• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Merhaba arkadaslar salı günü kontrole gitmem gerekiyordu fakat dayanamadım bugün gittim kalp atışını gördük çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ara ara girip bakıyorum güzel haberler bekliyorum sizlerden de hayirlisiyla inşallah :KK200::KK200:
Ay maşallahhhh çok sevindim kız valla

bu ay da böyle olsun düşünme dinleme kendini böyle yapsak daha kolay olacak da herşy işte..içtiğin şeyler zaten çok iyi onlardan olabilir tabi canım:dondurma:
Evet hormon için içiyorum benim lh klomen yüzünden coştu ya kuzu dinlemekten değil kız bariz ağrım oluyor sürekli olmasada hareketlerimi kısıtlıyır bazen inanki

canım soğan kürü için 7. günü bekliyorum M miyaz dediki çörek otu ile testeredişli arslanpençesi birlikte olmaz onun için onun için çörek otu yapmayacağım bugün testeredişli aslanpençesi alacağım

maşallah bol bol çalış sende :))
Bende miyaz gibi düşünüyorum canım.. aslanpençesi bu ay..
Bende yarın belli olacak durum..

Bizdeeee olmazsalar yoookkk olacak oda yumurtada büyümeyecekti bak büyüdü işte oda olacak az bi kakınlaşsa kendi gerisi progestanla hallolou allahın izniyle hem iyi yönden bak klomenle büyümeyen yumurta karışımla büyüdü enazından bunu biliyorsun artık canım iyi bişey bu bence bi dahakine ilaç bile almak zorunda kalmayacaksın belkide ve incelme olmayıp tutacaaak olacak evet biliyorum inşallah hayırlısıyla :) sevgi pıtırcıı oldum haaa
Sen hep öyleydin Melek arkadaşım benim.. cansın..
Biz sessiz sevmiyoz :KK70:çok zor oluyor :-)
Gözün kör olmasın gece gece yarıldım.. estağfurullah :-):-):-)

D Deli_manya nagehancm gizemi sormuşsun gebelik yok 3 ayda kocası yanında yok diye uğramama kararı aldı sanırım.. sen nasılsın canım?

D Deli_manya nagehancm gizemi sormuşsun gebelik yok 3 ayda kocası yanında yok diye uğramama kararı aldı sanırım.. sen nasılsın canım?
Sende cansın kuzuu iyiki varsın :KK37:

Hmmm anladm canm bnde merk etmstm tsk ederm cvbn için.Bnde iyiym canm cok şükür.sen naslsn nasl gidiyo

Hmmm anladm canm bnde merk etmstm tsk ederm cvbn için.Bnde iyiym canm cok şükür.sen naslsn nasl gidiyo
İyiyim canım doktora gittim bugün.. endometrium biraz toparlamış yumurta da 21 mm olmuş yani büyümüş çatlatma kararı aldı iğnemi vuruldum eve dönüyorum bende..

Back
X