• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Aç olmakla gebelik testinin bi alakası yok canım istediğin zaman yapabilirsin sadece daha ner bilgi elde etmek için sabah idrarı veya 3-4 saat idrarını tutup yapmalısın.. Daha bismillah 3 ayda erken sıkılmışın kuzum bi ömür gececek o kocayla o kadar karamsar olma :)
Canim eşimle 3 tane normal gebelik testi aldıkaldık sonrada erkenden öğrenmenin tek yolu kan vermek diyerek özel hastaneye gittik kan verdim 1 buçuk saat sonra çıkacakmış eve geldim aldığım testten birini merak edip yaptım negatif çıktı hayırlısıyla inşallah kan testimde olur bebeğimiz şuan yokum bilerek yaptım normal testi ne olacak diye negatif oldu kan testinden haber bekliyoruz canim

Canim eşimle 3 tane normal gebelik testi aldıkaldık sonrada erkenden öğrenmenin tek yolu kan vermek diyerek özel hastaneye gittik kan verdim 1 buçuk saat sonra çıkacakmış eve geldim aldığım testten birini merak edip yaptım negatif çıktı hayırlısıyla inşallah kan testimde olur bebeğimiz şuan yokum bilerek yaptım normal testi ne olacak diye negatif oldu kan testinden haber bekliyoruz canim

Adetin ne kadat gecikti ki canim?

Yazmayim diyorum bakmayim diyorum dha cok umutlancam kafam kariscak diye uzak kapmaya calisiyorm yine kendimi burda buluyorm bazi arkadaslarn gebeligine hem seviniyorm hem icime bi sknti dusuyo.beni bilen arkadaslr vardir 16 aydir korunmuyoruz hormon tahlilleri normal esimin tahliller cok iyi ama olmadi 4 ay klomen kullandm ilk ayda kimyasal yasadim dha da bekliyorm sogan kuru yaptm olmadi bu ayda rahim filmi cektrdm o da temiz bat 17 nisan ama bi iki gun gecikme olabiliyo 19 varsayiyorm umidim yok yine gorcem kirmizilari biliyorm yaklasik 1 haftadir arada belime kasiklarima sizi vuruyor geldi geleck dusuncesyle bekliyorm kizlar dualarinizda benide unutmayin :dua::KK43:
Bende senin gibiydim canım 27 ay denedik 3 klomen 2 aşılama yaptırdım nasıl zorlu bi süreç olduğunu çok iyi anlıyorum ama bu ay benim için hayırlıymış rabbim nasip etti umarım en yakında sanada nasip eder neler hissettiğini çok iyi anlıyorum

Bende senin gibiydim canım 27 ay denedik 3 klomen 2 aşılama yaptırdım nasıl zorlu bi süreç olduğunu çok iyi anlıyorum ama bu ay benim için hayırlıymış rabbim nasip etti umarım en yakında sanada nasip eder neler hissettiğini çok iyi anlıyorum
Cok sukur canm rabbim kucagina almayi nasip etsin ins. Benim o kadar uzun surmeden bnada nasip olur su guzel aylarda dualarini eksik etme

Hayırlısı olsun canım inşallah allah gönlüne göre versin beni etiketle mutlaka

Cok sukur canm rabbim kucagina almayi nasip etsin ins. Benim o kadar uzun surmeden bnada nasip olur su guzel aylarda dualarini eksik etme
Allah razı olsun cnm valla her gördüğüm yazıda herkese dua ediyorum Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bize inşallah

Back
X