• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

canım pek yazamadım bu ara senin adet günün bugün dimi ne var ne yok inş olmazsın ya..bu arada bozma moralini napalım bebeğim, benim eşimde de sorun var biliyorsun şimdi ben ona yükleneyim mi tabi ki hayır..önemli olan bu süreci güzel atlatmak sonuçta bebek için evlenmedik tamam istiyoruz ama olmayınca da olmuyor..üzülme ayakta durmamız lazım bak bende biraz önce adet oldum napalım bu ayda kısmet değilmiş.
Daha tam sökülmedi ama dünden beri ara ara akıntıyla lekelenmem oluyor tabiki yüklenmezsin ama sorun insanın kendinde olunca ve eşini hevesli görünce kendini daha kötü hissediyorsun elinde olmuyor işte sabırsızlıktan değil

Canım üzülme nolur. Sen de çok istiyorsun elinden geleni yapıyorsun. Rabbim hayırlısıyla nasip edecek inşallah. Ben ilk zamanlar vajinismustum kendimi kötü hissediyordum herkes çocuk sordukça. Eşim de napsın geçiştiriyordu. Şükür atlattım. Şimdi de bebek için uğraşıyoruz.
Canım allah ne derse o olur orası öyle tabiki ama sorun bende olduğu için böyle onun hevesini görünce içim parçalanıyor ya elimden bişeyde gelmiyor ne yazık ki

Daha tam sökülmedi ama dünden beri ara ara akıntıyla lekelenmem oluyor tabiki yüklenmezsin ama sorun insanın kendinde olunca ve eşini hevesli görünce kendini daha kötü hissediyorsun elinde olmuyor işte sabırsızlıktan değil

öyle canım siz yine daha yenisiniz olacak inş benim eşimin isteğini görsen ağlarsın üzülüyoruz evet ama çare yok.
test yaptın mı peki canm belli olmaz lekelenmeye aldanma

Canım allah ne derse o olur orası öyle tabiki ama sorun bende olduğu için böyle onun hevesini görünce içim parçalanıyor ya elimden bişeyde gelmiyor ne yazık ki

Benim eşim varikosel hastasıydı başta o korkuyodu sorun olursa diye. Bekarken 2 kez ameliyat olmuş. Gitti tahlilleri yaptırdı normal çıktı şükür. Hatta 2 doktora gitti biri kötü yorumlamıştı bana. Çok ağladım ondan kaynaklı bişey çıkmasın diye dua ettim üzüleceğini bildiğimden. Ben de prolaktin yüksekliği çıktı sonra. Onluk bişey kalmadı ben çabalıyorum. O da sürekli soruyor. Allah hepimize yardım etsin hayırlısıyla bizleri müjdelesin.

Bu ay takılmadım gerçekten olursada zayıflar yoluma bakarım dedim ama mesajı görünce kafamdan aşağı kaynar sular indi resmen Çok züldüm :KK43:
ben de bu ay çok üzüldüm ağladım ilk kez çok istemiştim 1 mayıs doğum günüm ondan önce olsun istedim :( nasip daha çok sabretmem lazım demek ki dedim... sonra doktora gittim kan değelerim zaten normal değil... bu süreç zor bir süreç..rahat olunca oluyor deniyor ya o nasıl oluyor onu bilemiyorum işte... ben yapamıyorum

ben de bu ay çok üzüldüm ağladım ilk kez çok istemiştim 1 mayıs doğum günüm ondan önce olsun istedim :KK43: nasip daha çok sabretmem lazım demek ki dedim... sonra doktora gittim kan değelerim zaten normal değil... bu süreç zor bir süreç..rahat olunca oluyor deniyor ya o nasıl oluyor onu bilemiyorum işte... ben yapamıyorum

Evet canım rahat olman, takmaman lazım diyorlar. Keşke becerebilsek. Eşimin kuzeninin 7 yıl sonra oldu bebeği. Ben çok takıyordum diyor ne zaman artık tamam olmuyor dedim boşverdim o zaman oldu diyor. Stres hormonu kötü etkiliyor.

