• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Merhaba,

herkese hayırlı cumalar. Dün doktora gittim çatlama olmuş. gerisi sizde dedi :KK22:
çok heyecanlııı :-)
hadi bakalım hayırlısı canım hafta sonuda geldi iyi değerlendirin bu günleri
güzel haberlerini alalım inşallah sağlıkla hayırlısı ile

Vallahi çörek otu mucizesi Fulyam.. ctesi belli olacak inşallah..
Ama aklım sende.. başladın mı küre?
canım soğan kürü için 7. günü bekliyorum M miyaz dediki çörek otu ile testeredişli arslanpençesi birlikte olmaz onun için onun için çörek otu yapmayacağım bugün testeredişli aslanpençesi alacağım

maşallah bol bol çalış sende :))

hadi bakalım hayırlısı canım hafta sonuda geldi iyi değerlendirin bu günleri
güzel haberlerini alalım inşallah sağlıkla hayırlısı ile
Evet hafta sonu geldi ama kötü zamana denk geldi babam hastane için bizde kalıyor. İster istemez psikolojik baskı oluyor zaten zorunlu gibi beraberlik olunca da insan sıkılıyor. Bunca engele karşı olursa çok iyi olur. inşallah.

canım soğan kürü için 7. günü bekliyorum M miyaz dediki çörek otu ile testeredişli arslanpençesi birlikte olmaz onun için onun için çörek otu yapmayacağım bugün testeredişli aslanpençesi alacağım

maşallah bol bol çalış sende :))
Canım sen soğanı moğanı bi tarafa at direk aslanpençesi başla fsh düşsün vakit kaybetme lütfen

Evet hafta sonu geldi ama kötü zamana denk geldi babam hastane için bizde kalıyor. İster istemez psikolojik baskı oluyor zaten zorunlu gibi beraberlik olunca da insan sıkılıyor. Bunca engele karşı olursa çok iyi olur. inşallah.
babacığına geçmiş olsun canım

ama sana birşey değilmi gizli yapılan daha tatlı oluyor en azından benim için öyle ayyy çok muzip gördüm kendimi :))

Bende iyiyim elhamdülillah kuzum.. 17 mm olmuş yumurtam çok sevindim sadece beni muallakta bırakan klomen endometriumda incelme yapmış.. ctesi ye kadar kalınlaşma olmazsa çatlatmayacak çünkü bebis tutunamazmış..
Bizdeeee olmazsalar yoookkk olacak oda yumurtada büyümeyecekti bak büyüdü işte oda olacak az bi kakınlaşsa kendi gerisi progestanla hallolou allahın izniyle hem iyi yönden bak klomenle büyümeyen yumurta karışımla büyüdü enazından bunu biliyorsun artık canım iyi bişey bu bence bi dahakine ilaç bile almak zorunda kalmayacaksın belkide ve incelme olmayıp tutacaaak olacak evet biliyorum inşallah hayırlısıyla :) sevgi pıtırcıı oldum haaa

İyiyim ablacım sen aslanpençesine başlayınca daha iyi olacam aklım sende çünkü :) sen nasılsın
iyiyim hamd olsun bir tanesin kız sen iyiki seni bu sayfada tanıma fırsatı buldum

düzeldin mi düzel artık maçlar var önünde :))

iyiyim hamd olsun bir tanesin kız sen iyiki seni bu sayfada tanıma fırsatı buldum

düzeldin mi düzel artık maçlar var önünde :))
Sende bi tanesin canımcım zaten benden iki tane çekilmez ki :) düzeldim çok şükür bu ay çok takılmıyorum ki keyfime göre bende aslanpençesi içiyorum önümüzdeki ay gidip hormon baktıracam ama yarıyor farlediyorum tüylenmeler azaldı şimdiden :) sanada yarayacak inşallah fsh düşecek sen doktorlara bakma bi düşsünde hele risk almayalım bir an evvel alıp başla lütfen çook rica ediyorum yani kırmayınız aktar ablayı :)

Sende bi tanesin canımcım zaten benden iki tane çekilmez ki :) düzeldim çok şükür bu ay çok takılmıyorum ki keyfime göre bende aslanpençesi içiyorum önümüzdeki ay gidip hormon baktıracam ama yarıyor farlediyorum tüylenmeler azaldı şimdiden :) sanada yarayacak inşallah fsh düşecek sen doktorlara bakma bi düşsünde hele risk almayalım bir an evvel alıp başla lütfen çook rica ediyorum yani kırmayınız aktar ablayı :)
kız seni hiç kırarmıyım aşk ol bu gün iş çözülecek onu demleme şeklirndemi tüketiyorsun

kız seni hiç kırarmıyım aşk ol bu gün iş çözülecek onu demleme şeklirndemi tüketiyorsun
Hazır su al abla bir su bardağı koy kaynat kaynattıktan sonra içine bir tatlı kaşığı at bitkiden kısık ateşte beş dakika kaynat kapat altını on dakika daha beklet içinde demkensin iyice sonra süz ılınınca iç sabah kahvaltıdan iki saat sonra akşam yemeğinden enaz iki saat olacak biraz daha geç içsen daha iyi kolur çünkü akşam vücut yavaş çalıltığı için gündüzdek gibi ik saatte boşalmıyor mide canım benimtaze demleyecksin bide bekletme

Hazır su al abla bir su bardağı koy kaynat kaynattıktan sonra içine bir tatlı kaşığı at bitkiden kısık ateşte beş dakika kaynat kapat altını on dakika daha beklet içinde demkensin iyice sonra süz ılınınca iç sabah kahvaltıdan iki saat sonra akşam yemeğinden enaz iki saat olacak biraz daha geç içsen daha iyi kolur çünkü akşam vücut yavaş çalıltığı için gündüzdek gibi ik saatte boşalmıyor mide canım benim
tamam canım yapacağım tavsiyen için teşekkür ederim

Back
X