- Konu Sahibi sevcanvildo
- #11.621
Abla bende dun dedim hic bi sorun yok suan cunku biliyorum ki ben kotu olacam... walla cok tuhaf ailesi var esimin benim annem babam ayriydi ama boyle tuhaf degilkerdi bbam hasta olmasina ragmen kimseye iftira atmaz sizofren tedavisi goren bi insan babam sadece pat pat yuzune soyler herkesin... ya bunlari gordukce hasta olan babam degil bunlar diyorum o derece ynre
Sen benim esimin ailesini gormelisin. Herkes birbirinin yuzune guluyo ancak arkani dondugun zaman dedikodh yapiliyi. Bi gorsen aklin sasar bu insan bunu yapmis mi dersin ve dillerini anlamadigini dusun hepsi arapca konusuyo. Acikcasi hic ilgilenmiyorm ben gittigimde biraz dha turkce konusmaya ozen gosteriyolar bana soru sorarlarsa cevapliyorm onun disinda cok konusmam. Gecende kaynanam ev tasicak esyalari degistrcem dedi cok orjinal koltuklari var bende yuzunu degistir bence dedim cunku iskeleti saglam ve kollarina cay kahve koyabiliyosun. Kayinbaba arapca goruyo msn gelinin acilmaya basladi fikrini soyluyo dedi. Esim sonradan babasinin dedigini soyluyo. Gul gec yaa kimseyi kaale alma