• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Evet ovu testi yaptım canım iğnemi 9.da oldum canım bugüne olmaması lazım üç gün önce yapmıştı yumurta çatladı mı diye hiç bişey yoktu bi kaç dakika bekledi gölge gibi bişey ancak çıktı bugün yaptım görünüyır bayağı bi anlamadım ki iğnenin etkisinden olabiliyor ama üç gün öncre niye çıkmadı o zaman bilemedim ya senin benden iki hçgün önce miydi canım inşallah olmayıZ
Bende umut yok canım biliyorsun. Ama sen olmazsın inşallah

Hiç belli olmaz ya allahtan ümit kesilmez canım ya şimdi bu testler gebelik testi olarakta kullanılıyormuş ya hani normal gebelik testinde çıkmasa bile bu testlerde çıkıyor mu yani
Canım bende duydum onu, yani adet gününe yakın gebelik varsa eğer hep çift çizgi çıkıyormuş. İnşallah seninde öyle olur canım. Tekrar yumurtlama olacak değil yaa. Şurda ne kaldı bat a

Canım bende duydum onu, yani adet gününe yakın gebelik varsa eğer hep çift çizgi çıkıyormuş. İnşallah seninde öyle olur canım. Tekrar yumurtlama olacak değil yaa. Şurda ne kaldı bat a
İnşallah ondandır canım ya bi sıkıntı olmasında yarında yapsam mı ki yada sonraki gün yapayım

Back
X