• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

canımcım sana bişey sorucam hani ben ovulasyon testi yapıyorum ya dün akşam sağ kasığıma acayip ağrı girdi ama yürütmüyor o derece önce sevindim yumurtlama ağrısı diye ama sonra eşimle korktuk apansisit olabilir mi diye öyle siddetliydi..geçen ay klomen kullanamama rağmen böyle ağrı olmamıştı..
neyse sabah kalktım ağrı hafifti test yapayım dedim çift koyu çizgiyi gördüm ilk defa :confused: şimdi bugün mü önemli gün yoksa yarın ve öbür gün mü anlayamadım :oops:
Hadi hayırlı olsuncanım üç ay önce bende öyle oldum şüphelendim senin gibi :) eşimle doktora gittik hatta akşam yumurtlama dönemi diye olmuş üç günü değerlendir canım sonra gün aşırı

Hadi hayırlısı inşallah canım. ben 5 gün klomen kullandım 22mm 16mm 17mm boyutlarına ulaştı geçen salı çatlatma iğnesi vuruldum Çarşamba sabah akşam perşembe ve pazar günü ilişki oldu. Pazartesi doktora gttim yumurtlaman olmuş güzel hala daha yumurta kabukları görülüyor ilişki önerebilirim zararı yok dedi. Hasta olursanda olmazsanda gel dedi. Ben belki haftaya salı falan kan tahlili yaptırabilirim yoksa ölcem heyecandan
benimdew geçen ay 3 yumurtam vardı ama bu ay 2 tane oldu 22 ve 16 mm büyüklüğünde.. 16mm den bişy çıkmaz gibi dedi ve yarın akşam ilişki önerdi.. 3-4 gündür bizde ilişki yoktu perhizdeydi eşim özellikle ben beklettim perşembe gününe faydası olsun diye bakalım hayırlısı arık..

Hadi hayırlı olsuncanım üç ay önce bende öyle oldum şüphelendim senin gibi :) eşimle doktora gittik hatta akşam yumurtlama dönemi diye olmuş üç günü değerlendir canım sonra gün aşırı

ama hiç böyle olmamıştım resmen kafamda kurdum apandist patlayacak bide ameliyat başıma çıkacak diye:KK70:
hergün ilişki sperm kalitesini düşürüyor mu acaba akıntım da çok fazla nerdeyse 10 gündr devam ediyor inş bu ay sonuç alırız..

Back
X