Evet canım rahat olman, takmaman lazım diyorlar. Keşke becerebilsek. Eşimin kuzeninin 7 yıl sonra oldu bebeği. Ben çok takıyordum diyor ne zaman artık tamam olmuyor dedim boşverdim o zaman oldu diyor. Stres hormonu kötü etkiliyor.
doğru ama sonuçta düşünüyoruz dua ediyoruz uğraşıyoruz hep gündemimde benim yapamıyorum rahat olmayı... Allah çok fazla aratmasın inşallah... sen hangi şehirdeydin cnm

Benim eşim varikosel hastasıydı başta o korkuyodu sorun olursa diye. Bekarken 2 kez ameliyat olmuş. Gitti tahlilleri yaptırdı normal çıktı şükür. Hatta 2 doktora gitti biri kötü yorumlamıştı bana. Çok ağladım ondan kaynaklı bişey çıkmasın diye dua ettim üzüleceğini bildiğimden. Ben de prolaktin yüksekliği çıktı sonra. Onluk bişey kalmadı ben çabalıyorum. O da sürekli soruyor. Allah hepimize yardım etsin hayırlısıyla bizleri müjdelesin.
Amin canım amin bende eşimde sıkıntı yok diye çok seviniyorum ama işte benden kaynaklı olunca eziliyorum ister istemez prolaktinin yüksekse aslan pençesi iç düşürüyor

benimde öyle 3 gündür lekelenme vardı bu sabah oldum ölüyorum karın ağrısından işte de hiç çekilmiyor..bi dahaki ay arkadaş olucaz birbirimize olsun hiç takma:KK36:
Ben hamile kalsam bile burdan gitmem zaten canım sizleri seviyorum bağ oluştu burda aramızda benim bi dün oldu işte akşam bi bu sabah akıntıyla geldi idrardan sonra ince damar gibi başka gelmedi ama sökülür yani

ben de bu ay çok üzüldüm ağladım ilk kez çok istemiştim 1 mayıs doğum günüm ondan önce olsun istedim :KK43: nasip daha çok sabretmem lazım demek ki dedim... sonra doktora gittim kan değelerim zaten normal değil... bu süreç zor bir süreç..rahat olunca oluyor deniyor ya o nasıl oluyor onu bilemiyorum işte... ben yapamıyorum
Nasıl normal değil kan değerlerin yüksek mi

Ben hamile kalsam bile burdan gitmem zaten canım sizleri seviyorum bağ oluştu burda aramızda benim bi dün oldu işte akşam bi bu sabah akıntıyla geldi idrardan sonra ince damar gibi başka gelmedi ama sökülür yani

evet ya yazamıyorum fırsat olmuyor bakamayınca hepinizi merak ediyorum neler oldu diye..arkadaş olduk ne güzel görmeden..inşallah hamilelik sürecini de birlikte geçiririz ayy ne güzel olur hayali bile heyacanlandırıyor

Nasıl normal değil kan değerlerin yüksek mi
evet canım tsh ve anti tpo yükselmiş :( zaten olmazmış yani boşuna beklemişim bu ay da olmaz çünkü ilaç ayarlaması yapılcak bugün hem kadın doğuma hem dahiliyeye gidicem. tiroid için ultrason fln yaptırcm bakalım sağlığım iyi olsun ondan korkuyorum diyete başlıycam kefir aldım dün :)

evet ya yazamıyorum fırsat olmuyor bakamayınca hepinizi merak ediyorum neler oldu diye..arkadaş olduk ne güzel görmeden..inşallah hamilelik sürecini de birlikte geçiririz ayy ne güzel olur hayali bile heyacanlandırıyor
Aynen canım inşallah öyle olur çok aratmaz rabbim

evet canım tsh ve anti tpo yükselmiş :KK43: zaten olmazmış yani boşuna beklemişim bu ay da olmaz çünkü ilaç ayarlaması yapılcak bugün hem kadın doğuma hem dahiliyeye gidicem. tiroid için ultrason fln yaptırcm bakalım sağlığım iyi olsun ondan korkuyorum diyete başlıycam kefir aldım dün :)
Bende kefir aldım ilkin içtim bağırsaklarımı çalıştırmadı bugün içtim ishal oldum benim kardeşimde hipotroid vardı bilmiyordu o şekilde hamile kaldı doktor yeğenime mucize bebek diyordu bilseydi sitres yapar olmazdı belki

Bende kefir aldım ilkin içtim bağırsaklarımı çalıştırmadı bugün içtim ishal oldum benim kardeşimde hipotroid vardı bilmiyordu o şekilde hamile kaldı doktor yeğenime mucize bebek diyordu bilseydi sitres yapar olmazdı belki
belki cnm ama cidden mucizeymiş benim arkadaşımda bilmiyordu olmauyordu tüp bebek denediler tutmadı sonra tsh düzene girince doğal yoldan kaldı... nasip inşallah düzelir değerlerim kötü bişey çıkmasında

Evet bir türlü yapamıyoruz hep kafamızda. Ben kocaelindeyim canım. Ankara'dan gelin geldim buraya :-)
doktora gidiyor musun kadın doğum ben de sakaryadayım..burda bi doktor over ların var dedi diğerleri hiçbişeyin yok dedi kist vs.. bugün yine kontrole gidicem bilmiyorum yanii

Back
X