• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım şu adet bi gelsin gönül rahatlığıyla tempolu şekilde kondisyon bisikletin kullanmaya başlayayım üç ay bile sürmez inşallah dört ay bile sürmeden spor ve diyetle 18 kilo verdim ben kas oranım fazla o bakımdan şanslıyım

Ay cok iyi. Ben bikac yil once kolay kilo veriyodum ama artik gramlari zor veriyorm. Tek avantajim orantili aliyor olmam. Kolay kolay bi beden buyumem :)

sevcanvildo sevcanvildo nasılsın güzelim adet oldun mu lekelenme var diyordun

@Dilay_dilo canım sen nasılsın kan testin yarın çıkıyor dimi merak ediyorum

@Meri4141 canım sen ne zamana dr gidiyorsun. inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

N Nazo-58 tam zamanında evinden ayrılmışsın canım yaa. yumurtlama zamanı arada kaçak göçek değerlendirseniz :)

@burciss canım sen bu ay tedavi görüyormusun adet ne zaman

@pastadelisi sen nasılsın canım.
Fün gevçce kaçamak yaptık bugün yumurtlama günüm hayırlısı artık cnm..1 kereden tutmaz umudum yok ama nasipp

Ay cok iyi. Ben bikac yil once kolay kilo veriyodum ama artik gramlari zor veriyorm. Tek avantajim orantili aliyor olmam. Kolay kolay bi beden buyumem :)
Canım bende de pko var kilo vermem zor oluyor ama sporla tam anlamıyla destekleyince gidiyor tabi şuan kistlerde var o yüzden zor sopan kürü ve aslan pençesiyle üstesinden geşwcem ilkin onların sonra kilo cermeye başlarım zaten allahın izniyle şimdi ne yapsam gitmez gram bile

Martın başında rahim ağzı yaramı yaktırdım, çok kanamam ve şikayetim vardı, öncesinde iki ay denemiştik bebek fakat çok takılmadım gebe kalamayışıma çünkü düzenli ilişki olmamıştı, şimdi ilişki yasağı kalktı operasyon sonrası, ilk seferden umutlu değilim açıkçası ama bakarsın olmuştur, nasip her şey, çok düşünmemek lazım, Rabbim isteyen herkese nasip etsin, bakalım bu ay ne gösterecek
Canim yaran nasil kanama yapio adet diaindami kanaman oluod9

20170415_200200.webp
20170415_200200.webp kizlar bakin bnde bi kitap vardi bunu ordan buldum

Canım ilişki sırasında ve sonrasında kanamam oluyordu, sonrasında kahverengi lekelenmem oluyordu ve ilişkide çok canım yanıyordu, adetime etkisi yoktu, adetim hep düzenliydi..
Bende de vaemis ufak dedi doktor merak ettim ama benim oyle bi sikayetim olmadi cnm ama adetlerim duzensiz...

Back
X