla beraber hafif çok az yani akıntıyla kan gördüm bugün ki kahverengiydi ama ateş düştü büyük ihtimalle adet olacam şimdi annem rahatsız biraz yanına gidiyorum çok giremezsem merakta kalmayın adet oldu mu olmadı mı diye öpüldünüz
Başka bi doktora git canım istersenkızlar günaydın.dün doktora gittim ama kapı duvar adam yazmış pazartesiye kadar yokum diye..
ee benim adetin de 5.günüydü dün tutuştum tabi ilaca geç kalıcam diye..
aradık doktoru hemen konuştum hafta içi gel dedi hocam klomen alıp içeyim mi dedim gün kaçmasın derdim..hiç bi ilaç içme glukofene devam et dedi..
anlamadım ya bu ayım boşa gitmesin bu yüzden kafam karışık off![]()
Allh kabul etsin tum dualarini dualarimiz ama neden cekilyosun gtmeKızlar iyi akşamlar bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı o kadar üzüldüm ki.. Tam bu sefer oldu diyorum yine kocaman bir negatif görüyorum ..kızlar ben listenin ekran fotoğrafını çektim ismi yazan herkes için de Allahın izniyle inşallah o listede yazan kişiler için duamı okuyacağım. Bunu bilin. Fakat artık kadınlar kulubune girmiycem yazı yazmıycam. Bunu paylaşmak istedim. Aranızdan ayrılıyorum. İnşallah Allahım herkesin duasını kabul eder hamile kalırız. Kalırsam eğer öyle aktif olucam. Sizleri tanıdığıma çok memnunum inşallah hamileler grubunda görüşmek dileğiyle:)
Başka bi doktora git canım istersen
Insallh sekerimHayirli sabahlar kizlar hayirli gunleriyniz olsun insallah
allah razı olsun canım benim çok sağol. Dün cuma günü okumak için bi dua atmıştım ya onu okudum gece 12 den sonrada istiğfar elhamdülillah salavat ve allahu ekber çektikten sonra başladım çekmeye bugün devam edecem şimdi başkıyorum tatlım sen ne yaptın bide bu duanın akşam ezanına kadar çekilmesi gerekiyormuş öyle okumuştum çekip bitirecem inşallah adet olmadım henüz canım ama idrardan sonra çok hafif akıntıyla dikkatli bakmasan bell bile olmuyor kan geliyor bugün kahverengiydi artık adetten önceki lekelenmemidir başka bişeymidir bilmiyorumAbla cok gecmis olsun bide yaptinmi o duayi bide adet oldunmu
Allah razı olsun kuzum inşallah ben inanıyorum ya olacak bu ay tutmazsa şayet çok üzülmeyecem zikire duaya devam edecem canım ilaçlar doktorlar aracı rabbim isterse olur onlarıda vesile kılar buna canı gönülden inanıyorum kendim şartlandırmayacam artık adet olmazsam bile kontrole gideceğim güne kadar bekleyecem evde testte yapmayacam böyle bi karar aldım biz teste şuna buna takıldıkça her ne kadar rahatım kafama takmıyırum desekte bilinç alımıza yerleşiyor bu bebek olayı sonrada tutacağı varsada tutmuyor olmazsada olmaz vardur bi hayır ben duamı ederim rabbimden isterim gerisini o bilir canım rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallahgeçmiş olsun canım Allah dualarını kabul etsin..inşallah adet olmazsın lekelenmeyle kalır inşallah..
Allah razı olsun kuzum inşallah ben inanıyorum ya olacak bu ay tutmazsa şayet çok üzülmeyecem zikire duaya devam edecem canım ilaçlar doktorlar aracı rabbim isterse olur onlarıda vesile kılar buna canı gönülden inanıyorum kendim şartlandırmayacam artık adet olmazsam bile kontrole gideceğim güne kadar bekleyecem evde testte yapmayacam böyle bi karar aldım biz teste şuna buna takıldıkça her ne kadar rahatım kafama takmıyırum desekte bilinç alımıza yerleşiyor bu bebek olayı sonrada tutacağı varsada tutmuyor olmazsada olmaz vardur bi hayır ben duamı ederim rabbimden isterim gerisini o bilir canım rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah
Abla ben dun ezanla sela arasi okudum seni yolladigini 200 defa aksamda 1900 olana basladim 700den sonra uyuya kaldimallah razı olsun canım benim çok sağol. Dün cuma günü okumak için bi dua atmıştım ya onu okudum gece 12 den sonrada istiğfar elhamdülillah salavat ve allahu ekber çektikten sonra başladım çekmeye bugün devam edecem şimdi başkıyorum tatlım sen ne yaptın bide bu duanın akşam ezanına kadar çekilmesi gerekiyormuş öyle okumuştum çekip bitirecem inşallah adet olmadım henüz canım ama idrardan sonra çok hafif akıntıyla dikkatli bakmasan bell bile olmuyor kan geliyor bugün kahverengiydi artık adetten önceki lekelenmemidir başka bişeymidir bilmiyorum
Abla ben dun ezanla sela arasi okudum seni yolladigini 200 defa aksamda 1900 olana basladim 700den sonra uyuya kaldimallah razı olsun canım benim çok sağol. Dün cuma günü okumak için bi dua atmıştım ya onu okudum gece 12 den sonrada istiğfar elhamdülillah salavat ve allahu ekber çektikten sonra başladım çekmeye bugün devam edecem şimdi başkıyorum tatlım sen ne yaptın bide bu duanın akşam ezanına kadar çekilmesi gerekiyormuş öyle okumuştum çekip bitirecem inşallah adet olmadım henüz canım ama idrardan sonra çok hafif akıntıyla dikkatli bakmasan bell bile olmuyor kan geliyor bugün kahverengiydi artık adetten önceki lekelenmemidir başka bişeymidir bilmiyorum
Yane vird olarak cekebilirsin abla namazsiz bugunde yapilabiliomusVird mi![]()
Aynen canım mantıklı olan bu hatta bu kez doktora bi sorun olmayacaksa tedaviye ara vermek isteyeceğimi söyleyecem klomen başlamıştım ya bu ay netten meryem ana otu istetip onu içecem birden karşıma çıktı bu ot dua ararken nette sevcan kullanıyor ondan duymuştum ama bulamam dedim şans hiç olmadık yerde karşıma çıktı bi sitede satılıyormuş canım istetip kullanacam belkide şifam ondadır hem ilaçtan iyidir ve erkeğede kullanılıyormuş o biliyor musun sperm dölleyebilsin yumurtayı diyekesinlikle haklısın canım hatta dün eşimle aynı şeyi konuştuk, herşey aracı dedik ilaç doktor vs Rabbim ol dedikten sonra karşısında ne durabilirki..Alanda Allah veren de Allah..çok fazla kafayı takıyoruz kendimizi yıpratıyoruz..
burda veya nette sayfalarda okuduğum bebeği olmayıp sonradan hamile kalanların geneli ummudağımız beklemdiğimz anda oldu diyor..bende öyle yapmaya çalışıcam çaba sarfedicem en azından..
yoksa psikolojik olarak hamile belirtileri başlıyor, o zaten bambaşka sorun..